Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ono sinoc je definitivno prelijepo bilo gledati,a Soldadu svaka cast.Momak je pokazao koliko vrijedi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
potpisujem!!! ljubomorne duše (Torres i ala Torres) mogu da mu puše!!!Adi_Zepce je napisao/la:
Sta reci?Ponosan sam sto Soldado nosi dres Valencije,kao i Jordi Alba koji je asistirao dva puta Goldadu
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Zaboravio si Negredaamadeus21 je napisao/la:potpisujem!!! ljubomorne duše (Torres i ala Torres) mogu da mu puše!!!Adi_Zepce je napisao/la:
Sta reci?Ponosan sam sto Soldado nosi dres Valencije,kao i Jordi Alba koji je asistirao dva puta Goldadu

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- JavierPortillo
- Kontakt:
Spanjolska ce odigrati prijateljsku utakmicu sa Srbijom 26 maja, provjera pred Euro. U timu nece biti Culesa i Vascosa jer dan prije te utakmice se igra finale Kupa kralja.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- JavierPortillo
- Kontakt:
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Kad se ovog sjetimanonymousHD je napisao/la:Independent
"Portugal prodao Ronalda Španiji za 160 miliona eura"
"Najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo pristao je ubuduće umjesto za portugalsku igrati za špansku reprezentaciju, a sve u sklopu otplate nacionalnog duga", piše Independent.
Dio je to teksta kojeg engleski dnevnik, naravno, donosi kao prvoaprilsku šalu.
"Ronaldo je pristao postupiti kao pravi domoljub" i "prebjeći" u špansku reprezentaciju, a sve za cijenu od 160 miliona eura. Pritisnut nacionalnim dugom portugalski ministar finansja osigurao je saradnju najskupljeng nogometaša svijeta kako bi spasio naciju iz ponora ekonomskog kolapsa", stoji između ostalog u tekstu Independenta.
U konačnici se spominje da je britanski premijer David Cameron spreman investirati čak 230 miliona eura kako bi Ronaldo u budućnosti odjenuo i dres engleske reprezentacije, budući je Premierliga ipak mjesto na kojem je sjajni Portugalac postao zvijezda.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Iako su u top formi Llorente i Soldado , ja mislim da u reprezentaciji mora imati mjesta Torres poceo je zabijati i igrati kako zna 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Usudi se izabrati 23 ...
Golmani: Casillas,Reina,Varas,Guaita,DeGea,Valdes
Desni bekovi:Ramos,Arbeloa,Juanfran,Iraola,Montoya
Stoperi:Pique,Puyol,Albiol,Dominguez,Botia,Javi Martinez,Ruiz,San Jose
Lijevi bekovi:Enrique,Jordi Alba,Monreal,Jose Angel,Aurtenexete
Vezni red: Xabi,Xavi,Biskvit,Bruno,Javi Garcia,Borja,Herrera,Granero,Thiago
Prednji vezni red:Cazorla,Silva,Navas,Muniain,Isco,Fabregas,Iniesta,Mata,Pedro,De Marcos,Sussaeta
Napad:Castro,Vasquez,Llorente,Soldado,R.Moreno,Villa,Torres,Adrian,Negredo,Agirretexe

Prednji vezni red:Cazorla,Silva,Navas,Muniain,Isco,Fabregas,Iniesta,Mata,Pedro,De Marcos,Sussaeta
Napad:Castro,Vasquez,Llorente,Soldado,R.Moreno,Villa,Torres,Adrian,Negredo,Agirretexe

Koliko prebrojah boldov'o sam 23.L_blancos je napisao/la:Usudi se izabrati 23 ...
![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Španjolska ima definitivno u ovom momentu najjacu reprezentaciju na svijetu.Njihov izbornik muku muci koga odabrati u tim,blago njemu
Jedino sto mi malkice smeta u reprezentaciji je Valdes,po meni bolji je Vicente Guaita,a uz to je i mladi od Valdesa kojeg mnogi precjenjuju samo zato sto brani u Barceloni.

Jedino sto mi malkice smeta u reprezentaciji je Valdes,po meni bolji je Vicente Guaita,a uz to je i mladi od Valdesa kojeg mnogi precjenjuju samo zato sto brani u Barceloni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jbg zbog toga sam njega i boldovao jer znam da ce on biti rezervni golman,ali da sam boldov'o bilo koga drugog ne bi to bilo bitno jer svakako ce Casillas ako ne bude ne daj Boze neke povrede braniti sve utakmice.Adi_Zepce je napisao/la:Španjolska ima definitivno u ovom momentu najjacu reprezentaciju na svijetu.Njihov izbornik muku muci koga odabrati u tim,blago njemu![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa dobro realno je da je Caillas broj jedan,jer u ovom momentu svi ostali su slabiji od njega.Nadam se da ce Del Bosque shvatiti da ima i bolji golmana od Valdesa,jer covjek mi fkt ide na zivce.Devil je napisao/la:Jbg zbog toga sam njega i boldovao jer znam da ce on biti rezervni golman,ali da sam boldov'o bilo koga drugog ne bi to bilo bitno jer svakako ce Casillas ako ne bude ne daj Boze neke povrede braniti sve utakmice.Adi_Zepce je napisao/la:Španjolska ima definitivno u ovom momentu najjacu reprezentaciju na svijetu.Njihov izbornik muku muci koga odabrati u tim,blago njemu![]()
Ako cemo realno u ovom trenutku Guaita je bolji od njega,a nije daleko ni Varas koji odlicno brani u Sevilli.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
@Devil, mislim da si ih boldov'o 24.

Mada bih ja radije umjesto Reine ili Valdesa pozvao De Geu. U napadu mislim da bi Del Bosque trebao pozvati Torresa. Nando hvata pravu forumu baš kad treba. Počeo je i da zabija, a inače igrao je već odavno na zadovoljavajućem nivou. Llorente i Soldado su svakako zaslužili pozive. Eh, jedina dilema bi mogao biti Villa. Dakle, ukoliko bude spreman da li njega pozvati. Znamo da je neumorljiv u dresu Španije, a opet odavno nije igrao i pitanje je u kakvoj bi bio formi.L_blancos je napisao/la:Usudi se izabrati 23 ...
FK Pjetlovi
Iako mislim da ga Del Boske nece pozvati ja bi volio na Euru da vidim Franciska Isca,momak je za mene jednako veliki talenat kao i Muniain.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
De Gea brani za mladu reprezentaciju,tako sumnjam da ce uskoro postati "A" reprezentativac.Realno bi bilo ako gledamo po nekoj kvaliteti da nakon EP golmani budu:Casillas,Guaita i De Gea.reds je napisao/la:@Devil, mislim da si ih boldov'o 24.![]()
Mada bih ja radije umjesto Reine ili Valdesa pozvao De Geu. U napadu mislim da bi Del Bosque trebao pozvati Torresa. Nando hvata pravu forumu baš kad treba. Počeo je i da zabija, a inače igrao je već odavno na zadovoljavajućem nivou. Llorente i Soldado su svakako zaslužili pozive. Eh, jedina dilema bi mogao biti Villa. Dakle, ukoliko bude spreman da li njega pozvati. Znamo da je neumorljiv u dresu Španije, a opet odavno nije igrao i pitanje je u kakvoj bi bio formi.L_blancos je napisao/la:Usudi se izabrati 23 ...
Ja mislim da nece ici na prvenstvo ni Isco,a ni Munain.Oni ce aBd u London pokusati donijeti zlato.Zamislite kakva ce tek to reprezentacija biti.L-Train je napisao/la:Iako mislim da ga Del Boske nece pozvati ja bi volio na Euru da vidim Franciska Isca,momak je za mene jednako veliki talenat kao i Muniain.
Milla ima jacu Olimpijsku reprezentaciju od nekoliko ucesnika ovogodišnjeg EP

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo nakon prvog križanja 34 još 11L_blancos je napisao/la:Usudi se izabrati 23 ...
Golmani: Casillas,Guaita,DeGea,
Desni bekovi:Ramos,Arbeloa,Iraola,
Stoperi:Pique,Puyol,Javi Martinez,
Lijevi bekovi:Jordi Alba,Monreal,
Vezni red: Xabi,Xavi,Biskvit,Granero,
Prednji vezni red:Cazorla,Silva,Iniesta,Mata,De Marcos,
Napad:Llorente,Soldado,Villa,
![]()
![]()

Nakon drugog 27 sad je jeb.eno

Mislim da je sad 23

Najjača ekipa
Iker
Arbeloa Ramos Javi Martinez Alba
Biskvit Xabi
Xavi
Silva Iniesta
Llorente
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Casillas
Ramos, Puyol, Pique, Alba
Alonso, Busquets
Fabregas, Xavi, Iniesta
Soldado (Llorente)
11 dobitnih koji ce pokoriti Evropu.
Alonso, Busquets
Fabregas, Xavi, Iniesta
Soldado (Llorente)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam da će ovako biti. Dva defanzivna vezna + 3 (recimo) centralna vezna i jedan napadač. Mislim da bi se u ovom slučaju za Silvu i(li) Matu moralo pronaći mjesta, čisto zbog toga što su eksploziviji i (ipak) ofanzivniji od trojca Fabregas, Xavi, Iniesta.tech je napisao/la:Casillas
Alonso, Busquets
Fabregas, Xavi, Iniesta
Soldado (Llorente)
Nego, mišljenja sam da Torres zaslužuje poziv, jer je u posljednja 2-3 mjeseca podigao nivo svoje igre, a sumnjam da će ga Negredo izbaciti iz postave. Još kad vidimo da se Villa nije oporavio, te da ostaju na Soldadu i Llorenteu, pozivanje El Nina se nameće samo od sebe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
______________Casillas______________
__Ramos__Puyol___Pique___Alba_____
_______Busquets____Alonso__________
__Silva________Xavi______Iniesta____
_____________Llorente______________
dream team.
Klupa: Valdes/Reina, Martinez, Enrique, Fabregas, Mata, Navas/Cazorla, Soldado/Torres.
Španci su definitivno uz Njemačku najveći favoriti. Možda bih im ja dao čak i podjednake šanse za titulu. Ipak, imaju i Švabe opaku ekipu.
__Ramos__Puyol___Pique___Alba_____
_______Busquets____Alonso__________
__Silva________Xavi______Iniesta____
_____________Llorente______________
dream team.

Klupa: Valdes/Reina, Martinez, Enrique, Fabregas, Mata, Navas/Cazorla, Soldado/Torres.
Španci su definitivno uz Njemačku najveći favoriti. Možda bih im ja dao čak i podjednake šanse za titulu. Ipak, imaju i Švabe opaku ekipu.
FK Pjetlovi
U zadnjih par utakmica Del Bosqe je forsirao sredinu
Xabi-Biskvit
Iniesta-Cesc-Silva
Sad da li je to stedio Xavija ili je polako privikavao ekipu na igru bez njega.. Protiv Venezuele je to izgledalo fantasticno,ali i da su stavili Casillasa protiv njih tako bi izgledalo.. Misljenja sam da ce Cesc biti djoker a da ce minutaza Xavija u odnosu na proslo sp biti djelomicno smanjena..
Btw kada se pogledaju godine Puyola i forma Piquea koji ni u Barci nije standardan ne mogu se oteti dojmu da je Javi nekako blizu prve postave.
Licno sam ja ocekivao da se i Inigo Martinez bori za mjesto u reprezentaciji ali povreda je ucinila svoje..
Ima vremena i za njega i igrace poput :Muniaina,Isca,Rodrigueza,Canalesa,Romeua,Aurtenexetea,Kokea i kompaniju..
Xabi-Biskvit
Iniesta-Cesc-Silva
Sad da li je to stedio Xavija ili je polako privikavao ekipu na igru bez njega.. Protiv Venezuele je to izgledalo fantasticno,ali i da su stavili Casillasa protiv njih tako bi izgledalo.. Misljenja sam da ce Cesc biti djoker a da ce minutaza Xavija u odnosu na proslo sp biti djelomicno smanjena..
Btw kada se pogledaju godine Puyola i forma Piquea koji ni u Barci nije standardan ne mogu se oteti dojmu da je Javi nekako blizu prve postave.
Licno sam ja ocekivao da se i Inigo Martinez bori za mjesto u reprezentaciji ali povreda je ucinila svoje..
Ima vremena i za njega i igrace poput :Muniaina,Isca,Rodrigueza,Canalesa,Romeua,Aurtenexetea,Kokea i kompaniju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.