AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:10

vidio samo zadnja 2 gola, izgleda da su korneri sad najubitačnije oružje milana, a zadnji gol je remekdjelo kralja nogometa. danas bilo radno pa ako je neko gledao cjelu tekmu nek napiše ukratko dok na netu ne izađe.
e kad su neki kritikovali kako milan samo kupije islužene igrače kakav je kao ronaldinho, a on je tata fudbala za sve, neki su dovodili neke druge brazilske veznjake koji dobijaju zlatne kante, a dinjo samo trpa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 17 jan 2010, 17:17

Gledam ove retardirane rukometase,pa nisam pratio tekmu.
Rezultat ocekivan. Kakve je ovo perverzije radio Ronaldinho :?: :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 17 jan 2010, 17:20

Ma bezobrazan stvarno,pa ovi iz siene sad plate nece dobiti...kako je sad lakse gledati 6 bodova i utakmica vise...samo mi nije jasno kako se inter onoliko mucio sa ovom sienom..ima da derbi bude nas
..Siamo l'armata Rossonera..

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 17 jan 2010, 17:25

http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3482727

ovo sam uspio naci treci gol ronaldinha na tekmi :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 17:29

el_fenomeno je napisao/la:http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3482727

ovo sam uspio naci treci gol ronaldinha na tekmi :)
Carobnjak se vratio 8-) Dunga ga jednostavno mora pozvati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:31

ne samo pozvati po trenutnoj igri mora biti u prvoj ekipi, pa pokazuje 10 puta više od kake, robinja, diega, mela i ostalih veznjaka iz brazila

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:39

evo svih golova, svaka čast borielu, ja sam sumnjao u njega al stvarno se momak iz utakmice u utakmicu sve više dokazuje

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 17:49

tony-mortale je napisao/la:

evo svih golova, svaka čast borielu, ja sam sumnjao u njega al stvarno se momak iz utakmice u utakmicu sve više dokazuje

jao trećeg gola ronaldinha :shock: :o bogami kako je pošlo milan će stići inter na tabeli a moguće je da ih i prestignu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 17 jan 2010, 17:50

Ma zvjer je to..nije mu se dalo nikako u milanu sve do sad...prvo je bio u milanu i zbog droge,komisija ga suspenduje na 18 mjeseci,kad je to proslo ode u Genou i bude prvi strijelac lige,i vrati se i polako pokazuje sve bolja i bolja izdanja...

Bit ce Leonardo na slatkim mukama..koga izbaciti da Pato udje u ekipu???
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:56

leonardo je napisao/la:

Ma zvjer je to..nije mu se dalo nikako u milanu sve do sad...prvo je bio u milanu i zbog droge,komisija ga suspenduje na 18 mjeseci,kad je to proslo ode u Genou i bude prvi strijelac lige,i vrati se i polako pokazuje sve bolja i bolja izdanja...

Bit ce Leonardo na slatkim mukama..koga izbaciti da Pato udje u ekipu???
becksa vjerovatno ili će ga malo povući a ambro na klupu, pato ipak mora igrati, ubjedljivo je najbrži igrač milana, prejak na lopti, dribla, šuta, jednostavno ima sve tako da je on 100% siguran za svoje mjesto

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2010, 18:10

Po meni je Milan u najboljoj formi u Seriji A u ovom trenutku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2010, 18:33

kakva utakmica! ronaldinho pokazao da je king fudbala, kakav kaka i robinho. ako ga dunga ne pozove za svjetsko onda stvarno ne znam koga će zvati? neće mu valjda kloc baptista igrati? 5 golova u 2 tekme nema šta. onaj treći gol je bolestan! a nema ni pata ni seedorfa, ambrosinija, zambrotte... borriello sve bolji i bolji i on je postigao fenomenalan gol, izborio penal također. ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 jan 2010, 20:28

Ronaldinho se vraca polako i drago mi je radi toga iako više ne igra za Barcu...kakav treci gol :o :shock: ...veliki je to majstor i dalje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2010, 22:27

_forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 22:47

Stole iz Bora je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ... ;)
a jel to trebo sudija ostaviti u igri njihovog golmana po tebi pa da je prva sekunda crveni je, pa sad na utakmici intera 3 penala svirana, pa šta, svaki je bio, al čovjek samo kaže da smo sienu odradili rutinski-i to je činjenica, a da se inter namučio kao malo kad-isto činjenica, i sve u dure

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 22:50

ma jedino sto je bitno......Milan se igrom vraca tamo gdje mu je mjesto........

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 jan 2010, 23:09

definitivno uz Ronalda i Messija najbolji igrac svijeta - Ronaldinho naravno

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 01:52

svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 jan 2010, 02:34

daffy je napisao/la:svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Post ocajnika :o ...kad mu klub tone sve dublje i dublje,on se šalta da navija za Milan :shock: :shock: :o a usput pljuje po Interu, uzastopno cetverostrukom prvaku Italije
Juventus nije zaslužio ovakve kvazi-navijace...možda zbog toga i tonu sve dublje :?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jan 2010, 08:21

Stole iz Bora je napisao/la:
a jel to trebo sudija ostaviti u igri njihovog golmana po tebi pa da je prva sekunda crveni je, pa sad na utakmici intera 3 penala svirana, pa šta, svaki je bio, al čovjek samo kaže da smo sienu odradili rutinski-i to je činjenica, a da se inter namučio kao malo kad-isto činjenica, i sve u dure
Jesam li ja rekao da nije trebao dati crveni karton golmanu?? Crveni je opravdan 100% i to je to. Kazem, trebalo je samo reci da je Siena protiv Intera bila kompletna 90 minuta a protiv Milana 9 i nista vise.
Kazes "pa sad na utakmici intera 3 penala svirana". Sta si time htio reci majke ti? Dva su bila za Bari i jedan za Inter. Kakve sad to veze ima sa mojim postom?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.