Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 23:19Ma dosta je i jedan.
Zamisli Srbima u zadnjem kolu bude igrao i remi, povedu 1:0, ponište im čist gol, izdominiraju, ofulaju dva penala, a onda Xhaki u 99. minuti priznaju neregularan gol![]()

Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 nov 2022, 23:19Ma dosta je i jedan.
Zamisli Srbima u zadnjem kolu bude igrao i remi, povedu 1:0, ponište im čist gol, izdominiraju, ofulaju dva penala, a onda Xhaki u 99. minuti priznaju neregularan gol![]()
Opasni su bas. Mogli bi do kraja, s njima se nikad ne zna. Realno gledajuci fudbal koji igraju je top, samo odbranu zategnuti pod muss. Muller mora na klupu nema se tu sta dodati. Igrac manje na terenu. Sane je osvjezio ekipu kad je usao i on mora igrati u prvoj.AshburtonG je napisao/la: ↑27 nov 2022, 21:57Protiv Kostarike ako ne krene sa Füllkrug, Sane, Gnabry, Masiala, nek se ubije Hansi. Njemacka ako ovdje uigra pocetni sastav i rijesi ogroman problem zavrsnice, automatski ih vidim kao kandidata za polufinale najmanje. Strasan ofanzivni potencijal.
Mogao sam pretpostaviti, jer mi je suludo da on sjedi na klupi tek tako. Momak je prava napast na prorivnickoj polovini, mada ga zna ponjeti da i on bude sebican, ali njegova raznovrsnost u fazi napada i konstantni prodori zlata vrijede. Kao i napadac koji ce Mulera izgurati sa te pozicije.forgempp je napisao/la: ↑27 nov 2022, 23:13Povredu je imao. Cim je danas usao Njemacka je bila dosta konkretnija, po meni nemjerljivo bolji i korisniji od Gnabrija.Beduin je napisao/la: ↑27 nov 2022, 23:09Zasto Sane grije klupu, jel imao opet kakvu povredu ili jednostavno selektor vise vjeruje Gnabriju i Musiali?
Cak i sa Mulerom na mjestu napadaca mi je glupo, radije Sanea onda nek gurne kao laznu devetku jbte.
Sane je dosta kreativniji i raznovrsniji u fazi napada, od driblinga, suta, asistiranja, okokutog utrcavanja i nije zalijepljen za krilnu liniju.
Ne bi valjalo, bolje da sutra bude remi ili pobjeda Srbije pa onda sa Svicom ko koga.
Kao i na svakom SP, u fan zonama je ludilo.
Povedi mu jednu nek se iživi.
Oko stotinjak navijača Katara na utakmici Njemačka-Španija došlo je sa fotografijama Mesuta Ozila i većinu utakmice proveli sa gestikulacijom "ruka oko usta" kao što su Nijemci uradili povodom protesta u znak LGBT diskriminacije u pomenutoj zemlji, kao i prava porodica poginulih radnika na izgradnji stadiona.
Covjek je uvijek ispodprosjecan trener bio. Ne vjerujem da ekipa poput Belgije nemoze naci bolje strucnjaka.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 01:13Ovaj selektor Belgije ako šta opasno ne promijeni protiv Hrvatske gube opušteno. Izađe li sa ovim formacijama do sad, pakuju kofere.
Jučer je igrač Maroka zabio za 1:0 iz slobodnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.