Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2012, 19:54
ne kaki majketi covjek pravi 3m godisnje 7 puta pro bowl?... slusaj Briggs je pogrijesio jer nije uzeo lovu 2008 godine kad je imao priliku i Briggs je zbog salariya uzeo manje, kako bi se ekipa pojacala i medjutim oni to nisu uradili...doveli su Peppersa, ali su odpustilii Alexa Borwna,Ogunleyea sto ukupno je znacilo oko 15m godisnje, tako da dovodjenje Peppersa je bilo fakticki samo mazanje ociju.Briggs vidi covjek imamo 18m viska i mi ne dovodimo pojacanja na pozicijama koje trebamo i sta treba covjek da radi trazi zasluzeno povecanje plate...ja sam apsolutno iza njega i on nije puno pricao, samo ovu sezonu...ja se Briggsa ne mogu odreci nema sanse jednostavno najbolji LB par su on i Urlacher...meni nece nist apredstavljati pojacanje, ako on ode i dodje bilo ko drugi na bilo koju poziciju, jer cu osjetiti tu prazninu , prije svega jer je Briggs covjek, zatim igrac i navijac Bearsa , ali sto trazi po zasluzi novac ja se slazem, ali opet kazem on je pogrijesio sto nije 2008 uzeo tu lovu, a ne sad traziti.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987