FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Davno se sveska trebala uzeti i prepisivati..nije sramota.
Sad je kasno za zabilješke.
Gledaj, šuti i jecaj u sebi.
Do nekih boljih vremena..za deceniju, dvije..
Nase su pichkice vec gace skinule
Bašić prestao sa analizom, upisao poraz 
Kad mislite da ste peh sjetite se da je Drljo došao kod nas, a otišao iz Zrinjskog

Kad mislite da ste peh sjetite se da je Drljo došao kod nas, a otišao iz Zrinjskog

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sad vjerujte i da odigramo bara bara sa njima, da iskoristimo maximalno njihov umor i fokus na KL, oni će sada biti zaštićeni od saveza da bi se i Borac postidio.
Nema šanse da dobijemo nakon dva vezana poraza u ligi, moraju održati priključak a onda će u drugoj polusezoni da nas sve redom po običaju preslušaju i uzmu titulu.
Nema šanse da dobijemo nakon dva vezana poraza u ligi, moraju održati priključak a onda će u drugoj polusezoni da nas sve redom po običaju preslušaju i uzmu titulu.
Poslije poraza od Goška i Sloge, tačnije da su nas ljudi ubili nogama. Samo čekam Slobodu da nas izbaci iz kupa kao šlag na tortu. Da ova ekipa doživi vrhunac.avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:11Sad vjerujte i da odigramo bara bara sa njima, da iskoristimo maximalno njihov umor i fokus na KL, oni će sada biti zaštićeni od saveza da bi se i Borac postidio.
Ma poraz očekivano, ljudi su profesionalci, odigrati će kao da su odmarali večeras, a mi ćemo izgledati kao da smo igrali umjesto njih.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Treba ici svojim putem.avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:04Davno se sveska trebala uzeti i prepisivati..nije sramota.
Prvo Hrvanovic, Memija..
Danas imamo nasih igraca koji ce nadoci, ali mi ih tjeramo zbog raznih Modica, Turanjanina..
koga smo to mi otjerali u posljednje vrijeme? Znam samo za one iz perioda Amara, a koji su poslije uspjeli ako nista ne mozemo ih sad ni na posudbuzeljovolimte je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:17Treba ici svojim putem.avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:04Davno se sveska trebala uzeti i prepisivati..nije sramota.
Prvo Hrvanovic, Memija..
Danas imamo nasih igraca koji ce nadoci, ali mi ih tjeramo zbog raznih Modica, Turanjanina..
- MocMahale444
100%SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2023, 08:45Za ovu bruku neko treba da preuzme odgovornost. Meni djeluje da ovo nisu čista posla, samo je pitanje na kojoj relaciji. Ovo je dibidus za batina. Katastrofa...
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pa eto kad spominjete Hrvanovica, kako mi reagujemo kad se dovede igrac iz federalne? Koliko bi se kmecalo
I on je nas na kraju krajeva. Na stranu to, @plavi033 je u pravu da smo mi prokockali neke istorijske sanse, zahvaljujuci odredjenim pojedincima ponajvise, ali imamo svi krivice. Sad gledaj Zrinjski u KL i jos par klubova kako ti odmice.

1921
I ako kojim slucajem dobijemo Zrinjskog bice opet jurisanje na titulu na forumu.
A nakon sto izgubimo od slobode i ispadnemo iz kupa slijedi smjena Nermina najmanje krivog za sve ovo.
A nakon sto izgubimo od slobode i ispadnemo iz kupa slijedi smjena Nermina najmanje krivog za sve ovo.
Ja sam ubijedjen u to.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:25100%SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2023, 08:45Za ovu bruku neko treba da preuzme odgovornost. Meni djeluje da ovo nisu čista posla, samo je pitanje na kojoj relaciji. Ovo je dibidus za batina. Katastrofa...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ma naravno da se nesto desava. Ne napraviti gol sansu u tri gostovanja je nemoguce taman da smo kadete slali na ta gostovanja.
Kuci se ko i bore jer ih je strah punih tribina. Kad se posjeta ospe i kuci ce igrati preko qrca.
Kuci se ko i bore jer ih je strah punih tribina. Kad se posjeta ospe i kuci ce igrati preko qrca.
Pročepit će negdje.
- MocMahale444
Mahalska je “analize” dosadile, ono bukvalno ali bukvalno izmisljanje tople vode.godrina je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:38Ja sam ubijedjen u to.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:25100%SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2023, 08:45Za ovu bruku neko treba da preuzme odgovornost. Meni djeluje da ovo nisu čista posla, samo je pitanje na kojoj relaciji. Ovo je dibidus za batina. Katastrofa...
Imamo mi i svog posla pored hloptanja

Pa zar picoke ne mogu rec u oci jedan drugom sta im smeta.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:04Mahalska je “analize” dosadile, ono bukvalno ali bukvalno izmisljanje tople vode.
Imamo mi i svog posla pored hloptanja![]()
Da li osjecaju ikakvo samozaljenje.
Gledam Mekic neki dan postavlja stori pobjeda Intera mad Milanom, sto ne postavi stori svojih utakmica.
Ja se samo bojim da nije uticaj sa strane kriv za ovo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- MocMahale444
Kao sto jufke imaju bordo prijatelje (karinasi obicni) tako i mi imamo svoje lesinare oko kluba.
Naravno da neke “legende” nisu od pocetka mirisale Nermina.
Eh onda je to preslo na neke igrace i ne 99% nego 100% neki od igraca ne mirisu Nemina. Dosadan im i puno pametuje.
Meni je Basic dobar kouc malo ga prenijelo ko lakija pa se zanio s formacijom.
Nema igraca kao npr nas Kuhar (hodzic i santos su bili 30% ekipe)
Tad je i Amoah igrao nije se kurcio, Stila bio jedan od najboljih.
Realno lik ima kitu od ekipe a za to je kriva uprava i Bekric.
Eh onda je to preslo na neke igrace i ne 99% nego 100% neki od igraca ne mirisu Nemina. Dosadan im i puno pametuje.
-
- Kontakt:
Igracinama analize smetaju, pametuje im trener? Nemoj yebat da je to.
Ako je fakat istina, sad ne bi Nermina otjerao makar se za opstanak borili. Znaci svaki dan da gledaju analize po 8 sati. Cuj molim te dosadno im.

1921
Zato i igraju u ovoj ligiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:30Igracinama analize smetaju, pametuje im trener? Nemoj yebat da je to.Ako je fakat istina, sad ne bi Nermina otjerao makar se za opstanak borili. Znaci svaki dan da gledaju analize po 8 sati. Cuj molim te dosadno im.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
boze sacuvaj ma sta ces tu imas dva i po profesionalca u ekipi ostalo ocigledno fudbal ne gleda onako kako treba da gledaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:30Igracinama analize smetaju, pametuje im trener? Nemoj yebat da je to.Ako je fakat istina, sad ne bi Nermina otjerao makar se za opstanak borili. Znaci svaki dan da gledaju analize po 8 sati. Cuj molim te dosadno im.
- MocMahale444
Rendulić:
Ovi dečki su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulisati, sve je na Upravi.
Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, zaslužili su to momci".
Slijedi meč sa Željezničarom.
"ČEka nas zahtjevna utakmica. Neće biti lako. To je život, svaka tri dana igramo i moramo se regenerisati".
Bilbija:
Slijedi derbi sa Željezničarom?
"Nećemo dugo slaviti, moramo se oporaviti do nedjelje".
A mi kokuzi cekamo kad ce s neba pasti.
Ovi dečki su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulisati, sve je na Upravi.
Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, zaslužili su to momci".
Slijedi meč sa Željezničarom.
"ČEka nas zahtjevna utakmica. Neće biti lako. To je život, svaka tri dana igramo i moramo se regenerisati".
Bilbija:
Slijedi derbi sa Željezničarom?
"Nećemo dugo slaviti, moramo se oporaviti do nedjelje".
A mi kokuzi cekamo kad ce s neba pasti.

-
- Kontakt:
E Mahale pade kurcu za usi.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:21Kao sto jufke imaju bordo prijatelje (karinasi obicni) tako i mi imamo svoje lesinare oko kluba.
Rajlic, Ribar, Osim, Hadziabdic, Amar, Adzem, Odovic, Konjevod, Dragicevic, Brozovic, Zigante.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, zlatandr i 38 gostiju.