Uff kako bi ga on sredio bio on mozda i bolji od Džekeharishp je napisao/la:Ovog Suljica treba Magath pod hitno uzeti.Jos jedan nebruseni dijamant.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uff kako bi ga on sredio bio on mozda i bolji od Džekeharishp je napisao/la:Ovog Suljica treba Magath pod hitno uzeti.Jos jedan nebruseni dijamant.
Jarane ti bi trebao mjenjati slusni aparat,vec odavno.kimbo je napisao/la:. i sto ovaj dosadni Marijan nije primijetio
Lupa covjek glava me zaboli od njega, al vecinu kljucnih stvari propusti.harishp je napisao/la:Jarane ti bi trebao mjenjati slusni aparat,vec odavno.kimbo je napisao/la:. i sto ovaj dosadni Marijan nije primijetio
Ovaj bi i sahovski mec,napravio zanimljivim.
Koje baterije ti trebaju.mozda ja imamkimbo je napisao/la:Lupa covjek glava me zaboli od njega, al vecinu kljucnih stvari propusti.harishp je napisao/la:Jarane ti bi trebao mjenjati slusni aparat,vec odavno.kimbo je napisao/la:. i sto ovaj dosadni Marijan nije primijetio
Ovaj bi i sahovski mec,napravio zanimljivim.
Alaj legenda Pasic kenja, odvratnoJoeCelt je napisao/la:Sarajevo poslije tekme sa Levskim
[youtube][/youtube]
26-og jula u 21QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad je uzvratna tekma?
Emir je odlično odigro.Ima sjajno građenje,primanje lopte,spuštanje glavom,odlično je suljića uposlio kod one odlične šanse u prvom. Sjajan napadač. Ne riseKonfucije je napisao/la:edo07 je napisao/la:Konfucije je napisao/la:Kakvo gradjenje ima Emir Hadzic.Svaku loptu je primio,cestitke.
Emir Hadzic veceras ubjedljivo najgori igrac Sarajeva..covjeku je haman mrsko disati a kamoli trcati..svaka cast za malog Suljica..i Said je bio dobar...sretno u revansu..da aBd prodjete dalje...![]()
u četvrtakQUARESMA 18<<< je napisao/la:kad je uzvratna tekma?
zasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa
Ja onda nisam siguran da bi ti trebao doći na utakmicu opštezasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa
Meni vala nisu ni jedni dragi, ali u Europskim utakmicama svim srcem navijam za svaki klub koji predstavlja moju drzavu.mandraX je napisao/la:Sarajevo mi je duplo draže od Želje, al' sam prognozirao da će proći gore nego Željo sinoć...dolazim doma, gledam rezultate, 1:0...svaka čast, jest' da je i ovo poraz, al' se ipak može i mora stići, sretno u uzvratu!
Jos da si vidio kakve smo sanse imali i kako nam sudija ne svira penal...mandraX je napisao/la:Sarajevo mi je duplo draže od Želje, al' sam prognozirao da će proći gore nego Željo sinoć...dolazim doma, gledam rezultate, 1:0...svaka čast, jest' da je i ovo poraz, al' se ipak može i mora stići, sretno u uzvratu!
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, Kyle88, Lavcina, laznokrilo, mnon46, Morpheus, N3R3D, Rule_hz i 67 gostiju.