ovde ce biti 100% http://www.bosnax.net/stream.htmlMU'MIN T.M. je napisao/la:Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
E i ti ga zasra na krajuFK Sarajevo je napisao/la:Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite.Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju
![]()
![]()
.

Zezam se, hvala na lijepim željama. Iz tvojih usta u Božije uši.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mumine moj pogledaj na justin tv ili rojadirecta, ako budem tu dok ne pocne tekma javim ti na ppMU'MIN T.M. je napisao/la:Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.
Hvala braćo, od srca. Samo da sve bude dobro aBD.AdisManiacZ je napisao/la:ovde ce biti 100% http://www.bosnax.net/stream.htmlMU'MIN T.M. je napisao/la:Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.
Jer si jedan jedini, jer si......
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Pametno zboris , al usra ga na krajuFK Sarajevo je napisao/la:Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite.Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju
![]()
![]()
.

uvijek bio za to! da je vise ljudi koji tako razmisljajuFK Sarajevo je napisao/la:Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite.Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju
![]()
![]()
.
treba nam jos igraca iz BiH
Još dva sata do najvećeg političkog derbija u državi.
I jedna za dušmane....
[youtube][/youtube]
U KOST!
I jedna za dušmane....
[youtube][/youtube]
U KOST!
Nesto se ne sjecam ovakvih postova kad je Zeljo bio u krizi, sad odjednom moramo biti slozni ma moramo **** moj.Hajd da jednom stavimo tacku na komsije i da ih prepustimo njima samima kao prvo : nismo im mi napravili ovakvu situaciju u klubu kao drugo napravili su je sami ( navijaci satro vode klub obmanuti i dan danas ne znaju ko gdje i sta mislim da nikad nece ni znati ) kao trece nije nas problem imamo mi svojih ( cesto se sjetim njihovih prozivanja za neke Zeljine igrace kad je kod nas bila ovakva kriza )FIFA/UEFA je napisao/la:uvijek bio za to! da je vise ljudi koji tako razmisljajuFK Sarajevo je napisao/la:Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite.Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju
![]()
![]()
.
Najbitnije od svega je pustiti njih nek rjesavaju sta su zakuhali od nas im ne treba nista jedino sto osjecam prema njima je sazaljenje.
Danas utakmica polusezone, nisam neki preveliki optimista ali mislim da ce bolje raspolozenje i ko bolje otvori utakmicu rijesiti pitanje pobjednika.utakmica ko utakmica ali nama otvara vrata za titulu sto ne znaci da necemo imati jos dovoljno sansi u drugom dijelu sezone.Ono sto vrijedi istaci je da je recimo sarajevo vec ispalo iz borbe za titulu, mi ako pobjedimo borac ne bi bila sjajna situacija ni kod njih kao konkurent na oba fronta bi nam ostao siroki.
E pa nek nam je sretno danas!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Halo da se mi nismo malo previse digli i zaboravili neke tekme.Pa zar nevidite da smo recimo tekme vrlo bitne odigrali vrlo lose kao sto su sa pitarima i Celikom.Znaci 2 jaca tima i odma belaj.Ovdje igramo sa Borcem na njegovom terenu i lafo pobjeda sigurica folovi.Bod je danas ravan pobjedi,vise je tesko ocekivat.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pile od tebe nikad pametan post nisam procitao.Uvijek gluposti pisespile87 je napisao/la:Nesto se ne sjecam ovakvih postova kad je Zeljo bio u krizi, sad odjednom moramo biti slozni ma moramo **** moj.Hajd da jednom stavimo tacku na komsije i da ih prepustimo njima samima kao prvo : nismo im mi napravili ovakvu situaciju u klubu kao drugo napravili su je sami ( navijaci satro vode klub obmanuti i dan danas ne znaju ko gdje i sta mislim da nikad nece ni znati ) kao trece nije nas problem imamo mi svojih ( cesto se sjetim njihovih prozivanja za neke Zeljine igrace kad je kod nas bila ovakva kriza )FIFA/UEFA je napisao/la:uvijek bio za to! da je vise ljudi koji tako razmisljajuFK Sarajevo je napisao/la:Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite.Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju
![]()
![]()
.
Najbitnije od svega je pustiti njih nek rjesavaju sta su zakuhali od nas im ne treba nista jedino sto osjecam prema njima je sazaljenje.
Danas utakmica polusezone, nisam neki preveliki optimista ali mislim da ce bolje raspolozenje i ko bolje otvori utakmicu rijesiti pitanje pobjednika.utakmica ko utakmica ali nama otvara vrata za titulu sto ne znaci da necemo imati jos dovoljno sansi u drugom dijelu sezone.Ono sto vrijedi istaci je da je recimo sarajevo vec ispalo iz borbe za titulu, mi ako pobjedimo borac ne bi bila sjajna situacija ni kod njih kao konkurent na oba fronta bi nam ostao siroki.
E pa nek nam je sretno danas!!!

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
enes begovic i sasa matic pjeva - bosna moja divna mila....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U tebi je Grbavica, škola fudbala... 

Do kraja su dva kola, a na pitanje novinara koliko je zadovoljan dosad učinjenim, Osim odgovara:
"Ostvarujemo ono što smo planirali pred početak prvenstva. Možda to ne izgleda toliko lijepo i lepršavo, ali uz sve probleme sa kojima smo se susretali, povrede, kasni dolazak igrača na pripreme, moram biti zadovoljan sa dosadašnjim dijelom sezone. Drugi smo na tabeli i u polufinalu Kupa".
"Ostvarujemo ono što smo planirali pred početak prvenstva. Možda to ne izgleda toliko lijepo i lepršavo, ali uz sve probleme sa kojima smo se susretali, povrede, kasni dolazak igrača na pripreme, moram biti zadovoljan sa dosadašnjim dijelom sezone. Drugi smo na tabeli i u polufinalu Kupa".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sve zavisi sta hoces da procitas to sto mene boli k.ita za vama je moj stav i ne prisjedam vam na muku kao sto su pitari radili svojevremeno idite ne sjever povedite blekica i ponesite gusle, upalite LED vrijedjajte i tako to a nemoj nas zatrpavati ovdje sa vasim problemima...FK Sarajevo je napisao/la:Pile od tebe nikad pametan post nisam procitao.Uvijek gluposti pises.I uvijek si ti glavni krivac za prepirke i svadje izmedju Hordi i Manijaka na ovom forumu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jel- zna neko pouzdano jeli se moze uci s TM na utakmicu ?
bilo bi pozeljno kad bi neko odg prije pocetka utakmice
bilo bi pozeljno kad bi neko odg prije pocetka utakmice

I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Sretno Željo !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ma pile ima pravo u neku ruku,ko ih j... vise. Da smo mi u ovakvoj situaciji ponasali bi se jos gore a znamo kako su se i ponasali,ne zalim ih i nek im se dešava sta im se dešava,sami su sebi krivi,birali su i slijedili su svog Blekica ko ovce i na kraju su ispali ovce sto bleje i ne znaju ko im je ko. Ne dizem nikakav bunt protiv njih da me neko pogresno ne shvati,vec samo iznosim svoje misljenje i cinjenice,ako ko dodje u gost iznijecu hrenovki 

...nisu mogli da te ugase!!!
Ma kad smo im govorili da će ih Blekić u grob otjerat oni nam nisu vjerovali nego su ga podržavali u njegovim izjavama kad je govorio kako su navijači Želje cigani i kako se on stidi svog starog jer je navijao za naš klub.chichak je napisao/la:Ma pile ima pravo u neku ruku,ko ih j... vise. Da smo mi u ovakvoj situaciji ponasali bi se jos gore a znamo kako su se i ponasali,ne zalim ih i nek im se dešava sta im se dešava,sami su sebi krivi,birali su i slijedili su svog Blekica ko ovce i na kraju su ispali ovce sto bleje i ne znaju ko im je ko. Ne dizem nikakav bunt protiv njih da me neko pogresno ne shvati,vec samo iznosim svoje misljenje i cinjenice,ako ko dodje u gost iznijecu hrenovki
Govorite piletu da piše najgluplje postove a lik najpametnije zbori ovdje.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
[youtube][/youtube]
@ Samire kakav je ovo seljakluksamir_tm87 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Ako im danas ne odererte guzove, odbrana titule je nemoguca... zato, GAZI!!!
[youtube][/youtube]

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Hrammm1921 i 40 gostiju.