Ne koristim politiku nego tvoj smiješni raspali klubić. Da ja tebi kažem da ne koristiš okolna zapadnohercegovačka sela ti točno nebi znao šta napisati. Haj vrati se kat niže i pričaj bajke kako iz dana u dan sve vise i vise napredujeteNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne budi mali zatupljeni berac maslina iz gornjeg ograđenika koristeći non stop politiku ili vjeru kao pokušaj odgovora dok ti debela kobasica udara u želudac kroz debelo crijevo![]()
samo prelomi u svom duhanskom mozgiću da nisu devedesete godine prošlog vijeka kada se šutilo i klimalo glavom sa lažnim osmjehom na cifa. Znas i sam da u Velezu ni jedan clan upravnog odbora nije u politici sekunde a da ne pricamo o nadzornom odboru gdje su Dusko Mara i Čorba. Nemoj da te iznenađuju ovakve stvari jer ce ih sa pozitivnim stvarima koje se slazu na svoje mjesto biti jos vise. Velez je klub normalne raje i za njega se navija iz srca a ne po naređenju. Znam da to neces nikad osjetiti ali bar da ti dam sliku da pokusas zamisliti. Haj bekicu acovicu saskograd zrinjo05 i jos 650 banovanih nickova žibje dosadan si ko dijareja. Ne limvo brnjoze