PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

predmetmrznje
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la predmetmrznje » 07 sep 2016, 13:14

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne budi mali zatupljeni berac maslina iz gornjeg ograđenika koristeći non stop politiku ili vjeru kao pokušaj odgovora dok ti debela kobasica udara u želudac kroz debelo crijevo :urnebes: :urnebes: samo prelomi u svom duhanskom mozgiću da nisu devedesete godine prošlog vijeka kada se šutilo i klimalo glavom sa lažnim osmjehom na cifa. Znas i sam da u Velezu ni jedan clan upravnog odbora nije u politici sekunde a da ne pricamo o nadzornom odboru gdje su Dusko Mara i Čorba. Nemoj da te iznenađuju ovakve stvari jer ce ih sa pozitivnim stvarima koje se slazu na svoje mjesto biti jos vise. Velez je klub normalne raje i za njega se navija iz srca a ne po naređenju. Znam da to neces nikad osjetiti ali bar da ti dam sliku da pokusas zamisliti. Haj bekicu acovicu saskograd zrinjo05 i jos 650 banovanih nickova žibje dosadan si ko dijareja. Ne limvo brnjoze
Ne koristim politiku nego tvoj smiješni raspali klubić. Da ja tebi kažem da ne koristiš okolna zapadnohercegovačka sela ti točno nebi znao šta napisati. Haj vrati se kat niže i pričaj bajke kako iz dana u dan sve vise i vise napredujete :)
Prvi i jedini mostarski šampion

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 sep 2016, 13:43

:puke:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi škutora što se hvataju za neke klipove od prije 10 godina dok im gradonačelnik dobija Veležovu člansku :urnebes: :urnebes: vraćaju se ptice u svoje jato. Ja mislim da je Ljubomir polira svako pola sata i gleda u svoj prelijepi grb :njanjanja:
slika

Gradonačelnik Bešlić izrazio je zadovoljstvo razgovorom s čelnicima Veleža, istaknuvši da se radi o ljudima s poštenim namjerama.

– Poželio bih ovim ljudima da ustraju u svojim namjerama da izvedu Velež na pravi puta, da Velež ponovno bude ponos Mostara i ja sam uvjeren da će u tome uspjeti – kazao je mostarski gradonačelnik.

Nego brato posto popularnost nikad niste imali bez obzira na titule vratite se starim sportskim aktivnostima ono bacanje kamena s ramena i onoj vasoj najtradicionalnijoj disciplini "penjanje na lojevo drvo" kad ga namažete lojem i verete se na njega :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:
Sirotinjo i Bogu si teska :tralala:

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 sep 2016, 13:50

Podveleski cobani :rol: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2016, 14:06

Bahati, bahati Željkan!
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2016, 14:07

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:brato meće, ne vadi :rol:
Moram brato ali vjeruj da mi je zao trositi slova na ovakve kvaziprovokatore. Nemu je najveca kazna mrznja koju ima u sebi a zna da mu ne pije vode. Neka se ugleda na krmka i nek mu ovaj da instrukcije kako se zayebavati a da se ne koristi politika,vjera ili desavanja sa dolaskom osmanlija. Ono za ne povjerovat koji šošon. Nije mi zanimljiv sekunde. Ne vidim kvalitet za raspravu :)
Dobro si napisao za krmka. Vidi se da je karakter staroga kova i dobrog humora. Nije tesko primjetiti da je odrastao u Mostaru i gajio ljubav prema Velezu. Vjerovatno u njemu jos ima osjecaja prema onome urbanom Mostaru gdje su zajedno zivjeli i navijali za Velez, tamnoputi i bljedoliki mostarci.
Pozdrav za @krmka i @pastrmku
@krmak nije, niti ce ikada biti moler!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 sep 2016, 14:09

joker90 je napisao/la:Momci izdrzite!!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ni ... cem/205911
Miske kaže Niče, oni Kant, Miske Niče, oni Kant.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2016, 14:10

"Hajde da se dogovorimo! Da vam ne platimo nista, a ko' vi zadovoljni! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2016, 14:13

Probisvjet je napisao/la:

"Hajde da se dogovorimo! Da vam ne platimo nista, a ko' vi zadovoljni! :urnebes:
Proslo je vrijeme kad je "radnicki" klub mogao gaziti igrace i stavljati ih u nehumane uslove! Bogicevic je prvi skupio hrabrosti, kapa momku do poda! Momci imaju jos 2 godine ugovora, ne mogu sad nigdje, ne bih ni ja pristao na sicu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2016, 14:16

Momci mogu iz Zelja samo ako neka ekipa plati odstetu .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2016, 14:18

Dobru sliku Zeljkan salje svim igracima koji budu sa njima pregovarali u buducnosti! Za 7 kola te prekrize i onda u juniore ides i jos se otimaju s tobom do zadnje marke. Pure class!
Bahati, bahati Željkan!
1946

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 07 sep 2016, 14:23

boze sacuvaj ovog husica :D ni zeljo nije nista bolji, ali husic misli da je ronaldo pa trazi ovolike pare :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2016, 14:29

joker90 je napisao/la:Dobru sliku Zeljkan salje svim igracima koji budu sa njima pregovarali u buducnosti! Za 7 kola te prekrize i onda u juniore ides i jos se otimaju s tobom do zadnje marke. Pure class!
Moraju nekoga tjerati, otpustati, proglasavati tehnoloskim viskom, slati na biro... Sada nece smjeti otjerati trenera, pa ce igrace otpustati. Mozda uskoro otpuste i prodavaca koji je trebao raditi u trfici na evropskoj Grbavici. :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2016, 14:30

dobrinja1 je napisao/la:boze sacuvaj ovog husica :D ni zeljo nije nista bolji, ali husic misli da je ronaldo pa trazi ovolike pare :lol:
Nije Ronaldo, samo trazi svoje pare za ugovor koji je validan.

Cak su ovi koji uzmu 5 plata umjesto 15 glupi. Ne bih uzeo nista ispod 15 po ugovoru koji sam potpisao.

Sada je tesko naci ekipu, moras cekati januar, a i tada je upitno ko te hoce jer nemas utakmica i nemas forme za kompetitivne utakmice u prvenstvima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2016, 14:35

Trebali smo učiti na tuđim greškama, npr. greškama mlađeg sarajevskog prvoligaša, oni su dali milione na raskide ugovora i na kraju im Peroni bude pojačanje jer niko drugi neće kod njih... ali jok, moramo mi učiti na svojim greškama. Uprava napolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 07 sep 2016, 14:37

Momci imaju podrsku od svakog normalnog covjeka,postoji sad sindikat koji stiti prava igraca tako da mislim da od izivljavanja nad igracima vise nece biti nista.Samo traze svoja prava momci i treba stati iza njih...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2016, 14:40

starina je napisao/la:Momci imaju podrsku od svakog normalnog covjeka,postoji sad sindikat koji stiti prava igraca tako da mislim da od izivljavanja nad igracima vise nece biti nista.Samo traze svoja prava momci i treba stati iza njih...
Sta kazu? "Izvinite mi se zahebali kada smo sa vama potpisivali ugovor." :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2016, 14:43

Kažu "uzmite tri plate i potpišite ovdje, u suprotnom ćete dvije godine trenirati sa juniorima, dolaziti na svaki trening u zakazano vrijeme, raditi sve što klub kaže, ako to prekršite - ugovor više ne važi".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2016, 14:46

Senad Husic bi kao i Bogicevic mogao postati simobol otpora! Otpor radnika koji se za svoj hljeb posteno bori i otima sa tiraninom i milionerom kao Senad Cmar Misimovic!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2016, 14:48

Virtu4l je napisao/la:Kažu "uzmite tri plate i potpišite ovdje, u suprotnom ćete dvije godine trenirati sa juniorima, dolaziti na svaki trening u zakazano vrijeme, raditi sve što klub kaže, ako to prekršite - ugovor više ne važi".
Njima je svakako trenirati, samo sto ce daleko lakse dobiti platu i uz manje muke. Daleko je zima, a ogroman trosak za Zelju.

Cuj 3 plate, haha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 sep 2016, 14:50

Jole peglas paša :kafa:
Navalio na Zelju a ovi sitni posoljeni se kace ko za konjska kola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, insimadop i 26 gostiju.