FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 20 jul 2012, 00:44

To ti i govorim, da se ne treba odmah krenuti furiozno i napadati svim silama jer igrači taj ritam odbrana-napad ne bi sigurno mogli izdržati.

Treba stati na loptu i mirno započeti utakmicu, rani gol Levskog bi značio i ispadanje.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 20 jul 2012, 00:46

Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jul 2012, 00:48

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.
Al u kurcu.

Ne sekirajte se nista, za taktiku je zaduzen SIR Dragan, njegov genijalni um je danas izasao na vidjelo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jul 2012, 00:49

GaziHusrevbeg je napisao/la:To ti i govorim, da se ne treba odmah krenuti furiozno i napadati svim silama jer igrači taj ritam odbrana-napad ne bi sigurno mogli izdržati.

Treba stati na loptu i mirno započeti utakmicu, rani gol Levskog bi značio i ispadanje.
Uvjeren sam da će Jović tako i postaviti igru. Nema potrebe da se rizikuje, smireno i hladne glave. Nek bude 0:0 do 80 minute i onda izvršiti pritisak. Što moramo zabiti 2 u regularnom? Ne moramo, odvesti utakmicu u produžetak, domaćini smo i u prodenosti smo psihološkoj u tom slučaju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 jul 2012, 01:02

Ali mogu li igraci izdrzati 120 minuta fizicki ?
4.10.2009.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 jul 2012, 01:04

pitanje za vas samo da li će se vaš klub oglasiti zbog dizanja ovih transparenata i da li se može kakav dopis poslati eufi ukoliko ovo delegat nije upisao,a nešto i ne vjerujem da je zapisao :oops:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jul 2012, 01:05

koalem je napisao/la:Ali mogu li igraci izdrzati 120 minuta fizicki ?
Pa valjda džabe ne treniraju. Ako je suditi prema večerašnjem meču u kojem smo odlično stajali i na tom planu, ne bi trebao biti problem. A igrali smo već i produžetke i penale u posljednjih par godina u Evropi i prolazili.

@oldschool
sudeći prema dosadašnjem radu Selimovića, reakcija ne bi trebala izostati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 20 jul 2012, 01:12

BernardBarnjak je napisao/la:@Hordas Doboj

Sta Paja kenja? Ne kontam tvoj komentar. Paji svaka cast, meni je zao sto ovakvih legendi vise nema u klubu! I u pravu je covjek 100% narocito za gol koji smo primili...
Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 01:15

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.
Ti si onda gluh k'o tetrijeb.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 20 jul 2012, 01:15

Hordas Doboj je napisao/la:

Sta Paja kenja? Ne kontam tvoj komentar. Paji svaka cast, meni je zao sto ovakvih legendi vise nema u klubu! I u pravu je covjek 100% narocito za gol koji smo primili...
Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.
Paja je legenda kluba s Koseva, to svi znamo, al nekad je pomalo cudan u svojim izjavama, ponekad zajedljiv, previse filozofski negativan, zna on nekad biti neshvatljiv..umjetnicka dusa, sta li
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jul 2012, 01:23

Sjajna partija Sarajeva samo šteta što se nije krunisala golom, a bilo je prilika. :x
Svi igrači su ispunili svoje zadatke .
Šteta za primljeni gol, baš bezveze, ali bože moj .
Šanse za prolaz su 50-50.

Sarajevo nema veliki zaostatak, ali opet ovaj rezultat nije toliko ni dobar, Levski je možda podcjenio Sarajevo danas(a i loši su), pa su sad vidjeli šta oni mogu, i vjerovatno će ozbiljnije ući u utakmicu na Koševu.
Neće biti lahko ali treba se nadati ;) mnogo je opcija u igri.

Sarajevo još jednom predstavilo BIH u lijepom svjetlu za razliku od ostalih :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 20 jul 2012, 01:31

old school je napisao/la:pitanje za vas samo da li će se vaš klub oglasiti zbog dizanja ovih transparenata i da li se može kakav dopis poslati eufi ukoliko ovo delegat nije upisao,a nešto i ne vjerujem da je zapisao :oops:
ma boli **** ove iz uefe za nas, i da se posalje zalba sigurno nece nista uraditi. Treba **** mamicu bugarima kad dodju u sarajevo, **** im mladic i arkan mamu

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 20 jul 2012, 01:33

Hordas Doboj je napisao/la:

i meni se učinilo da je malo više na ličnoj osnovi pljuvanje, dok je Husref bio više nego korektan i fer, a baš sam sjedio sa nekim ljudima koji znaju Jovića,kaže da mu je trebalo nekih 6 mjeseci da ih navikne na svoj rad i da od ove sezone ima i novog kondicionog i da su ih baš drilali za ove utakmice (zato su malo padali perotiv Maltežana) i kaže lik (a to navijača Zrinjskog mogu potvrditi) da je Zrinjski pod Jovićem u svakoj utakmici u Europi fizički parirao protivnicima a znamo da su neki bili i jači od Levskog (Braga, Odense)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jul 2012, 01:34

nikad ekipu nakon dobre igre ne treba dizati u nebesa, jer znamo sta se uvijek iz toga izrodi. Debakl, ponizenje, spustanje, razocarenje. Favoriti nismo niti smo blizu plasmanu, naravno nada zadnja umire. Samo bez euforije jer tako ekipa najbolje odigra.
15.10 - 15.06 ...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 jul 2012, 01:55

molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:08

The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D
hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi... :D :D
Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 20 jul 2012, 02:24

DaBogda im 4 uvalili zbog ove parole jebli sve svoje cigansko..Fuj!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:25

http://www.****.bg/video.php?video=47957" onclick="window.open(this.href);return false; halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam.. :D
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 03:07

mma_hz je napisao/la:http://www.****.bg/video.php?video=47957 halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam.. :D
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako.. :D :D
Skontace poentu nakon zadnjeg zvizduka sudije na Kosevu.
Rezultat jeste kvrgav,ali ako Sarajlije ponove ovakvu igru na svom terenu a bogami i Bugari,kako rekoh tek ce ce onda skontati.Pogotovo ako buduci protivnik akbg.bude po mjeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 jul 2012, 03:08

mma_hz je napisao/la:
The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D
hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi... :D :D
Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam.. :mrgreen: :mrgreen:
rapid kisa bila :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 77 gostiju.