FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To ti i govorim, da se ne treba odmah krenuti furiozno i napadati svim silama jer igrači taj ritam odbrana-napad ne bi sigurno mogli izdržati.
Treba stati na loptu i mirno započeti utakmicu, rani gol Levskog bi značio i ispadanje.
Treba stati na loptu i mirno započeti utakmicu, rani gol Levskog bi značio i ispadanje.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Al u kurcu.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.
Ne sekirajte se nista, za taktiku je zaduzen SIR Dragan, njegov genijalni um je danas izasao na vidjelo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Uvjeren sam da će Jović tako i postaviti igru. Nema potrebe da se rizikuje, smireno i hladne glave. Nek bude 0:0 do 80 minute i onda izvršiti pritisak. Što moramo zabiti 2 u regularnom? Ne moramo, odvesti utakmicu u produžetak, domaćini smo i u prodenosti smo psihološkoj u tom slučaju.GaziHusrevbeg je napisao/la:To ti i govorim, da se ne treba odmah krenuti furiozno i napadati svim silama jer igrači taj ritam odbrana-napad ne bi sigurno mogli izdržati.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
pitanje za vas samo da li će se vaš klub oglasiti zbog dizanja ovih transparenata i da li se može kakav dopis poslati eufi ukoliko ovo delegat nije upisao,a nešto i ne vjerujem da je zapisao 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Pa valjda džabe ne treniraju. Ako je suditi prema večerašnjem meču u kojem smo odlično stajali i na tom planu, ne bi trebao biti problem. A igrali smo već i produžetke i penale u posljednjih par godina u Evropi i prolazili.koalem je napisao/la:Ali mogu li igraci izdrzati 120 minuta fizicki ?
@oldschool
sudeći prema dosadašnjem radu Selimovića, reakcija ne bi trebala izostati.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.BernardBarnjak je napisao/la:@Hordas Doboj
Sta Paja kenja? Ne kontam tvoj komentar. Paji svaka cast, meni je zao sto ovakvih legendi vise nema u klubu! I u pravu je covjek 100% narocito za gol koji smo primili...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ti si onda gluh k'o tetrijeb.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Kako čujem sprema se ofanziva sektora B na Sarajevo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Paja je legenda kluba s Koseva, to svi znamo, al nekad je pomalo cudan u svojim izjavama, ponekad zajedljiv, previse filozofski negativan, zna on nekad biti neshvatljiv..umjetnicka dusa, sta liHordas Doboj je napisao/la:Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.BernardBarnjak je napisao/la:@Hordas Doboj
Sta Paja kenja? Ne kontam tvoj komentar. Paji svaka cast, meni je zao sto ovakvih legendi vise nema u klubu! I u pravu je covjek 100% narocito za gol koji smo primili...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
- legenda reala
- Kontakt:
Sjajna partija Sarajeva samo šteta što se nije krunisala golom, a bilo je prilika.
Svi igrači su ispunili svoje zadatke .
Šteta za primljeni gol, baš bezveze, ali bože moj .
Šanse za prolaz su 50-50.
Sarajevo nema veliki zaostatak, ali opet ovaj rezultat nije toliko ni dobar, Levski je možda podcjenio Sarajevo danas(a i loši su), pa su sad vidjeli šta oni mogu, i vjerovatno će ozbiljnije ući u utakmicu na Koševu.
Neće biti lahko ali treba se nadati
mnogo je opcija u igri.
Sarajevo još jednom predstavilo BIH u lijepom svjetlu za razliku od ostalih

Svi igrači su ispunili svoje zadatke .
Šteta za primljeni gol, baš bezveze, ali bože moj .
Šanse za prolaz su 50-50.
Sarajevo nema veliki zaostatak, ali opet ovaj rezultat nije toliko ni dobar, Levski je možda podcjenio Sarajevo danas(a i loši su), pa su sad vidjeli šta oni mogu, i vjerovatno će ozbiljnije ući u utakmicu na Koševu.
Neće biti lahko ali treba se nadati

Sarajevo još jednom predstavilo BIH u lijepom svjetlu za razliku od ostalih

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma boli **** ove iz uefe za nas, i da se posalje zalba sigurno nece nista uraditi. Treba **** mamicu bugarima kad dodju u sarajevo, **** im mladic i arkan mamuold school je napisao/la:pitanje za vas samo da li će se vaš klub oglasiti zbog dizanja ovih transparenata i da li se može kakav dopis poslati eufi ukoliko ovo delegat nije upisao,a nešto i ne vjerujem da je zapisao
-
- Kontakt:
i meni se učinilo da je malo više na ličnoj osnovi pljuvanje, dok je Husref bio više nego korektan i fer, a baš sam sjedio sa nekim ljudima koji znaju Jovića,kaže da mu je trebalo nekih 6 mjeseci da ih navikne na svoj rad i da od ove sezone ima i novog kondicionog i da su ih baš drilali za ove utakmice (zato su malo padali perotiv Maltežana) i kaže lik (a to navijača Zrinjskog mogu potvrditi) da je Zrinjski pod Jovićem u svakoj utakmici u Europi fizički parirao protivnicima a znamo da su neki bili i jači od Levskog (Braga, Odense)Hordas Doboj je napisao/la:Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.BernardBarnjak je napisao/la:@Hordas Doboj
- skyisthelimit
nikad ekipu nakon dobre igre ne treba dizati u nebesa, jer znamo sta se uvijek iz toga izrodi. Debakl, ponizenje, spustanje, razocarenje. Favoriti nismo niti smo blizu plasmanu, naravno nada zadnja umire. Samo bez euforije jer tako ekipa najbolje odigra.
15.10 - 15.06 ...
molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama

hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi...The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama![]()

Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
DaBogda im 4 uvalili zbog ove parole jebli sve svoje cigansko..Fuj!
http://www.****.bg/video.php?video=47957" onclick="window.open(this.href);return false; halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam.. 
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako..

"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako..

FK SARAJEVO.
Skontace poentu nakon zadnjeg zvizduka sudije na Kosevu.mma_hz je napisao/la:http://www.****.bg/video.php?video=47957 halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam..
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako..![]()
Rezultat jeste kvrgav,ali ako Sarajlije ponove ovakvu igru na svom terenu a bogami i Bugari,kako rekoh tek ce ce onda skontati.Pogotovo ako buduci protivnik akbg.bude po mjeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
rapid kisa bilamma_hz je napisao/la:hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi...The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama![]()
![]()
![]()
Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam..![]()

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 77 gostiju.