Opasni kompleksi su razumljivi.

Moderator/ica: GracanicaAA
Al kakva botina, zaljepio grb fukara na koreografiju lesinara
Totalno sam zaboravio na ovo. Težak je bio pogled na ovu utakmicu. Zeničanin si i ideš da gledaš veliku Slobodu na Bilinom jer je tvoj klub kanta za nabijanje. Zatim all time liste klubova. Zatim H2H gdje ih deremo non stop.
MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:28Vidiš, tvoj odgovor je baš klasični primjer malograđanskog, krkanskog i seljačkog mentaliteta čija je famoza fraza "Šta ćeš mi ti govoriti". I onda kad ti kažem da ste nekulturni napadneš me.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 01:33Nisi ti od Olova ni do Kladnja došao da bi mogao znati ko su kakvi ljudi. Zanimljivo je kako je svima krivo što su baš Tuzlaci najgotivnija raja svima, najljubazniji, najnormalniji, najkulturniji. Nema mržnje ni nacionalizma kao u ostalim gradovima. Kod nas su svi dobrodošli, ali se i između sebe pazimo. Nešto što vi ne možete shvatit. Što se morža tiče nije uopšte tema on sad ali da ti odgovorim. On je kita obična a ne legenda bh.fudbala. Šta vodio Želju i sad on neka legenda? Toliko je velika legenda da su ga nabili nogom pretprošle godine. Fosil koji nema dvije žice u glavi, lik sa najglupljim trenerskim izjavama i objašnjenjima ikad na planeti.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 01:05
Zamisli pljuješ najveće trenersko ime poslijeratnog BiH fudbala, vidi se koliko vas je čovjek iztraumatizirao prije 11 godina, ali dobro, u ovoj državi ne postoji klub kojeg on nije iztraumatizirao, mada vi ste mu uvijek bili vrlo lijep protivnik da nabija gol razliku nad vama.
Ja sam samo istinu rekao, Zenica kultura od ljudi, Tuzla dosta manje, a kad sam se toga dotakao, da se dotaknem i klubova, po mom mišljenju Sloboda je uvijek predstavljala dosta boljeg protivnika i manje kvalitetnu ekipu nad kojom se nabija gol razlika u odnosu na Čelik, koji je skoro pa uvijek bio mašina za gol razliku, tako da jeste, bolji ste klub od Čelika.
Evo čak i da se nisam pomjerio iz svog sela kod Olova (a jesam), ali eto čak i da nisam, ja opet mogu imati svoje mišljenje na osnovu raje sa kojom pričam koja je išla tamo. To mišljenje može biti pogrešno (raja otišla kod pogrešnih ljudi, došli u nezgodno vrijeme itd.) međutim koliko toliko je relevantno.
Sad dolazimo do sljedeće stavke, evo dođe neki turista kod vas u Tuzlu, i vjerujem da je rijetkost da se desi, ali eto nek se desi da kaže da mu se Tuzla ne sviđa kao grad, više mu se sviđa Konjic npr., i šta mu ti kažeš? Kreneš sa tim mentalitetom, hrakneš na njegovo porijeklo, državu i grad odakle dolazi je li, ili ipak mu kažeš ali Tuzla je bolja od xy grada. Da se razumijemo, za mene je svaki grad jedne nam jedine prelijep na svoj način, pa uključujući i Tuzlu i Zenicu. Ali ti ćeš opet okrenuti mlin na nešto 10to.
Za kraj, apsolutno nije bilo pitanje vezano za Amara, nego da navijačka grupa nekome želi da dobije moždani udar, i da dobiju veliku podršku od ostale raje, pa to je morbidno da morbidnije ne može biti. Ali kad si se dotakao toga, ja nigdje nisam rekao da je on legenda, već najveće trenersko ime, ta dva pojma nisu niti će ikada biti isto. Za ovo drugo, jedino ko može sa njim u tu skupinu su Blaž i Husref, iako je Blaž više uspjeha u inostranstvu imao. Eh sad, Amar je najveće trenersko ime lige, ne zbog "najglupljih trenerskih izjava" i sličnih gluposti, već zbog toga što je osvojio više trofeja nego što će tvoja Sloboda u narednih 100 godina, i ne samo to, već je neko ko je doveo u BiH Newcastle, sa kojim je ekipa koju je vodio odigrao u egalu, čak i poništen čist gol je Željo imao, i Malagu, od koje je Željo nesretno ispao. Ni klubove takvog renomea, tvoja Sloboda neće moći dovesti/izvući u narednih 100 godina, iako bih ja to rado volio, da vidite kakav je osjećaj igrati protiv velikih klubova Europe.
Ima i kod nas specijalaca, ali u manjini, dok je kod vas vecina takva. A to ko je levat vidimo iz tvog nadimka, sami ne znate sta hocete levati, otjerate covjeka pa onda ga moljakate da se vrati. A sad vam je Macak nakon nekoliko hiljada KM postao drazi od oca hehe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:40Eto nek ste vi normalni levatu jedan.brotherze je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:39Upravo tako, naravno ima i normalnih ljudi ali ovi najglasniji su uglavnom djeca sa poteskocama u razvoju.
Zato nemojte puno ovog Ice Tea provocirat da vas ne stigne dova mazluma, jer on to ocigledno jeste, psuje, pise neke kilometarske postove koje niko ne cita nego ga samo loze i sprdaju se s njim i ovi njegovi. Ali mi nismo kao oni i necemo ga dirati, valjda se i on malo smiri kad lijekove popije.
De malo pogledaj sta pisete ti i tvoja krezuba raja, pa onda druge komentarisi.
Glava vam potpuno prazna, nit zuba, nit mozga.
Doći ćeš na red, polako.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:51MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:28Vidiš, tvoj odgovor je baš klasični primjer malograđanskog, krkanskog i seljačkog mentaliteta čija je famoza fraza "Šta ćeš mi ti govoriti". I onda kad ti kažem da ste nekulturni napadneš me.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 01:33
Nisi ti od Olova ni do Kladnja došao da bi mogao znati ko su kakvi ljudi. Zanimljivo je kako je svima krivo što su baš Tuzlaci najgotivnija raja svima, najljubazniji, najnormalniji, najkulturniji. Nema mržnje ni nacionalizma kao u ostalim gradovima. Kod nas su svi dobrodošli, ali se i između sebe pazimo. Nešto što vi ne možete shvatit. Što se morža tiče nije uopšte tema on sad ali da ti odgovorim. On je kita obična a ne legenda bh.fudbala. Šta vodio Želju i sad on neka legenda? Toliko je velika legenda da su ga nabili nogom pretprošle godine. Fosil koji nema dvije žice u glavi, lik sa najglupljim trenerskim izjavama i objašnjenjima ikad na planeti.
Evo čak i da se nisam pomjerio iz svog sela kod Olova (a jesam), ali eto čak i da nisam, ja opet mogu imati svoje mišljenje na osnovu raje sa kojom pričam koja je išla tamo. To mišljenje može biti pogrešno (raja otišla kod pogrešnih ljudi, došli u nezgodno vrijeme itd.) međutim koliko toliko je relevantno.
Sad dolazimo do sljedeće stavke, evo dođe neki turista kod vas u Tuzlu, i vjerujem da je rijetkost da se desi, ali eto nek se desi da kaže da mu se Tuzla ne sviđa kao grad, više mu se sviđa Konjic npr., i šta mu ti kažeš? Kreneš sa tim mentalitetom, hrakneš na njegovo porijeklo, državu i grad odakle dolazi je li, ili ipak mu kažeš ali Tuzla je bolja od xy grada. Da se razumijemo, za mene je svaki grad jedne nam jedine prelijep na svoj način, pa uključujući i Tuzlu i Zenicu. Ali ti ćeš opet okrenuti mlin na nešto 10to.
Za kraj, apsolutno nije bilo pitanje vezano za Amara, nego da navijačka grupa nekome želi da dobije moždani udar, i da dobiju veliku podršku od ostale raje, pa to je morbidno da morbidnije ne može biti. Ali kad si se dotakao toga, ja nigdje nisam rekao da je on legenda, već najveće trenersko ime, ta dva pojma nisu niti će ikada biti isto. Za ovo drugo, jedino ko može sa njim u tu skupinu su Blaž i Husref, iako je Blaž više uspjeha u inostranstvu imao. Eh sad, Amar je najveće trenersko ime lige, ne zbog "najglupljih trenerskih izjava" i sličnih gluposti, već zbog toga što je osvojio više trofeja nego što će tvoja Sloboda u narednih 100 godina, i ne samo to, već je neko ko je doveo u BiH Newcastle, sa kojim je ekipa koju je vodio odigrao u egalu, čak i poništen čist gol je Željo imao, i Malagu, od koje je Željo nesretno ispao. Ni klubove takvog renomea, tvoja Sloboda neće moći dovesti/izvući u narednih 100 godina, iako bih ja to rado volio, da vidite kakav je osjećaj igrati protiv velikih klubova Europe.![]()
![]()
![]()
Znas koliko se vi pitate na svom stadionu? Toliko da se jedan dan azmiru digla cuna i rekao od danas igramo na tusnju, samo usao, ni pitao vas nije. Prostorije stadiona mu MORALI ustupiti, istjerao vas sa vase tribine, ulaz 10km samo za vas, pa ste morali ici u obiljezjima tuzle da udjete djaba. Toliko se pitate na svom stadionu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:44Nemoj ih brate, nisu oni toliki kapacitet da skontaju.montolivo18 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:29
U čijim su bojama tribine? U čijim su bojama klupe? U čijim su bojama svlačionice? Sve je crveno i crno. Ko trenira na stadionu? Sloboda. Ko samo igra utakmice bez ikakvih treninga? Tuzla City. Čije legende su ispred stadiona iscrtane? Slobodine. Čije legende su na istočnom dijelu duž cijelog stadiona? Slobodine. I da, kad igra Tuzla City, oni "pokriju" te legende. Eh, i to više neće moći raditi tako da svima je jasno ko je gazda na Tušnju.
Oni su otprilike sposobni da kontaju neki minimum.
Bravo sve znaš. Zenički isprdak se razumije u sve što se dešava u Slobodi i gradu Tuzli. Jbt dan pa ne može vam se čovjek načudit..redbull93 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:55Znas koliko se vi pitate na svom stadionu? Toliko da se jedan dan azmiru digla cuna i rekao od danas igramo na tusnju, samo usao, ni pitao vas nije. Prostorije stadiona mu MORALI ustupiti, istjerao vas sa vase tribine, ulaz 10km samo za vas, pa ste morali ici u obiljezjima tuzle da udjete djaba. Toliko se pitate na svom stadionu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:44Nemoj ih brate, nisu oni toliki kapacitet da skontaju.montolivo18 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:29
U čijim su bojama tribine? U čijim su bojama klupe? U čijim su bojama svlačionice? Sve je crveno i crno. Ko trenira na stadionu? Sloboda. Ko samo igra utakmice bez ikakvih treninga? Tuzla City. Čije legende su ispred stadiona iscrtane? Slobodine. Čije legende su na istočnom dijelu duž cijelog stadiona? Slobodine. I da, kad igra Tuzla City, oni "pokriju" te legende. Eh, i to više neće moći raditi tako da svima je jasno ko je gazda na Tušnju.
Ovako nas gasis svaki danIceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:42Gasim vas danima. Vi jedino što znate je vrijeđati i psovati.![]()
Zavidni i ljubomorni Černobilci.![]()
Jest, jest, sve je tako lutko moja.redbull93 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:55Znas koliko se vi pitate na svom stadionu? Toliko da se jedan dan azmiru digla cuna i rekao od danas igramo na tusnju, samo usao, ni pitao vas nije. Prostorije stadiona mu MORALI ustupiti, istjerao vas sa vase tribine, ulaz 10km samo za vas, pa ste morali ici u obiljezjima tuzle da udjete djaba. Toliko se pitate na svom stadionu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:44Nemoj ih brate, nisu oni toliki kapacitet da skontaju.montolivo18 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:29
Pa druže gdje su argumenti, dokazi u vašu priču..Postavljate Mujkanovića 400 puta, Mitropa kupove neke, Tarika Filipovića...
Pitam za jarana. Sa kim ste igrali u Evropi poslije tih osvojenih titula i kupova???Truhlo je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:24Selam srboslaveni
Evo sta kaze savez i uefa:
Slo SloSutra od 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, u finalu Kupa Bosne i Hercegovine, sastaće se FK Velež i HŠK Zrinjski. Ovo je 29. izdanje najmasovnijeg takmičenja, s tim da je takmičenje u sezoni 2019/2020 prekinuto zbog COVID pandemije.
Najviše trofeja ima FK Sarajevo, koje je osvajalo kup 7 puta, dok FK Željezničar ima 6 trofeja. Sa druge strane, najviše poraza u finalima imaju FK Sloboda i NK Široki Brijeg, koji su po pet puta zaustavljeni na posljednjoj prepreci. Do sada su penali odlučili pobjednika osam puta.
Ovogodišnji finalisti su Kup osvajali jednom. Velež je aktuelni pobjednik, dok je Zrinjski bio najuspješniji u sezoni 2007/2008.
Najbolji strijelac ovosezonskog Kupa Bosne i Hercegovine je Nemanja Bilbija iz Zrinjskog sa 5 golova, dok su po gol manje postigli: Amer Bekić (Sloboda), Nermin Haskić (Velež), Armin Imamović (Rudar Kakanj) i Sadik Škrijelj (Zvijezda Gradačac).
od 5 puta, likCe ih karnuo 2 puta
![]()
Nije savez jos primljen u UEFA bio. Pitam za jarana. Sa kim su sampioni i osvajaci kupa kosova igrali u europi do 2017?Skver je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:38Pitam za jarana. Sa kim ste igrali u Evropi poslije tih osvojenih titula i kupova???Truhlo je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:24Selam srboslaveni
Evo sta kaze savez i uefa:
Slo SloSutra od 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, u finalu Kupa Bosne i Hercegovine, sastaće se FK Velež i HŠK Zrinjski. Ovo je 29. izdanje najmasovnijeg takmičenja, s tim da je takmičenje u sezoni 2019/2020 prekinuto zbog COVID pandemije.
Najviše trofeja ima FK Sarajevo, koje je osvajalo kup 7 puta, dok FK Željezničar ima 6 trofeja. Sa druge strane, najviše poraza u finalima imaju FK Sloboda i NK Široki Brijeg, koji su po pet puta zaustavljeni na posljednjoj prepreci. Do sada su penali odlučili pobjednika osam puta.
Ovogodišnji finalisti su Kup osvajali jednom. Velež je aktuelni pobjednik, dok je Zrinjski bio najuspješniji u sezoni 2007/2008.
Najbolji strijelac ovosezonskog Kupa Bosne i Hercegovine je Nemanja Bilbija iz Zrinjskog sa 5 golova, dok su po gol manje postigli: Amer Bekić (Sloboda), Nermin Haskić (Velež), Armin Imamović (Rudar Kakanj) i Sadik Škrijelj (Zvijezda Gradačac).
od 5 puta, likCe ih karnuo 2 puta
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.