IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:58
MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:50
Koliko god i jedni i drugi bili rivali, ipak Zenica je uvijek bila kulturna prema drugima za razliku od Tuzle i Fukara, koje su sada plaćenićka grupa, a evo i dokaza
Zeničani došli u prelijepo Olovo, i prošlo sve bez ikakvih problema (incident jednog Olovljanina sa dresom Želje ćemo zanemariti), a ne mogu ni pomisliti šta Fukara sprema mojim Olovljanima raditi.
Tebe moržu i treba u mozak qarati. Yebala te zastavica.
Liži se sa ozračeno krezavim Zeničanima.
Zamisli pljuješ najveće trenersko ime poslijeratnog BiH fudbala

, vidi se koliko vas je čovjek iztraumatizirao prije 11 godina, ali dobro, u ovoj državi ne postoji klub kojeg on nije iztraumatizirao, mada vi ste mu uvijek bili vrlo lijep protivnik da nabija gol razliku nad vama.
Ja sam samo istinu rekao, Zenica kultura od ljudi, Tuzla dosta manje, a kad sam se toga dotakao, da se dotaknem i klubova, po mom mišljenju Sloboda je uvijek predstavljala dosta boljeg protivnika i manje kvalitetnu ekipu nad kojom se nabija gol razlika u odnosu na Čelik, koji je skoro pa uvijek bio mašina za gol razliku, tako da jeste, bolji ste klub od Čelika.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim