ma gdje bih mi takvo što učinili.DesimaL je napisao/la:Ja vas ozbiljno pitam vi mene zaj.ebavate
ma daj
dobar poklon za valentinovo
Moderator/ica: insider
ma gdje bih mi takvo što učinili.DesimaL je napisao/la:Ja vas ozbiljno pitam vi mene zaj.ebavate
Stvarno mislis da je glup džemperEdenHazard je napisao/la:isto sto i on o meniDesimaL je napisao/la:Sta mislite o ovom dzemperu ?![]()
debeli ne se'riHeller je napisao/la:Stvarno mislis da je glup džemperEdenHazard je napisao/la:isto sto i on o meniDesimaL je napisao/la:Sta mislite o ovom dzemperu ?![]()
Alta,Waikiki.Tweeds_10 je napisao/la:Odlican.
Dje i posto ?

Vidim znamo se, koji si ti, cija inkarnacijaEdenHazard je napisao/la: debeli ne se'ri
Dobre Mrazovke...Amoxicillin je napisao/la:Šta mislite o ovome![]()
Donose sa Zlatibora....30 maronaTweeds_10 je napisao/la:Odlican.
Dje i posto ?
ja sam obuk'o dres kad smo igrali sa Francuzima u Parizu. ja sam prvo obuk'o bijelu majicu dugih rukava, pa preko toga dresadis.p je napisao/la:Koliko je OK po vama otići u dresu u školu (kao rekvizit naravno), konkretno mislim danas kad igramo sa Janezima. Mislio sam obuci duks, pa preko dres, ali me šta ostali misle o tome.
daj nekom s većom nogom bgmjasmin10 je napisao/la:koji je najbolji nacin da rasirim kopacke ? dobio sam nove kopacke i steta da ih ne mogu iskoristiti.
stavi ih u toplu vodu i drzi ih 20 minuta, to bi trebalo da ih omeksajasmin10 je napisao/la:koji je najbolji nacin da rasirim kopacke ? dobio sam nove kopacke i steta da ih ne mogu iskoristiti.
A znaci isao si u dresu na tekmuAgresivnoDjubre je napisao/la:Nikad nisam oblacio dresove u skolu,pa ne idem na utakmicu.A uvijek mi je ruzno bilo obuci dres ako necu otici na utakmicu.Al svako ima svoje.
Sad ispade ja seljaktyler durden je napisao/la:Seljacki obuci dres u skolu il negdje. Osim ako nije tekma, ili termin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.