Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Saurman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2013, 18:00

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 dec 2013, 18:02

bagrcavi je napisao/la:Muller ne zna loptu primiti. Adilović ima bolji prijem lopte od njega pa zamisli na kojem je on nivou onda. Ali zato Muller pretrči za utakmicu ko Džeko i Aguero zajedno nebitno na kojoj poziciji igrao. Veoma zahvalan igrač.
Reci da se salis?
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 dec 2013, 18:02

Pa nije on sad neka klasa, ali je rođen za ovog modernog fudbala, treneri obožavaju igrače kao on
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 dec 2013, 18:03

Sve osim dijela o Adiloviću je istina. Obojica letve koje ne znaju primiti malo jaču loptu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 dec 2013, 18:04

Müller po meni ima nekako smotan stil trcanja, driblinga, dosta kurioznih golova je zabio, ali nema sumnje da je on svjetska klasa. Igracina.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 10 dec 2013, 18:05

Da Pellegrini ima pameti izveo bi ovaj sastav:

-------------------------------------Hart-------------------------------------

Zabaleta------------Demichelis-----------Kompany--------------Kolarov

--------------------Javi Garcia----------Fernandinho---------------------

----Navas----------------------Yaya Toure------------------Silva----------

-----------------------------------Dzeko-------------------------------------

2 zadnja vezna kao osiguraca + Yaya centralni vezni koji moze naprijed i pozadi, a bocno sa Navasom i Silvom da brzim pasovima forsiraju prema Dzeki kao usaljenom centarforu...Ako ne uzmu sredinu terena - mogu kuci pjevajuci!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 10 dec 2013, 18:07

ma realno, muller je produkt dobre infrastrukture i uslova tamo, da on ima nekog talenta ogromnog, nema..
daj nama bayernove uslove pa ćeš imat 33 mullera..
eto švabe TALENTOVANIJE, to su vam samo uslovi..
messi je već talenat koji je taj ogromni dar nadogradio radom, pa zato ostajemo bez daha kad on igra..

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 10 dec 2013, 18:25

inacefindecko je napisao/la:ma realno, muller je produkt dobre infrastrukture i uslova tamo, da on ima nekog talenta ogromnog, nema..
messi je već talenat koji je taj ogromni dar nadogradio radom, pa zato ostajemo bez daha kad on igra..
Stani sek. da se dobro nasmijem... wait for it...!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Tipicno balkansko razmisljanje. "Da mi imamo ovo mi bi bili vaki, onaki... blablabla". Jarane, ti to nemas. Balkanci to nemaju. Svabo je svabo - uvjek bio i ostao. On nije "dobio" te uslove. On je te uslove stvorio! To je dio njihove kulture. A taj dio se zove RAD. Uz rad imaju visoko skolovanje. Dok nasa omladina pola dana trosi na friz i pored ogledala, njihova omladina lici na babarugu a zato im je fokus tamo gdje treba biti.

Dok nasi svoju djecu strpaju u sobi pored ekrana (kako bi djeca bila mirna, jer jooooj... Da ljudi samo znaju kako je tesko kad su djeca nemirna) njihovi roditelji imaju razlicite vrsti igara kako bi djecu osposobili i nesta naucili.

I pored toga ima jos mnogo - da ne idem u detalje.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 dec 2013, 18:40

inacefindecko je napisao/la:ma realno, muller je produkt dobre infrastrukture i uslova tamo, da on ima nekog talenta ogromnog, nema..
lave samim tim sto nemamo nista pokazuje u stvari kakvi smo,nije svabi palo s neba ono sto ima nego mukotrpno stvoreno,tu povuci paralelu i samo ce ti se rec ko je kakav

nas problem je u tome DAJ NAM...pa bi se nadovezao evo vam(nam) ku*****

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 dec 2013, 19:00

"The Mirror" danas o Dzeki.

http://www.mirror*co*uk/sport/football/news/manchester-citys-edin-dzeko-move-2908537" onclick="window.open(this.href);return false;

Na engleskom.

Dio naslova, "Lijeni Dzeko mora da napusti City"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 dec 2013, 19:10

Normalno da mora napustiti City i vratiti se u staru formu,samo jedna stvar me jako nervira a to je nezahvalnost navijaca ovog bijednog kluba prema igracu koji je dao puno za ovaj bijedni klub ali hajde tako to biva kad ti lose ide"ko te .ebe"

Izgubio je dribling,brzinu,preciznost suta mu je opala za 50%,Work rate mu je pao na 0,izgubljen u prostoru svaki put kad je City u kontri ili kad ide na centarsut,uvijek na pogresnom mjestu itd....

Njemu treba Njemacka da bi povratio disciplinu i da bi vise radio na terenu kao sto je nekad bio,ili da predje u drugi Engleski tim mozda bi mu promjena godila,Mourinho mozda......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 10 dec 2013, 19:23

Muka mi je od ove price. Kakve bolan uslove? O cemu ti pricas? Eto sta je to nasim igracima prije 30 godina falilo pa su svi redom uspijevali, Susic, Halilhodzic, Bajevic, Ferhatovic.. kakve su oni uslove imali? nisu imali sta obuc na noge, igrali sa loptama teskim 5 kila, najteze siromastvo .. i iz tog se rodi uspjeh. Danasnja nasa djeca misle da su nakon 2 gola u pisljivoj omladinskoj bosanskoj ligi najveci talenti na svijetu, svi u novinama izjavljuju kako su im snovi da igraju za Barcelone, Reale, vazno je da se po Facebooku i Instagramu objavljuju sliku kopacaka i na fudbalskom terenu, a rad je najmanje bitan. Da provode vise vremena na terenu i za knjigom, bili bi i bolji fudbaleri i bolji ljudi i uspijevali bi. Tako da, svako je zasluzan za svoj put, i svako ko zeli da ostvari uspjeh nadje taj put kojim se dodje do njeg.Uslovi, kopacke.. imaju to oni puno bolje nego sto su prethodne generacije imale. Sva ostala prica pada u vodu.

A prica da mi imamo talent je najsmijesnija u svakom pogledu. Kako mi mozemo imati vise talenta od zemlje koja je 20 puta veca od nas? Nas problem je sto mi nemamo talenta. Jedino sto mi imamo i sto nam je usadjeno jeste sporost, u svim zivotnim situacijama i u svim sportovima. Ako Svabe nisu talenti, onda ja ne znam ko je. Zaboravio si mozda da je Thomas Müller bio najbolji mladi igrac i strijelac SP-a 2010. godine. Toliko o njegovom talentu i talentu svih bosanskih igraca iz bosanske lige od kojih je Dzeko jedini napravio karijeru za koju se moze reci bravo, jer je kroz najtezi put prosao i jer je sve sam zasluzio i dobio.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 dec 2013, 19:27

Dobro jest Dzeko pao ali moramo ga i mi shvatiti koliko puta je ulazio a Silva i Tevez mu nedaju loptu i onda covijek se mora izgubiti na terenu.Ove godine isto tako Aguvero i Silva i Nasri uposljavaju ga kad ne treba... samo sto bi ih ja u svlacionici ko IBRA namaro a to Dzeko nebi nikad uradio nije taj tip.
Zelim mu da promjeni sredinu da ode u Arsenal od otocki klubova jer tu je jos uvijek fudbal ili njemacka!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2013, 19:28

Muller nije tehničar, ali je igrač kojeg bi svaki trener želio imati u svom timu. Trži više od Kuyta ( :mrgreen: ), zabija golove, ne buni se kad je na klupi i u stanju je pokriti nekoliko pozicija. Šteta što mi nemamo Mullera u našoj reprezentaciji. Da imamo, svima bi bilo lakše. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 10 dec 2013, 19:32

CITY XI: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 dec 2013, 19:35

Srky4 je napisao/la:CITY XI: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko
YES! :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 dec 2013, 19:41

Dzeko sam u napadu, jos nema Yaye Turea. Moglo bi ovo biti dobro za Edina.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 dec 2013, 19:41

Odmara Pellegrini igrace za utakmicu protiv Arsenala.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 10 dec 2013, 19:45

Bayern ce veceras da rastavi City na proste faktore,a Dzeko je tu da bude opet razapet na sve strane!!
Bolje,da je imao gripu i ostao na otoku,nego sto je dosao da bude Pellegrinijevo janje za klanje!
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 10 dec 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 dec 2013, 19:46

Toooo Edine. Deri.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Coolpanda24, Cwirek, edvaE2, KrajinaKing, Proximic, Sheyi, torbica, Zglavkar i 46 gostiju.