Miami 2
West ham G.G
Cracovia - ruch 2
F.Lopez-Stakhovsky 1
Garcia Loppez-B.Paire 2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.
Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno.Nexus je napisao/la:danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.
U klađenju ništa nije sigurno.LjumanM95 je napisao/la:Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno.Nexus je napisao/la:danas je vecaLjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80.
Samo da zahvalim za Jazirija! Jos pozurio da ne zakasnimLeyton je napisao/la:Na veci ulog,ovo bi moralo doci-
Jaziri-Gicquel 1 1,65
Lopez-Stakhovky 1 1,35
Singlovi
@-Garcia Lopez-Paire 2 2.00
@-Kohlshreiber-Gulbis 2 2,90
ko Chandler ? ma nisam pratio ove dvije utakmice u nezgodo vrijeme dosle utakmice al inace under skokova mi nije privlacno jos plus nema amare tako da ce prije ici over al eto mozda sam u krivuLenBias je napisao/la:lik je imo gripu prva dva meca majstore
da da chandler, on mora veceras da dominira vjeruj mi, pogotovo u odbrani tim skokovima i kako ide u kosarci jer ako niksi i ovu utakmicu izgube gotova je sezona za njih, 3:0 se ne stizebob je napisao/la:ko Chandler ? ma nisam pratio ove dvije utakmice u nezgodo vrijeme dosle utakmice al inace under skokova mi nije privlacno jos plus nema amare tako da ce prije ici over al eto mozda sam u krivuLenBias je napisao/la:lik je imo gripu prva dva meca majstore
bob je napisao/la:inace mislim da je dvica veceras kao i melo over.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.