Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

BoSSanaC
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la BoSSanaC » 03 maj 2012, 10:40

Mioveni - Concordia TIP:2 @2.00

Miami 2
West ham G.G
Cracovia - ruch 2
F.Lopez-Stakhovsky 1
Garcia Loppez-B.Paire 2

:D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2012, 12:07

Cracovia-Ruch Chorzow 2 1,80
Svakako je s razlogom Ruch ovdje favorit.
Cracovia je posljednoplasirani tim Extraklase, i ispali su u drugu ligu.
Ruch ja na 3 mjestu i treba im pobjeda Bolji su tim i ocekujem da ce od samog starta ut. dominirati i traziti gol.
Ako se poklope neki cudni rez. Ruch bi mogao danas sa pobjdom u Krakowu izbiti na 1. mjesto.
Ruch je trenutno 14 7 7 uz gol razliku 40:27 od toga u gostima imaju 6 4 4, gol razlika 18:16.
Sto se tice medjusobnih duela ovih dviju ekipa, tradicija je na strani gostiju.
Ruch je u zadnjih 5 ut. svaki put uspio pobijediti Cracoviu, tako da bez sumnje danas vjerujem da gosti mogu doci do pobjede.
Danas gosti sa velikim ambicijama i motivom jurisaju na pobjedu.

Nedostaju Cracovia: Hosek, Nykiel, Struna i Suvorov.
Ruch Ch. Dokic i Malinowski.

19.11.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0
01.05.11, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 1 : 0
17.10.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 2 : 3
27.03.10, Cracovia Krakow - Ruch Chorzow 1 : 4
19.09.09, Ruch Chorzow - Cracovia Krakow 2 : 0

Lechia Gdansk-Legia Warszawa 2 1,90
Nedostaju:
Lechia Gdansk: Dawidowski, Kosecki, Tadic, Wisniewski i Vucko.
Kod gostiju samo Hubnik.
Lechia nije 100% sigurna u ostanak ali tesko da moze ispasti u 2 ligu.
Danas imaju problema sa izostancima zbog prosle ut., utakmice sezone u kojoj su slavili i tako obezbijedili 99% ostanak.
Pobijedili su Lodz u gostima 0:1 i danas im valja platiti danak, jer im nedostaju 4-5 veoma bitnih igraca.
Legija je malom padu forme (ponajvise zbog 0:0 kod Lodza, ali to je bilo pred finale kupa Poljske + derbi Lech, pa su se igraci malo cuvali i za te ut. a vjerovatno je bilo i malog potcjenjivanja), ali danas oni nece kalkulisati i ici ce na pobjedu.
Trenutno su u najboljoj situaciji, ali danas jednostavno trebaju bodove ukolio zele titulu, jer u 30 kolu docekuju ekipu Korone K. koja se bori za plasman u EL pa cak i titulu (Korona ima samo 2 boda manje a danas igraju kuci sa Widzew Lodzom, i tu bi trebali pobijediti).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 maj 2012, 12:09

Nieminen - Veic
Jarko u zadnje vrijeme ulazi u formu i odigrao je par dobrih meceva dok Veic nikad nije imao potencijal da igra sa Nieminenom koji je blizu svoje prave forme...

Lipsky/R.Ram - Sela/Kerr 1 /1.55
iako nisu igrali puno turnira zajedno Lipsky i R.Ram su mnogo kvalitetniji dubl igraci od ove dvojice

Mallise/d.Norman - kohlman/murray 2
jednostavno neki filing za dubl ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 03 maj 2012, 12:20

Danas imamo još jednu 3za3 tekmu obrađenu koja će biti postavljena u 17:00.
Budite na forumu sa nama ili na portalu http://majorgate.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i odigrajte ako vam se sviđa analiza.

P.S. Admini, ako vam se ne sviđa reklamiranje izbrišite link, a meni se mogu na pm javiti svi koji žele da im kažem link. Moram ovako, zatrpaju mi inbox. Nadam se da se ne ljutite i da razumijete ocvu našu zajedničku borbu protiv kladionica sa jasnim ciljem: ODERIMO IH.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 03 maj 2012, 12:24

joj mojne tih dramaticnih objava zivota ti.

spucaj par i tip ovdje i to je to

interesantno je kako redom dodju ovdje svi da se reklamiraju - s tim da nemam pojma sta im ta reklama predstavlja.

ovaj pdf ne bi nikad bio to sto jest sad da nije bilo dobre raje sa dobrim tipovima i analizama bez nekih samoreklama...

ovdje smo se uvijek takmicili u boljim tipovima i pokusavali dici novce i bilo je strasnih i tipova i pogodaka.

ne treba mi da idem na forume gdje se neko gadja kvotom 1.2 1.3 i pada na kvoti 1.05 ili 1.1
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 03 maj 2012, 12:31

Svako ima svoje mišljenje.
Ja ne kažem da j etip 100% dobitan, ali jeste 100% analiziran.
Do vas je, iskreno, zaboli me za reklamu.
Ne postavljam link da bi nesto zaradio ja ili forum na kojem radim, nego da bi vi imali prave informacije.

Ako ne želite ovakve analize, slobodno recite.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 maj 2012, 12:33

Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 03 maj 2012, 12:43

LjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80. ;)
danas je veca

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 maj 2012, 12:45

Nexus je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Samo ti postavi jer je i jučer relativno dobra kvota prošla - 1,80. ;)
danas je veca
Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 03 maj 2012, 12:53

LjumanM95 je napisao/la:
Nexus je napisao/la:
danas je veca
Super onda, iako su i ovakve kvote od 1,80 odlične. Nemorate sada gledati da budu veće kvote, a nesigurnije bolje postaviti i 1,50 kvotu, ali da je sigurno. ;)
U klađenju ništa nije sigurno.
Ali svaki tip treba detaljno analizirati

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 03 maj 2012, 13:02

Nogomet Rusija
Cet,17:00 Krylya Sovetov Samara - Tomsk 1 @ 1.70 formula

*Krylya u ligi za opstanak zauzima 5 mjesto tabele sa 44 boda iz 41 utakmice.Imaju 1 bod manje od Rostova,i u slucaju danasnje pobjede idu u taj sigurni dio,a ne doigravanje za opstanak.Imaju skor 10-14-17 uz gol razliku 29:49.Kao domacini u 20 utakmica osvojili su 33 boda.Kuci imaju skor 9-6-5 uz gol razliku 21:23.Vec 7 utakmica ne znaju za poraz,a u ovih 7 upisali su 3 pobjede.U proslom kolu su igrali sa Spartakom iz Nalchika 0:0 u gostima,i da su tu uzeli 3 boda lakse bi disali.
Trener ekipe Andrey Kobelev u danasnjem mecu mogao bi izvesti sastav u formaciji 3-5-2: (Veremko-Kontsedalov,Verkhovtsov,Taranov-Bober,Svezhov,Petrov,Hleb,Yakovlev-Tshibamba,Kornilenko)
U ekipi nece biti Dmitri Molosh(lijevi bek,14 utakmica) i Khyzyr Appaev(napadac,9 utakmica).

*Tom Tomsk od sledece sezone najvjerovatnije igra u drugoj ligi,mada matematicki jos nisu ispali.Nalaze se na 7 mjestu tabele za opstanak sa 33 boda iz 41 utakmice.Imaju skor 7-12-22 uz gol razliku 27:67.Kao gosti odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 14 bodova.Imaju skor 4-2-15 uz gol razliku 15:45.Skupili su i onih tih nekih pobjeda u zadnje vrijeme,ali bojim se da je sve to prekasno.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede,2 poraza i remi protiv Amkara u proslom kolu,bilo je 0:0.
Trener ekipe Sergey Perednya u danasnjem mecu mogao bi izvesti sastav u sledecoj formaciji 4-5-1:
(Vasek-Stroev,Smirnov,Omeljanchuk,Gultyaev-Boyarintsev,Ropotan,Rebko,Makhmudov,Bazhenov-Khazov)
U momcadi nece biti Ruslan Nakhushev(lijevi bek,15 utakmica,1 gol),Andrey Ivanov(lijevi bek,2 utakmice,nedavno dosao na posudbu iz Lok.Moskve),Plamen Nikolov(odbrana,7 utakmica,nedavno dosao iz Litexa),Alan Gatagov(lijevo krilo,5 utakmica,1 gol,nedavno dosao iz Dinamo Moskve),Valeri Klimov(desno krilo,14 utakmica) i Igor Portnyagin(napadac,8 utakmica,nedavno dosao iz Rubina). *ovi igraci koji su "nedavno dosli" svi su na pozajmicama,i dosli su 20.02.2012

*Ove sezone u 3 međusobna meca Krylya ima 1 pobjedu na domacem terenu 2:0,dok su ostala dva meca zavrsila nerijeseno.Do kraja,zakljucno sa ovom utakmicom,imaju jos 2 kola.Krylya igra protiv Krasnodara u sledecem kolu,a u zadnjem docekuje Terek.Sto se tice gostiju svima je jasno da su 2 liga,ali eto trebaju im 3 pobjede i da se poklope rezultati da bi isli u doigravanje.Do kraja igraju protiv Spartaka Nalchika i Rostova kuci.Kladim se na pobjedu domacina,jer njima pobjeda u danasnjem mecu mnogo bi znacila.Sa 3 boda isli bi na poziciju koja im garantuje opstanak bez doigrvanja,a u svojim redovima imaju igraca koji mogu doci do pobjede.Prije svega tu mislim na Sergeya Kornilenka koji u zadnje vrijeme igra odlicno,i redovno daje golove,a onda i Aleksandra Hleba.

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 03 maj 2012, 14:39

Pozz momci, nadam se da cemo lijepo suradjivati jer svima nam je isti cilj :D

Gefle - Norkkoping 2 3.20
Mjallby - Malmo 1 2.20
Bursa - Eskisehir 2 2.70
Besiktas - Fenerbahce x/2 4.50
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 03 maj 2012, 14:48

Mioveni - Concordia 2
Slask - Jagiellonia 1
Samara - Tomsk 1
Lechia - Legia X2
Cracovia - Ruch 2

---------------------------------------

Lindstedt R. / Tecau H. - Andujar P. / Garcia-Lopez G. 1
Falla A. / Giraldo S. - Brown D. / Waske A. 2
Cabal J.S. / Farah R. - Bachinger M. / Moser F. 1
Charroin O. / Marray J. - Knowle J. / Marrero D. 2
Stakhovsky S. (Ukr) - Lopez F. (Esp) 2

-------------------------------------------------------------------------------------

Kidd under 6,5 AS
Westbrook under 6,5 AS
Anthony over 8,5 SK
Chandler under 7,5 SK

-----------------------------------

Sta mislite o tiketima? Pogotovo o ovom zadnjem jer se ja bas u NBA i ne razumijem najbolje :mrgreen:
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 03 maj 2012, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
SAMO ČELIK !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 maj 2012, 15:08

SK su skokovi :) posto mi je na prvu bilo malo cudno under na Chandler al kad vidim statistiku u prva dva meca onda ok :D medjutim jedno je statistika al eto to ne pratim , inace mislim da je dvica veceras kao i melo over jer Amare ko povrijedio ruku levat udario u staklo i nece ga biti te mi je tu melo logican izbor mozda i wade over , kod oklahome wasb. over jer dalas neigra nesto dobro odbranu na pleju a u ove dvije utakmice je isao 29,28 poena mislim da ce biti utakmica neizvjesna te bi mogao on over kod domacina Dirk bi mogao over do sada je na omjeru 11 tj dao prvu 25 drugu 31 a oklahoma slabije igra odbranu na njemu to je neko moje vidjenje za veceras ...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 maj 2012, 15:25

lik je imo gripu prva dva meca majstore
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 maj 2012, 15:27

Leyton je napisao/la:Na veci ulog,ovo bi moralo doci-
Jaziri-Gicquel 1 1,65
Lopez-Stakhovky 1 1,35

Singlovi
@-Garcia Lopez-Paire 2 2.00
@-Kohlshreiber-Gulbis 2 2,90
Samo da zahvalim za Jazirija! Jos pozurio da ne zakasnim ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 maj 2012, 15:29

LenBias je napisao/la:lik je imo gripu prva dva meca majstore
ko Chandler ? ma nisam pratio ove dvije utakmice u nezgodo vrijeme dosle utakmice al inace under skokova mi nije privlacno jos plus nema amare tako da ce prije ici over al eto mozda sam u krivu :)

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 03 maj 2012, 15:34

Barcelona-Real Madrid under 152,5 @ 1.85
Ogroman rivalitet bi trebao rezultirati jakom odbranom. Tu više mislim na Barcelonu koja je željna osvete nakon 2 poraza u niz od najmržeg im protivnika. Istina, prošle dvije utakmice su išle preko ove margine, ali u tim utakmicama je Real uspio nametnuti svoj tempo sa puno trke i ispucavanja. Večeras očekujem ipak da Barca dobije, a svjesni su da im je potrebna kontrola tempa da bi takvo nešto napravili.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 maj 2012, 15:36

bob je napisao/la:
LenBias je napisao/la:lik je imo gripu prva dva meca majstore
ko Chandler ? ma nisam pratio ove dvije utakmice u nezgodo vrijeme dosle utakmice al inace under skokova mi nije privlacno jos plus nema amare tako da ce prije ici over al eto mozda sam u krivu :)
da da chandler, on mora veceras da dominira vjeruj mi, pogotovo u odbrani tim skokovima i kako ide u kosarci jer ako niksi i ovu utakmicu izgube gotova je sezona za njih, 3:0 se ne stize :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2012, 15:45

bob je napisao/la:inace mislim da je dvica veceras kao i melo over.

Anthony over 26,5
Ne moze Carmelo sam dobiti Miami, ali sigurno da moze odigrati odlicnu ut. i utrpati Heatu mnogo koseva.
Za Knickse je vecceras ut. biti ili ne biti, i on mora preuzeti najvecu odgovornost.
Veceras vidim over i nekako sam u njega najsigurniji. slika

"Spreman sam igrati koliko god trener bude trazio, ali jedan igrac ne moze sam pobijediti. Moramo imati jos bar dvojicu raspolozenih - Anthony".
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []