1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?TMovac je napisao/la:Ne bih se bas slozio sa tobom.Iako imaju aktivan rezultat,on je jako opasan.! dati gol ih vodi u produzetke.Ali jedan primljeni ih tjera da daju onda 3 gola.tako da ce citavu utakmicu igrati pod rucnom.Dok mi nemamo sta izgubiti.Moramo od prve minute krenuti naprijed pa sta bude.storm_raider je napisao/la:Sretno komsije, da makar vi branite boje grada. Mi nazalost imamo vrlo malo sanse.
Nadam se da ce oba sarajevska kluba vidjeti trece pretkolo.Sto se sirokog tice oni imaju najlaksi posao.tako da oni u svakom slucaju prolaze.osim ako se ne desi neko cudo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- storm_raider
- Kontakt:
Ne moras se ti sloziti samnom, al cinjenice pokazuju da Sarajevo ima najaktivniji rezultat. Siroki mora zabiti gol u gostima ako nesto zeli da uradi, Sarajevo pred svojim navijacima, kojih ce biti puno. U ovoj situaciji Sarajevo je u prihickoj prednosti.TMovac je napisao/la:Ne bih se bas slozio sa tobom.Iako imaju aktivan rezultat,on je jako opasan.! dati gol ih vodi u produzetke.Ali jedan primljeni ih tjera da daju onda 3 gola.tako da ce citavu utakmicu igrati pod rucnom.Dok mi nemamo sta izgubiti.Moramo od prve minute krenuti naprijed pa sta bude.storm_raider je napisao/la:Sretno komsije, da makar vi branite boje grada. Mi nazalost imamo vrlo malo sanse.
Nadam se da ce oba sarajevska kluba vidjeti trece pretkolo.Sto se sirokog tice oni imaju najlaksi posao.tako da oni u svakom slucaju prolaze.osim ako se ne desi neko cudo
Sto se nas tice, napasti od prve minute sa 2 napadaca i odigrati hrabro. Dosta je vise kalkulisanja i strahovanja. Bolje izgubiti 2:0 sad u revansu nego da odigramo 1:1 sa defanzivnom igrom.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Protiv Helsingborga je tamo, u prvoj utakmici bilo 2:1. 1:0, 1:1, 2:1 na kraju. Da bi ovdje isto gubili sa 1:0, i kasnije preokrenuli, pa ih izbacili na penale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pitari,**** im mater fašističku da im više nikad ne padne na pamet ni Srbrenica ni Arkan ni Mladić,**** im pleme koje ih je okotilo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sigma Olomoucmostar_mo je napisao/la:1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
e bravo ..dr.van nostrand je napisao/la:Sigma Olomoucmostar_mo je napisao/la:1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
-
- Kontakt:
I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sektor B najavljuje oko 6 buseva.
Sretno Sarajevu.
Sretno Sarajevu.
Ma kakvi oni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne bih se bas slozio sa tobom.Iako imaju aktivan rezultat,on je jako opasan.! dati gol ih vodi u produzetke.Ali jedan primljeni ih tjera da daju onda 3 gola.tako da ce citavu utakmicu igrati pod rucnom.Dok mi nemamo sta izgubiti.Moramo od prve minute krenuti naprijed pa sta bude.
Nadam se da ce oba sarajevska kluba vidjeti trece pretkolo.Sto se sirokog tice oni imaju najlaksi posao.tako da oni u svakom slucaju prolaze.osim ako se ne desi neko cudo[/quote]
Ne moras se ti sloziti samnom, al cinjenice pokazuju da Sarajevo ima najaktivniji rezultat. Siroki mora zabiti gol u gostima ako nesto zeli da uradi, Sarajevo pred svojim navijacima, kojih ce biti puno. U ovoj situaciji Sarajevo je u prihickoj prednosti.
Sto se nas tice, napasti od prve minute sa 2 napadaca i odigrati hrabro. Dosta je vise kalkulisanja i strahovanja. Bolje izgubiti 2:0 sad u revansu nego da odigramo 1:1 sa defanzivnom igrom.[/quote]
Ima najaktivniji to si upravu.I gledao sam utakmicu protiv levskog.Sarajevo je zasluzilo da im uvali 2-3 komada.ali su iz 1 greske primili gol.I zamisli vodis tako 1 nula,cuvas rezultat.i onda napravis gresku i primis gol u 93 minuti.i sta onda?kako se tada vratiti.Njima bi najsigurnije bilo da gledaju da im uvale 2 gola ako je ikako moguce.druga stvar bi bila da su zabili tamo.onda bi i mogli ici na tih 1:0 Mada im zelim srecu kao i nama.
a sto se sirokog tice.unaprijed se izvinjavam na oftopicu.Njihova je prednost sto irci igraju isto i kod kuce i na strani.i lakse ce oni zabit 4 gola ircima nego mi i sarajevo ovima.
Bilo kako bilo sretno svima i neka navijaci u utorak/cetvrtak poste a igraci zabijaju:))
Nadam se da ce oba sarajevska kluba vidjeti trece pretkolo.Sto se sirokog tice oni imaju najlaksi posao.tako da oni u svakom slucaju prolaze.osim ako se ne desi neko cudo[/quote]
Ne moras se ti sloziti samnom, al cinjenice pokazuju da Sarajevo ima najaktivniji rezultat. Siroki mora zabiti gol u gostima ako nesto zeli da uradi, Sarajevo pred svojim navijacima, kojih ce biti puno. U ovoj situaciji Sarajevo je u prihickoj prednosti.
Sto se nas tice, napasti od prve minute sa 2 napadaca i odigrati hrabro. Dosta je vise kalkulisanja i strahovanja. Bolje izgubiti 2:0 sad u revansu nego da odigramo 1:1 sa defanzivnom igrom.[/quote]
Ima najaktivniji to si upravu.I gledao sam utakmicu protiv levskog.Sarajevo je zasluzilo da im uvali 2-3 komada.ali su iz 1 greske primili gol.I zamisli vodis tako 1 nula,cuvas rezultat.i onda napravis gresku i primis gol u 93 minuti.i sta onda?kako se tada vratiti.Njima bi najsigurnije bilo da gledaju da im uvale 2 gola ako je ikako moguce.druga stvar bi bila da su zabili tamo.onda bi i mogli ici na tih 1:0 Mada im zelim srecu kao i nama.
a sto se sirokog tice.unaprijed se izvinjavam na oftopicu.Njihova je prednost sto irci igraju isto i kod kuce i na strani.i lakse ce oni zabit 4 gola ircima nego mi i sarajevo ovima.
Bilo kako bilo sretno svima i neka navijaci u utorak/cetvrtak poste a igraci zabijaju:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Napadi od strane policije, kao sto su i torcu i poljake napalitetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sretno Sarajevu.

Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije, pustite nek horde rade u miru sta im je volja, a ja sam siguran da se bugari nece lijepo provesti i da ce se horde osvetit na najbolji moguci nacin.
Sarajevu zelim puno srece protiv Levskog i prolazite ih 100% sam siguran.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
Nisi dobro upoznat sa dešavanjima od četvrtka al dobro skrenuli smo sa teme,nećemo više o tome..admirone je napisao/la:Napadi od strane policije, kao sto su i torcu i poljake napalitetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sretno Sarajevu.![]()
![]()
![]()
Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije, pustite nek horde rade u miru sta im je volja, a ja sam siguran da se bugari nece lijepo provesti i da ce se horde osvetit na najbolji moguci nacin.
Sarajevu zelim puno srece protiv Levskog i prolazite ih 100% sam siguran.
- Cincinnatus
- Kontakt:
100%!!mostar_mo je napisao/la:mamu im fasisticku ..dolazim na tekmu, sve patriote BiH treba da dođu bez obzira na boju i dres kluba ..
ovo je nesto vise od utakmice ..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nešto je i palo, zar ne ?!tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nisi dobro upoznat sa dešavanjima od četvrtka al dobro skrenuli smo sa teme,nećemo više o tome..

Apsolutno.admirone je napisao/la:Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije,
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ima do Podgorice vremena i previse, da je Bogdom proci ove prvo. Sto se tice 6 autobsa Sektora B dobro dosli, najtoplije ih pozivam i da razgledaju grad, ono maksimalno koliko je god moguce.tetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sretno Sarajevu.
inace mi je Sarajevo najljuci rival ali sada dolazim vam dati podrsku,stize robija u Sa(bar moja ekipa),ovo vise nema smisla samo prastamo i saburamo a cigani sve glasniji,policija nek glavu okrene ako im srebrenica znaci nesto........

Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svaka castFelixxx je napisao/la:inace mi je Sarajevo najljuci rival ali sada dolazim vam dati podrsku,stize robija u Sa(bar moja ekipa),ovo vise nema smisla samo prastamo i saburamo a cigani sve glasniji,policija nek glavu okrene ako im srebrenica znaci nesto........
![]()
![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Morecambe
- Kontakt:
Hoće li biti prijenos tekme na nekom domaćem kanalu 

PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jeste li znali da su Bugari prvi priznali nasu drzavu ...
citam njihovi forum
vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava
i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani''
Trenutno korisnika/ca: Chony533, laznokrilo, Najprvi, Seipronto, Sinfoc1986 i 88 gostiju.