PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

admirr
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la admirr » 08 sep 2016, 22:58

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 sep 2016, 23:00

Thetraphak1921 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
U znak protesta ce otpjevati "Boze pravde".
Sto boze pravde,debilu
Pa nece valjda ovi iz Tuzle pjevati "Jedna si jedina". To je kao da ja pjevam "Mi smo divovi". Mogu otpjevati na silu, ali niti je moja niti je osjecam kao nesto svoje.
Uostalom, sta se kog kurc.a vi iz Beca bunite? Nisam vama nista rekao.
Udaras nisko debilu.
Nekome je ta Boze pravde pola porodice ubila i zivot bi dao za jednu jedinu zato usuti.
I ne osudjuj drugi put kada te ljudi budu prozivali za Izicu malog i ne dizi ovdje nekakvu paniku kako se neko ne zna salit bez spominjanja Ize i ekipe dok se ti Salis sa stvarima koje se granice sa bolesnim.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

High

Post Postao/la High » 08 sep 2016, 23:01

Gledaj onjanjije! :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 sep 2016, 23:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la:Dabogda ti boze pravde u kuci pjevali...yebo ti bog mater retardiranu..a onda onako svi u Becu sto nas ima,dok ne livse ko junica.
I onda moralisu kada neko nesto napise za sarajevo,ma sve ti **** svoje u usta. :puke:
Polako, pobit ce se oni medjusobno. Bez nervoze.
Ma vidis da su stoka solinas, a da neko od nas predje granicu moralisali bi. Pusti seljadiju
Nad tobom sunce najljepše sja

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 sep 2016, 23:03

Ima li Ordagića ? :hmmmmm:
ZELJEZNICAR 1921!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 08 sep 2016, 23:04

nemoj svoje solinas
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 sep 2016, 23:04

Sad kad ste culi da ima neka utakmica u subotu, upalite TV i sve vam bude jasno. Prije nekoliko dana smo igrali i protiv Švedske u Skenderiji a pošto vjerovatno niste ni gledali ima snimak na yt i upredite atmosferu pa se sve samo kaže :bih:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 sep 2016, 23:05

Beduin je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Beduin vidis li sta rade zlobnici za trag im se neznalo :D
Otkrivene dvije plantaže marihuane u V.K Policija pronašla 122 stabljike kanabisa "Cannabis sativu L"
Losijaner pravi, sta diraju ljude radi par stabljika najplemenitije biljkice na dunjaluku, a i sire.

Taman napola sam sa smotuljkom i ti me nasikira. :mrgreen:
Ovi galame na temi moramo pitati admina da otvorimo temu "zelenilo je prirodno" bila bi jaca od ove 10 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 sep 2016, 23:05

Incognito87 je napisao/la:Indir će sutra prekinuti utakmicu tako što će parket zasuti brabonjcima od njegove koze.
Wow, kakav sarajevski humor.

Ne d'o Bog da je po vama sklepana ona poznata kako bosanci imaju najbolji humor u ex yu i kako na taj humor ribe padaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 sep 2016, 23:05

hamzaTM87 je napisao/la:Ima li Ordagića ? :hmmmmm:
Ima li 17 plata?

Jos je cojk merhametli, samo pola trazi.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2016, 23:06

Beduin je napisao/la:Ne d'o Bog da je po vama sklepana ona poznata kako bosanci imaju najbolji humor u ex yu i kako na taj humor ribe padaju.
Nego po kome je :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 sep 2016, 23:06

Virtu4l je napisao/la: Pokušavao sam svega mi, ali brate tu golman počinje zadržavati loptu od prve sekunde, nakon faula ne ustaju sa trave po pet minuta k'o da ih je fap udario, tri igrača se izmijenjaju na liniji dok se izvede aut, stadioni sa svjetskog 1990, pola ih se urušilo, 90% titula neregularne, gubljenje vremena.
zamalio bih administraciju da ovom clanu foruma daju bonske ovlasti. decko sve poznaje od prava, engleske lige, mladih reprezentacija od U-12 DO U21, preko talijanske lige pa sve do tajlandske. sta je bilo 1876 pa sve do 1995 i do 2016 :urnebes:

iskoristite ovakav potencijal pametnjakovica :kafa:
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 08 sep 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 08 sep 2016, 23:06

Beduin je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Indir će sutra prekinuti utakmicu tako što će parket zasuti brabonjcima od njegove koze.
Wow, kakav sarajevski humor.

Ne d'o Bog da je po vama sklepana ona poznata kako bosanci imaju najbolji humor u ex yu i kako na taj humor ribe padaju.
ma ja ma ja ma jaaaaaaaa :wave:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

High

Post Postao/la High » 08 sep 2016, 23:07

Rokoko87 je napisao/la:Danas je @High - ov praznik.:kafa:
Praznički se šamaraju vonjavi moleri. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 sep 2016, 23:07

MocMahale444 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Beduin vidis li sta rade zlobnici za trag im se neznalo :D
Otkrivene dvije plantaže marihuane u V.K Policija pronašla 122 stabljike kanabisa "Cannabis sativu L"
Losijaner pravi, sta diraju ljude radi par stabljika najplemenitije biljkice na dunjaluku, a i sire.

Taman napola sam sa smotuljkom i ti me nasikira. :mrgreen:
Ovi galame na temi moramo pitati admina da otvorimo temu "zelenilo je prirodno" bila bi jaca od ove 10 puta.
Ovako nadimljeni ko losos bi sigurno pametnije zborili na toj "nasoj zelenoj temi", bez vrijedjanja, skecevi, zajebancija... mala grupa, ali nadimljena :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 23:08

HausMan je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Pokušavao sam svega mi, ali brate tu golman počinje zadržavati loptu od prve sekunde, nakon faula ne ustaju sa trave po pet minuta k'o da ih je fap udario, tri igrača se izmijenjaju na liniji dok se izvede aut, stadioni sa svjetskog 1990, pola ih se urušilo, 90% titula neregularne, gubljenje vremena.
zamalio bih administraciju da ovom clanu foruma daju bonske ovlasti. decko sve poznaje od prava, engleske lige, mladih reprezentacija od U-12 DO U21, preko talijanske lige pa sve do tajlandske. sta je bilo 1876 pa sve do 1995 i do 2016 :urnebes:

normalno da je pametan...da ga poznajes licno znao bi da je upravo takav ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2016, 23:08

aldine zini da ti uleti kobaja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 sep 2016, 23:09

delinjo je napisao/la:
HausMan je napisao/la:

normalno da je pametan...da ga poznajes licno znao bi da je upravo takav ;)
tako je moj deli brate napaceni :kafa: valja napisati 130.000 postova s 3 acc, nije mala stvar. bonske ovlasti :kafa:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 sep 2016, 23:09

solinas je napisao/la:
U znak protesta ce otpjevati "Boze pravde".
Sto boze pravde,debilu
Pa nece valjda ovi iz Tuzle pjevati "Jedna si jedina". To je kao da ja pjevam "Mi smo divovi". Mogu otpjevati na silu, ali niti je moja niti je osjecam kao nesto svoje.
Uostalom, sta se kog kurc.a vi iz Beca bunite? Nisam vama nista rekao.
Sve je uredu, zezancija i ostalo. Ali ismijavanje tuzlanskog patriotizma je ujedno ismijavanje svake žrtve koju je ovaj grad dao za ovu zemlju. Počevši od borbe na Brčanskoj, pa do Kapije '95., pljuvanje po svim tim žrtvama boli. Čovjek se zapita kad vas vidi kako na dan kada je granata ubila mladost Tuzle, vi slavite dan mladosti, sa sve onim petokrakama u spomen na Jugoslavije čija je JNA između ostalog pucala kako na vaš tako i na vaš grad.

Sve je uredno, **** navijače, **** klub, ali prozivanje na ovom osnovu, nije. To je ono što najviše zaboli.

Kako bi bilo da se nazove Grbavica srpskom, mislim da to ne bi bilo uredno, ali to je ta paralela koju čovjek mora povući kada bi htio da vam uzvrati istom mjerom. Ja bih vas zamolio da se kontrolišete kada nas prozivate, vi ste ti koji stvaraju jaz između ova dva grada upravo ovom pričom.

Drago mi je da sa naše strane niko do sada nije prozivao vaše žrtve na ovom forumu. Opet pokazujemo veću dozu kulture od vas.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 sep 2016, 23:10

Ma zaboli me qurac sta pisu, samo mi je smijesno koliko su jadni i koliko nisko padaju :D Vrhunac humora je napisati da tuzlaci pjevaju Boze pravde :bow: Fakat prejadno, ako nam to treba biti humor i ako trebamo uzvratiti slicnim stvarima... ali eto to vise govori o pojedinim bolesnicima ovdje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 sep 2016, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 40 gostiju.