Najbolje bi bilo krenut' s Mullerom kao spicem, u uzvratu.
....Robben.....Gotze.....Ribery....
...............Mulller......
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anelbavarac je napisao/la: Najbolje bi bilo krenut' s Mullerom kao spicem, u uzvratu.
Nije tacna ova statistika za Mandzukica.anelbavarac je napisao/la:
Najbolje bi bilo krenut' s Mullerom kao spicem, u uzvratu.
....Robben.....Gotze.....Ribery....
...............Mulller......
geronimo je napisao/la:![]()
I da nije to u konacnici ne mijenja nista.Nije tacna ova tatistika za Mandzukica.
Jeste da bi se dalo o tome razglabati, ali i nije najvažnija stvar kakav će startni elf izgledati. Naravno da se većina slaže da Lahm mora na bekovsku poziciju i da u odsustvu Thiaga, Martinez mora igrati. Isto tako je dokazano tokom sezone da Mandžukić uveliko zabija kada uđe sa klupe. Dakle, probati sa Mullerom. I krajnje pitanje je da li Ribca ostaviti na klupi i početi sa Mariom? Mislim da on to uprkos svemu ne zaslužuje, pogotovo onako ubersenzibilan će to teško progutati. Na koncu je lijepo imati Gotzea na klupi i reagovati na vrijeme.schweinsteiger je napisao/la: Nisam nikako pametan sto se tice utakmice u Minhenu i koju postavu izvesti...
tako je brate,ljudi svrsavaju (bez ljutnje sala) na ovog Gecea jel to zbog premenova ili para koliko je placen,zbog igre ne vjerujem da jeste.muller mora da igra.Muller,Mandjo,Ribery,Roben,ama ima da utrpaju dva komada u prvih 45,sa dobrom podrskom Svajna i Kross iza,a Alibaba i Lahm moraju da budu bolji nego ikad da pohvataju te kontre,jer u nas Boa i Dante su blize Kasiljasu nego NojeruBixente je napisao/la:Ja bih Gotzea na klupu a na njegovu poziciju stavio Mullera i u napad Mandzukica!
I meni je izbacilo kao suggested post... Sva sreća pa sam sačuvao link.R32 je napisao/la:I prođe mi na naslovnici https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 7969_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; neka stranica objavila ovu sliku 15 KM i 5 postarina... uspio sliku kopirat i poslati bratu, ali ne mogu vise da pronađem gdje je to objavljeno. Ako ko zna nek postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.