A zipa hadrbarija šta mu je smiješno
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Normalno da nemaš motivacije kad izgubiš u svim bitnim utakmicama, još popušiš na do tad neosvojivom Mou Campu
štaviše morao je da hoda po Americi godinu dana po psihijatrijskim klinikama da bi rastabirio svoju budućnost.
naprijed rejal
anelbavarac je napisao/la:Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu![]()
Sada je jasno da je to netacno. Samo kad bi malo korigovao pozicije igraca, siguran sam da bi to bilo puno puno bolje no... Tesko..
Sto se tice uzvrata, sanse su i dalje 50-50, to ce bit ista utakmica kao u Madridu, nasi ce imat' inicijativu i posjed, a ovi ce nes fatat' na kontre. Siguran sam da nece isti sastav zaigrat kao u prvoj utakmici,bice tu korekcija, a prva od njih bi trebala bit' stavljanje kapitena na prirodnu poziciju, i Martineza u vezu.
mislim da je kolega s ovim gore rekao sve pogotovo prvi dio posta i mene boli zaista činjenica što imamo super igrače i sve na raspolaganju ali ćemo se mučiti i onda podleći....osjećaj me rijetko vara ali abd.možda bude i drugačije
Sveti je napisao/la:Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna.

Upravu si.Morao je napustiti Španiju jer više nije imao obraza uništavati Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa mourinho je zaddnju sezonu samarao guardiolu ko ludu. zato je ovaj i podvio rep i pobjedao glavom bez obzira iz barce.
pi.
Toliko je šamarao Guardiolu da ga je ovaj na startu razbio sa petardom da ne spominjem izbacivanje iz 1/2 CL.
Head to head:
15 matches: seven wins for Guardiola, three for Mourinho and five draws.
Head to head:
15 matches: seven wins for Guardiola, three for Mourinho and five draws.
Stari nemoj tako,Mourinho je izgubio u prvoj tekmi kad je došao 5:0,zasluženo,nakon toga u svakoj narednoj tekmi u kojoj je sudjenje bilo pošteno razbio Guardiolu zaključno sa calma clasicom nakon kojega je ovaj digao sidro.To sramotno polufinale lp je obilježio smrad i magarac alves onom glumom za crveni Pepea i to je razlog prolaska lobotomaca.Šta je bilo prije nego je Jose došao je druga priča.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dogovorite se vec kad mislite dosadjivati, ovaj ovamo govori Real otjerao, ovaj Mourinho, sad kad navale i obozavaoci Ronalda, bice nam do jaja, imate svoje temice pa opletite. Za Svetog, ovou 10 i slicne, uz najiskrenije zelje:Tweeds_10 je napisao/la:pa mourinho je zaddnju sezonu samarao guardiolu ko ludu. zato je ovaj i podvio rep i pobjedao glavom bez obzira iz barce.
Guardiola je mjesecima ranije najavio da napušta Barcelonu bez obzira kako sezona završila.Tako da njegov odlazak nema veze sa Joseom.madridist je napisao/la:Stari nemoj tako,Mourinho je izgubio u prvoj tekmi kad je došao 5:0,zasluženo,nakon toga u svakoj narednoj tekmi u kojoj je sudjenje bilo pošteno razbio Guardiolu zaključno sa calma clasicom nakon kojega je ovaj digao sidro.To sramotno polufinale lp je obilježio smrad i magarac alves onom glumom za crveni Pepea i to je razlog prolaska lobotomaca.Šta je bilo prije nego je Jose došao je druga priča.
Mah,epski sukobi ,sama pojava Mourinha u Barceloni ili Pepa u Madridu je izazivala reakcije sa svih strana,to je možda još i jedino pravo head to head rivalstvo trenutno na svijetu gdje se zna da jedan drugog ne podnose.Saurman je napisao/la:Guardiola je mjesecima ranije najavio da napušta Barcelonu bez obzira kako sezona završila.Tako da njegov odlazak nema veze sa Joseom.madridist je napisao/la:Stari nemoj tako,Mourinho je izgubio u prvoj tekmi kad je došao 5:0,zasluženo,nakon toga u svakoj narednoj tekmi u kojoj je sudjenje bilo pošteno razbio Guardiolu zaključno sa calma clasicom nakon kojega je ovaj digao sidro.To sramotno polufinale lp je obilježio smrad i magarac alves onom glumom za crveni Pepea i to je razlog prolaska lobotomaca.Šta je bilo prije nego je Jose došao je druga priča.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bog me ubio ako neki dan na temi Barce nisi pisao dijametralno suprotnu pricuSveti je napisao/la:nevjerovatno kakve uticaje ovaj ćelavi narkoman ima na navijače. Dok je vodio barcelonu, navijači su nakon svakog poraza nalazili neki drugi razlog za poraz, evo vidim i ovde isti slučaj. Čuj ovih gore, na ruku ide bayernu ovaj rezultat jer je kao najjači kad ih se otpiše![]()
Sterilitet u ekipi i kopi pejst bezidejsnost barcelone je od bayerna napravilo prosječnu ekipu koju pobjeđuje u ispodprosječnoj ligi. Čim su došli na megdan ozbiljnoj ekipi koja od svakog napada napravi stopostotnu priliku pali su na koljena.
hajd se ti Svetac fino dogovori sam sa sobom, pa onda piši
mislio sam na trenutnu barcelonu, odnosnu onu iz zadnje pepove sezone.
naprijed rejal
i za te loše igre tadašnje Barce je kriv Mourinho, jeldeSveti je napisao/la:mislio sam na trenutnu barcelonu, odnosnu onu iz zadnje pepove sezone.
nemoj biti kao onaj jedan vaš koji nekli dan svijetla obraza napiše budalaštini da ce Pep posjedom uništiti Bayern
Kako si samo to dvoje uspio da spojiš nije mi jasno
prošlogodišnjem direktnom bayernu sa mali milion načina da dadne gol, najgore što je se moglo desiti je dolazak pepa gvardiole i konvertovanje takve ekipe u neefikasni spavanac.
prošlogodišnjem direktnom bayernu sa mali milion načina da dadne gol, najgore što je se moglo desiti je dolazak pepa gvardiole i konvertovanje takve ekipe u neefikasni spavanac.
naprijed rejal
de bogati objasni onda kako je taj "neefikasni spavac" uspio oboriti neke rekorde Bundesa ove godine, najviše postignutih golova, titula obezbjeđena 10 kola prije kraja, rekordan niz pobjeda i slicnoSveti je napisao/la:Kako si samo to dvoje uspio da spojiš nije mi jasno![]()
Odgovorio si sam sebilet3 je napisao/la:de bogati objasni onda kako je taj "neefikasni spavac" uspio oborati neke rekorde Bundesa ove godine, najviše postignutih golova, titula obezbjeđena 10 kola prije kraja, rekordan niz pobjeda i slicnoSveti je napisao/la:Kako si samo to dvoje uspio da spojiš nije mi jasno![]()

naprijed rejal
ne želim upadati u onaj poznati matrix ovih naših forumskih "engleza" koji nipodaštavaju ostale lige....ko fol Bundes je smeće
jest al u q
....valja i tamo uzeti titulu.
a s druge strane, ne vjerujem da su Uli i uprava Bayerna baš toliki imbecili da dovedu i još placaju 13 miliona godišnje trenera koji je za njih "najgora moguca stvar koja im se mogla desiti i zbog koji izgledaju kao neefikasni spavac"
ne možeš bolan suditi na osnovu jedne utakmice, i to još u polufinalu LP, i to još protiv jednog Reala
to nije normalno...a da pri tome preskaces ostalih 30-40 utakmica
a s druge strane, ne vjerujem da su Uli i uprava Bayerna baš toliki imbecili da dovedu i još placaju 13 miliona godišnje trenera koji je za njih "najgora moguca stvar koja im se mogla desiti i zbog koji izgledaju kao neefikasni spavac"
ne možeš bolan suditi na osnovu jedne utakmice, i to još u polufinalu LP, i to još protiv jednog Reala
zato će vjerovatno i ići sa klupe nakon ispadanja protiv madrida 
naprijed rejal
Nekad mi se cini kod Guardiole da on nije svjestan koliko su fizicki i trkacki jaki njegovi igraci.
Kao da se uvijek oslanja na tehniku, a prosle godine je atomski napad izgledao tako silno, jer su u neprestanom šprintu bili svi, od veznih do krilnih igraca.
Sad do zasicenja sigurno nije moglo doci ovako brzo i u tolikoj kolicini .. pa se pitam u cemu je problem.
Nek istrazi malo tu Njemacku crtu ekipe.
Nek skonta da nema dovoljno spanskih virtouza omalene gradje ( imamo samo jednog ) da sprovede sta hoce, da Švabski dizelasi moraju igrati na svoj nacin.
Sad je ocigledno da Thiago fali, kao igrac koji upotpunjuje i savrseno se uklapa u ovaj kolektiv.
Ako on ne shvati na vrijeme da bez njega ne ide, onda ne samo da je tvrdoglav nego i ogranicen trener.
Trenutno nam napadi izgledaju previse komplikovano, previse rizicnih i nepotrebnih kombinovanja a bez velikog broja pravih prilika za postizanje gola.
Ne smijemo zaliti previse za Heynckessom, svaki stil igre se moze zaustaviti i procitati, ali kad se sjetim te sexualne okomitosti prema naprijed.
Kao da se uvijek oslanja na tehniku, a prosle godine je atomski napad izgledao tako silno, jer su u neprestanom šprintu bili svi, od veznih do krilnih igraca.
Sad do zasicenja sigurno nije moglo doci ovako brzo i u tolikoj kolicini .. pa se pitam u cemu je problem.
Nek istrazi malo tu Njemacku crtu ekipe.
Nek skonta da nema dovoljno spanskih virtouza omalene gradje ( imamo samo jednog ) da sprovede sta hoce, da Švabski dizelasi moraju igrati na svoj nacin.
Sad je ocigledno da Thiago fali, kao igrac koji upotpunjuje i savrseno se uklapa u ovaj kolektiv.
Ako on ne shvati na vrijeme da bez njega ne ide, onda ne samo da je tvrdoglav nego i ogranicen trener.
Trenutno nam napadi izgledaju previse komplikovano, previse rizicnih i nepotrebnih kombinovanja a bez velikog broja pravih prilika za postizanje gola.
Ne smijemo zaliti previse za Heynckessom, svaki stil igre se moze zaustaviti i procitati, ali kad se sjetim te sexualne okomitosti prema naprijed.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.