digni ih ti al ja valja prvo doci na utakmicu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pojačati čips na 5 i čašu soka na 6 kaemzeljovolimte je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:07Jos da su Amoah i Meka otisli.
Kakva bi to fantazija bila vezna linija Rustemovix Cosic Turanjanin i ispred Drljo Gasal Alyson.
Prijedlog za upravu iskoristite rast minimalca, pa dignite sjever na 15 a istok na 25
Moj post nakon poraza od SlogeNapoleon1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:29Bez zelje da crnjacim ili ruzim bilo koga..pa nek misli ko sta hoce
Nemam nikakvo pokrice za teoriju niti sam kakav insajder da imam informacije, ali po svemu vidjenom mi se cini da je situacija u klubu puno gora neg se predstavlja...igraci jedva cekaju da napuste klub, a ovi ostali su tu jer iz razloga jer ih niko nece...
Ja drugo objasnjenje za ovaj boliqrac nemam...da mi slogi i posusju i velezu sansu ne mozemo stvorit.
Na Grbavici je to malo bolje al vjerovatno radi priziska publike pa ih ponese
Nek se Kovacevic kurt,on svadja s Jakov ljevicom kad zna s Zebom.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:21Sute ko picke dok im onaj muflon psuje.
Basic najmanje kriv a prvi ce letiti.
Ko ima ista u glavi, sve mu je jasno. Nije do Basica, nije do nekvaliteta kadra. Isplivace kad tad sta je tacno u pitanju. Ja njega sad namjerno ne bih sklanjao, pa kud puklo da puklo.
NoDi80 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:27Otisle pare gdje ne trebaju
Zato se ovo sve desava
Dajem glavu bistricku ako nije tako
mahala omastila brkove
Svoje tapkarose nakotili ispred stadiona
Neki igraci prodaju tekme
Ne moze nista drugo biti
Od mene vise ni clanske **** mi se i za grupu pogotovo za one sto im je draze otici u belaj nego navijat za Zelju
Mozete mi reci da sam izdajnik ali Zelju volim vise nego sebe
Dosta mi je vise ovoga
Muka mi je
Prije smo imali neke principe Zeljo pa sve ostalo
Danas sve ide pa Zeljo kad dodje na red
Ostaviti čovjeka koji "ne zna šta se dešava"?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:26Ko ima ista u glavi, sve mu je jasno. Nije do Basica, nije do nekvaliteta kadra. Isplivace kad tad sta je tacno u pitanju. Ja njega sad namjerno ne bih sklanjao, pa kud puklo da puklo.
Ovo ti je prva i jedina pametna na forumu koju si napisao sa svih svojih bivsih profilaVojkoo je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:23Nek se Kovacevic kurt,on svadja s Jakov ljevicom kad zna s Zebom.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:21Sute ko picke dok im onaj muflon psuje.
Basic najmanje kriv a prvi ce letiti.