Ovako nesto
Moderator/ica: insider

ja sam koristio taj gel, al' ga ne koristim sad baš radi te peruti (doduše, sad ne koristim ništaceze je napisao/la:perut se stvara brzo
Ma najpametnijeanonimni je napisao/la:(doduše, sad ne koristim ništa)
ceze je napisao/la:gojzerica je napisao/la:professionalVolimRadnicki je napisao/la:Šminkeri, šta koristite za frizuru? Koji gel, lak? Šta preporučujete, šta ne?![]()
A fakat dosta raje fura ovaj gel i nije toliko ni los ( probao sam ga i ja par puta), samo brate smrdi na alkohol i perut se stvara brzo
Koliko sam upratio pravi se u Kaćunima
Je li dobar za rijeđu kosu?secer je napisao/la:kralj svih gelova i lakova.

Aha.Toxicity je napisao/la:Je li dobar za rijeđu kosu?secer je napisao/la:kralj svih gelova i lakova.
Ganjam preparate i izbjegavam svjetla područjageronimo je napisao/la:Aha.![]()
Isto imam rijetku kosu i tanku/finu dlaku pa samo 'ganjam' preparate gdje piše volume![]()
Sve probao i u zavisnosti od dužine kose koristim određena 'pomagala'.
Ovaj šećin mi odgovara kada nosim/imam kraću frizuru.
Ne znam ima li kod nas, ja sam svoj kupio u Alemaniji.Toxicity je napisao/la: I gdje ima kupiti ovaj šećin gel? Samo u Deutschlandu ili?
Niveinu kremu imaš u Omegi, a imaš vala i u Konzumu. Nemoj me držati za riječ, al' negdje je oko 8 maraka. Taftov vosak imaš bukvalno na svim mjestima.VolimRadnicki je napisao/la:Secer, monolog.. ima li se to kupiti ovdje kod nas?
to je to, to ja koristim, predobra stvarMonolog je napisao/la:![]()

odlicna stvar za izgubiti kosuthe scouser je napisao/la:Meni bas ovaj taft gore izaziva perut. Koristio sam i ovaj, ista stvar :
Ima li kakav preparat da ne masti kosu i da nije sjajna, a da je dobro oblikuje ? Kakve su ove kreme za kosu, to nikad nisam probao ?
Samo masno brate dragi.Monolog je napisao/la: