Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2010, 21:46

FC BAYERN je napisao/la:Bas ovaj Ibisevic veze nema.
Auu,sad ces biti proglasen kompleksasom,nepismenim,osobom bez i zivota i mrziteljom svega Bosanskog :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 sep 2010, 21:47

Ovo je trebao pogoditi :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 21:50

Ned'o kruh da Hoffa izgubi bodove vecceras i da im na kraju zabiju gol dva.Vedo bi bio kao prvi razapet,pa tek onda ostali.
Auh evo ga belaj, Kurcevic ulazi. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 21:57

Sjajno igra, dodaje, stvara prilike, ali nikako da ga zabije. Neuer jeste sjajan golman, ali jedan je morao da pogodi. Evo Vukcevic ulazi za Mlapa, dakle moze se od gola za veceras oprostiti, to ce Vukce sve sam da sredi. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 21:59

Nevjerovatno :shock: nadze ga Salihovic ko na tanjiru i ovaj opet u Neura, ebo ga on. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 22:00

Nevjerovatno, ovo ce vec postati privatni rat izmedju Neuer i njega. Pa pobogu. No Salihaga ga nadje jer se perfekt postavlja danas, ali nece paaa nece. :D

Sjajan pas na Ba, ali nista od toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 22:02

Principatus je napisao/la:Nevjerovatno, ovo ce vec postati privatni rat izmedju Neuer i njega. Pa pobogu. No Salihaga ga nadje jer se perfekt postavlja danas, ali nece paaa nece. :D
Nek se on zahvali sto je Obasi povrijedjen i klupa duplo golo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 22:05

Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 22:08

Principatus je napisao/la:Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.
Sva sreca da je rezultat pozitivan,Djanac ih po drugi put vadi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 sep 2010, 22:10

Principatus je napisao/la:Sjajno igra, dodaje, stvara prilike, ali nikako da ga zabije. Neuer jeste sjajan golman, ali jedan je morao da pogodi. Evo Vukcevic ulazi za Mlapa, dakle moze se od gola za veceras oprostiti, to ce Vukce sve sam da sredi. :D
BOZEEEE KOJI JE OVAJ PAPAK VUKCEVIC
PA VEDO SAM U SREDINI
dobro si ti rekao princi ;)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 sep 2010, 22:10

Principatus je napisao/la:Da, zato Mlapa i Ba izadjose, a on igra dalje.
Daj sta pricas molim te, dokle ovo vise hvaliti ga samo sto je nas "konj" pa da mi je brat ako ne zna recu kako je a ne praviti od njega Ibrahimovica kad mu nije ni do koljena pa i komentator mu se smije vise, jos ja glupan glasao Prosjecan napadac ako ovako nastavi do toga dok dodje treba ce mu dugo vremena, svaka cast na onoj polusezoni kad je zabio ali vec dugo vremena nije ni blizu toga i daj boze da se to ikad vise ponovi.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 22:11

Sta sam rekao za Vukcevica, Ibi krece sjajnu akciju i nudi mu se pred golom, ali to ce Vukce sam. :D

@FCBayern
Nek se komentator smije, ti ga slusaj dalje, zapisi sebi sta kaze i nauci napamet, a ja cu dalje gledati utakmicu. :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 sep 2010, 22:14

Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 22:15

Ziku onog Hogara Strasnog Sigurdsona. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2010, 22:16

A_d_0 je napisao/la:Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Pa dobro onda,onda ne treba ni isticati onih njegovih 18 golova u 17 utakmica za polusezonu kao dokaz da je dobar,kad golovi i nisu toliko bitni :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 22:17

Ma steta sto nije zabio, ali koliko ih je razvlacio danas i prilika stvarao.
Da je ovako protiv Francuske igrao pored Dzeke...Rahimic bi je zabio 100%. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2010, 22:18

Ovaj Vorsah bolji strijelac od Ibisevica, Ba i Obasia zajedno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2010, 22:19

Eno i Magath se poceo keseriti sta Hoffa izmasi. :mrgreen:
Ko biva ,dobro smo prosli.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 sep 2010, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 sep 2010, 22:19

Dylan Dog je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Valjda zato sto je los TRENER vadi ostale napadace a Ibisevica ostavlja. Koji debil. Cuj loseg igraca ostavit a bolje izvadit Boze sacvaj. Za vas je dobar napadac samo ako ugura gol a nema veze sto on otvori prostor drugima,zagradi,doda. To se ne pika samo gool.
Pa dobro onda,onda ne treba ni isticati onih njegovih 18 golova u 17 utakmica za polusezonu kao dokaz da je dobar,kad golovi i nisu toliko bitni :lol:
On konstantno igra u prvoj valjda sto zasluzuje. Da ne zasluzuje ne bi ni igrao budi siguran. A tih 18 golova u 17 utakmica samo pokazuje kakav je igrac. A na to dodaj svako sezone desetak asistencija. Previse. I glupani dodju i kazu da je los. Svaka vama cast moras bit talenat i za to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Proximic, UtdBiH21 i 54 gosta.