FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 20 nov 2010, 02:15

visca je najbolji od 65-70 minute unese neku svjezinu i tad krenemo na sve ili nista,do tad colic bolje ispunjava defanzivne zadatke...mah ja se samo nadam zimskom raspustu da ce negdje na planini pustit vukove da ih ganjaju i mozda dovest jednog spica(ako ne bljesne neko od ovih baljica,nikolica pehilja :) ) cisto zbog utakmica na grbavici
vise golova vise raje :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 nov 2010, 02:19

Kolko smo dobili za Bekriju? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 nov 2010, 02:22

Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
ma nije jaka liga ali je trziste strasno jako,gledaj pixi kad je otiso u japan tamo jos nisu lopte igrali,jo-jo bio glavna atrakcija,Osimi isto tako,nikad to nece biti nesto atraktivne lige ali ce uvijek biti bolje placene nego evropske iskljucujuci lige 5,mada i u tim ligama u nekim prosjecnim klubovima koji ne izlaze u evropu nema nekih strasnih para...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:22

sajo10 je napisao/la:Kolko smo dobili za Bekriju? :)
oko 300 milja evra
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 nov 2010, 02:24

Dovoljno smo dobili ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 02:28

nick je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
ma nije jaka liga ali je trziste strasno jako,gledaj pixi kad je otiso u japan tamo jos nisu lopte igrali,jo-jo bio glavna atrakcija,Osimi isto tako,nikad to nece biti nesto atraktivne lige ali ce uvijek biti bolje placene nego evropske iskljucujuci lige 5,mada i u tim ligama u nekim prosjecnim klubovima koji ne izlaze u evropu nema nekih strasnih para...
Ma jasta.Pixi otisao u Japan i poslije toga se oprostio koliko ja znam,zgrno lovu i opustenko.Zemlje bliskog istoka ulazu puno u fudbal,i napreduju strasnom brzinom za ove nase uslove daju ogromne novce...zato me i ne cudi sto je Bekrija zapuco tamo.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 20 nov 2010, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 nov 2010, 02:58

nikad_izvini je napisao/la:slika

Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne Radovanović :mrgreen: Iako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio :mrgreen:

Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze :mrgreen:

Next stop: Grbavica, Rudar P. 20.11 u 16.00 h
Joj nemoj samo Stanića na lijevi bok, molim te... sve ovo ostalo je sasvim OK.
Nemam ništa protiv Stane, nije loš igrac al kad igra naprijed...ali jel ga Amar stavio na bok, on se izgubi totalno i to svaki put...isto kad zaboravi igrati fudbala. Mirko je daleko bolja opcija na lijevom beku.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 nov 2010, 08:53

"Željezničar dočekuje goste iz Prijedora
Osim očekuje pobjedu protiv Rudara

Ekipa aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, dočekuje sutra od 16 sati na svojoj Grbavici ekipu prijedorskog Rudara.

Ovo će sarajevskim plavima ujedno biti i posljednja utakmica ove godine pred svojim navijačima, a trener Amar Osim respektuje Rudar, te poziva na oprez.

"Rudar na Grbavicu dolazi u dobroj seriji i sigurno je da se radi o kvalitetnoj ekipi koja zaslužuje svaki respekt, odnosno koju niti u jednom pogledu ne smijemo potcijeniti. Mi očekujemo pobjedu, kojom bi došli na 28 bodova, što nam je bio i neki minimalni cilj prije početka sezone. Uz sve probleme i poteškoće koje smo imali tokom sezone, ukoliko savladamo Rudar, možemo reći da smo zadovoljni kako položajem na tabeli, tako i prolaskom u polufinale Kupa BiH", rekao je Osim.

U prvom timu neće biti Muamera Svrake, koji će početi sa klupe, dok Kerla nije u kombinacijama jer je propustio nekoliko treninga ekipe.

"Svraka je trenirao nakon dužeg odsustva zbog povrede, biće u kombinacijama, ali sigurno neće početi susret. Biće promjena na stoperskoj poziciji, odnosno Kerla neće igrati jer nije trenirao posljednjih nekoliko dana, što znači da se Mešić vraća u sastav. Postoje još neke male dileme za poziciju lijevog bočnog između Stanića i Radovanovića, te na poziciji na kojoj igraju Čolić i Višća".

"Bilo bi nam veliko zadovoljstvbo da na Grbavicu dođe što veći broj naših navijača jer nam je ovo zadnja utakmica u kalendarskoj godini u kojoj je Željezničar daleko najuspješniji bh. klub, pa samim tim duel sa Rudarom je velika prilika da se odužimo i mi navijačima, a i navijači nama za sve učinjeno u ovoj godini", dodao je trener Željezničara. Treba napomenuti da će Željezničar 30. novembra u Ljubljani odigrati prijateljsku utakmicu sa domaćom Olimpijom, te da će fudbaleri momčadi s Grbavice u trenažnom procesu biti do sredine decembra, a pripreme za proljetni dio prvenstva počet će sredinom januara."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 20 nov 2010, 09:06

Kada dolaze nove dukserice u udruzenje

ShkaFishKafNjaK
Kontakt:

Post Postao/la ShkaFishKafNjaK » 20 nov 2010, 10:06

Slažem se sa tobom...najbolji primjer je Bešlija. Čovjek je svjestan toga da mu nije bilo Želje nikada ne bi napravio tako odličnu karijeru kakvu je napravio. Sada to cijeni i svaku utakmicu se bori ko Lazar. Da je sreće pa da imamo više takvih igrača...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 20 nov 2010, 10:07

Ako moze jedna molbica:

promijenite Te te ruzne slike morao sam djecu poslati u drugu sobu da se ne traumiraju.

HVALA

ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 nov 2010, 10:09

Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.
Zna Amar sta, kad i koliko treba. ;-)

P.S. Ovo mi je prvi post na ovom forumu. :-)
Pozdrav svim Manijacima!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 nov 2010, 10:16

SamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.

Pozdrav svim Manijacima!
Pozdrav ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 nov 2010, 10:21

nookey je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.

Pozdrav svim Manijacima!
Pozdrav ;)
Pozdrav ! :) ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 nov 2010, 10:26

Hajmo sad svi da ga pozdravimo. :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 nov 2010, 10:45

Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne Radovanović :mrgreen: Iako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio :mrgreen:

Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze :mrgreen:

Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.

P.S. Pozdrav za @ bistrikboy-a slika

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 nov 2010, 10:48

ellaxaz je napisao/la:

Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.

P.S. Pozdrav za @ bistrikboy-a slika
Misliš Srđan Čolić :lol:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 20 nov 2010, 10:52

Opet te ne mogu gledati uživo :cry:
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
Samo pobjeda,pa makar i 1:0, pa makar Lazo fulio sve nemoguće... :)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 nov 2010, 12:39

MU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo :cry:
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zvecku :P
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 20 nov 2010, 12:42

Elegant je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo :cry:
Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zvecku :P
TIMEO DANAJOS ET DONA FARENTES
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, Pablo11 i 59 gostiju.