vise golova vise raje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nije jaka liga ali je trziste strasno jako,gledaj pixi kad je otiso u japan tamo jos nisu lopte igrali,jo-jo bio glavna atrakcija,Osimi isto tako,nikad to nece biti nesto atraktivne lige ali ce uvijek biti bolje placene nego evropske iskljucujuci lige 5,mada i u tim ligama u nekim prosjecnim klubovima koji ne izlaze u evropu nema nekih strasnih para...Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
Ma jasta.Pixi otisao u Japan i poslije toga se oprostio koliko ja znam,zgrno lovu i opustenko.Zemlje bliskog istoka ulazu puno u fudbal,i napreduju strasnom brzinom za ove nase uslove daju ogromne novce...zato me i ne cudi sto je Bekrija zapuco tamo.nick je napisao/la:ma nije jaka liga ali je trziste strasno jako,gledaj pixi kad je otiso u japan tamo jos nisu lopte igrali,jo-jo bio glavna atrakcija,Osimi isto tako,nikad to nece biti nesto atraktivne lige ali ce uvijek biti bolje placene nego evropske iskljucujuci lige 5,mada i u tim ligama u nekim prosjecnim klubovima koji ne izlaze u evropu nema nekih strasnih para...Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
Mada nije liga Bog zna sta,ali ne treba gledati u zube...a usput i Zeljo dobro zaradio.
Mislim da je u tom fazon.Imam osjecaj da vise igraci cijene Zelju,koji su dosli na Grbavicu nego ovi koji su odrasli tu,mislim u Sarajevu.
Joj nemoj samo Stanića na lijevi bok, molim te... sve ovo ostalo je sasvim OK.nikad_izvini je napisao/la:
Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne RadovanovićIako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio
![]()
Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze![]()
Next stop: Grbavica, Rudar P. 20.11 u 16.00 h
Slažem se sa tobom...najbolji primjer je Bešlija. Čovjek je svjestan toga da mu nije bilo Želje nikada ne bi napravio tako odličnu karijeru kakvu je napravio. Sada to cijeni i svaku utakmicu se bori ko Lazar. Da je sreće pa da imamo više takvih igrača...Esii TM87 je napisao/la:Pa to je zato sto je Bekric "seljak" kako bi rek'o Amar,i nije potrc'o kao ova "gradska raja" (Cocalic,Kerla,Seha) odma grlom u jagode.Nego je ostao jos jednu sezonu,odradio je mangupski...digo sebi cijenu,uzeo lijepu pinku.
PozdravSamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.
Zna Amar sta, kad i koliko treba.
P.S. Ovo mi je prvi post na ovom forumu.
Pozdrav svim Manijacima!
Pozdrav !nookey je napisao/la:PozdravSamoZeljo je napisao/la:Znam da su nama Rudari neugodni protivnici ali ocekujem veliku pobjedu. Ne bas kao protiv Leotara ali tri razlike sigurno.
Vazno je pobijediti i na najbolji moguci nacin najaviti da ce proljece opet biti plavo.
Zna Amar sta, kad i koliko treba.
P.S. Ovo mi je prvi post na ovom forumu.
Pozdrav svim Manijacima!
Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.nikad_izvini je napisao/la:
Ne znam zašto, ali sam poprilično siguran da će utakmicu početi Stanić a ne RadovanovićIako je Stanić grozan kao bek, bolji je u napadu od Mirka. Ne bi to Amar bezveze pominjao kao dilemu. Također mislim da će početi Čolić umjesto Višće. Dabogdo da Svraka zaigra u ovom dijelu. Možda je tako i bolje. Ima i drugi dio
![]()
Očekujem autobus ispred gola. Trebali bi zabiti gol u prvom poluvrmene da se ne sekiramo bezveze![]()
Misliš Srđan Čolićellaxaz je napisao/la:Mislim da Stanić ipak neće početi utakmicu, a da Elvir Čolić hoće.nikad_izvini je napisao/la:
![]()
P.S. Pozdrav za @ bistrikboy-a
Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zveckuMU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo![]()
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
Samo pobjeda,pa makar i 1:0, pa makar Lazo fulio sve nemoguće...
TIMEO DANAJOS ET DONA FARENTESElegant je napisao/la:Jel to ti sumnjas u danjasnju pobjedu ? Ima da i otresemo ko bebe zveckuMU'MIN T.M. je napisao/la:Opet te ne mogu gledati uživo![]()
Posao, sad i subota radna, al et......Dušom cijelom i srcem svim,uvijek bodrim PLAVI TIM.
Samo pobjeda,pa makar i 1:0, pa makar Lazo fulio sve nemoguće...