LenBias je napisao/la:ne brini rio, uruciti cemo i njima metlicu kada dodje vrijeme i ako prodju pacerserio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvo poštovanje prema legendamaDejaNMG je napisao/la: Nek smo izbacili ove ljigavce, sledeci Pacersi.
LenBias je napisao/la:ne brini rio, uruciti cemo i njima metlicu kada dodje vrijeme i ako prodju pacerserio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvo poštovanje prema legendamaDejaNMG je napisao/la: Nek smo izbacili ove ljigavce, sledeci Pacersi.
Zeznuta je Indiana, bice puno prljave igre s njihove strane tako da treba odgovoriti na isti nacin na takve poteze.kad_kako je napisao/la:Nadam se da su vasi spremni za prljavu igru, jer Indiana prednjaci u takvoj igri zadnjih sezona.
procitaj sta sam napisao i pitao pa odgovori tek onda kada shvatis pitanjeCarlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
Usput, Dejo sretan Vaskrs, također i svima koji ga slave
dogovorenoLenBias je napisao/la:procitaj sta sam napisao i pitao pa odgovori tek onda kada shvatis pitanjeCarlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
Hvala brate.Carlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
vrati se ti unazad godinu, ne moras dvije, to je poenta svega druze, jos sam ti dao sansu da se ispravis, opravdas, izvuces ali dzaba kada ne ide, cuj haters gonna hate, jadna majko, isto kao getafe da napise haters gonna hateDejaNMG je napisao/la:Hvala brate.Carlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
@LenBias, mislim da nije tesko skontati, odes na http://translate.google.com/#auto/en/, prevedes sebi.
A to sto sam uzeo bas Cubana da bude na slici, za to se samo vrati unazad dve godine, i takodje nije tesko skontati, mislim da on najbolje odgovara da bude na slici uz ovaj text kada odgovaram fanovima Cheata.
Shump majstorJonah Ballow @jonahballow 54s
"I told my guys if he is anywhere near you, give it up & pass it" Vogel on @I_Am_Iman's defense #Knicks
Imate i vi dežurnih hejtera, ne brini, niste tako čisti kao što se želite predstavitiCarlo je napisao/la:lenbias, haj ti druže ohladi malo s tim hateom. ne znam jesi li vidio ikoga od nas na temi heata da sere koliko ti sereš na našoj temi.
svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imate i vi dežurnih hejtera, ne brini, niste tako čisti kao što se želite predstavitiCarlo je napisao/la:lenbias, haj ti druže ohladi malo s tim hateom. ne znam jesi li vidio ikoga od nas na temi heata da sere koliko ti sereš na našoj temi.
Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
istina, kao što je i moj drug paraglajder pred početak playoffa stavio sliku garnetta kako jede žitarice na temi celticsario_Ferdy88 je napisao/la:Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igračaCarlo je napisao/la:istina, kao što je i moj drug paraglajder pred početak playoffa stavio sliku garnetta kako jede žitarice na temi celticsario_Ferdy88 je napisao/la:Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Ne dovodim ja to u pitanje, već kažem da je veća uvreda ovo što sam imao priliku ovdje pročitati nego li ta slika, za koju btw. ta priča oko vrijeđanja žene od strane KG nije istinita, što je i sam Doc potvrdioCarlo je napisao/la:Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Slobodno citiraj mene, ne moras uvijeno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Ni ja ni ti ne znamo šta je istina. Uglavnom, provokacija ima na sve strane.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne dovodim ja to u pitanje, već kažem da je veća uvreda ovo što sam imao priliku ovdje pročitati nego li ta slika, za koju btw. ta priča oko vrijeđanja žene od strane KG nije istinita, što je i sam Doc potvrdioCarlo je napisao/la:Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.