Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 18 avg 2010, 18:04

K.P. je dobar pravo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 13:00

Juventus midfielder Claudio Marchisio is poised to be the subject of a shock transfer move by Serie A champions Inter, La Gazzetta dello Sport reports.

A highly influential figure in the Bianconeri side, Marchisio has grown up through the Juventus academy since joining the club in 1993 and has spent his entire career with the Old Lady, aside from a spell on loan at Empoli in 2007-08.

Inter’s proposal is therefore highly audacious, though the Nerazzurri hope that the holding midfielder’s desire for a greater wage will be enough to drive a block between him and the Turin-based club.

Marchisio is presently negotiating a new contact with Juve, who want to offer him a five-year deal worth €2.5 million per season. The player would like €1m more, which is a demand the Old Lady have yet to cede to. Inter, on the other hand, would be pleased to offer the 24-year-old his desired €3.5m per year.

The Nerazzurri are reportedly ready to offer centre-back Nicolas Burdisso along with €15m for Marchisio, though it would be a massive surprise if Juve were to accept the offer, despite their need for additional strength at the heart of their back line.

:shock: ne valja ovaj Marchisio, los je igrac jel tako?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 19 avg 2010, 13:01

Hoce li iko od ovi nasi usrani TV kuca prenosit makar derbije sto su govorili na BHT ili nema nista od toga???
Samo jedan klub Velež Mostar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 13:48

Italia je napisao/la:Juventus midfielder Claudio Marchisio is poised to be the subject of a shock transfer move by Serie A champions Inter, La Gazzetta dello Sport reports.

A highly influential figure in the Bianconeri side, Marchisio has grown up through the Juventus academy since joining the club in 1993 and has spent his entire career with the Old Lady, aside from a spell on loan at Empoli in 2007-08.

Inter’s proposal is therefore highly audacious, though the Nerazzurri hope that the holding midfielder’s desire for a greater wage will be enough to drive a block between him and the Turin-based club.

Marchisio is presently negotiating a new contact with Juve, who want to offer him a five-year deal worth €2.5 million per season. The player would like €1m more, which is a demand the Old Lady have yet to cede to. Inter, on the other hand, would be pleased to offer the 24-year-old his desired €3.5m per year.

The Nerazzurri are reportedly ready to offer centre-back Nicolas Burdisso along with €15m for Marchisio, though it would be a massive surprise if Juve were to accept the offer, despite their need for additional strength at the heart of their back line.

:shock: ne valja ovaj Marchisio, los je igrac jel tako?
Cek,cek to sto dolazi u Inter znaci da je dobar,pa dobro mozda ako bude igrao na svojoj poziciji. :lol:
Nego hoces li pratiti Inter da nam kazes kada bude igrao na svojoj poziciji? :P
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 14:13

Devil je napisao/la:
Cek,cek to sto dolazi u Inter znaci da je dobar,pa dobro mozda ako bude igrao na svojoj poziciji. :lol:
Nego hoces li pratiti Inter da nam kazes kada bude igrao na svojoj poziciji? :P
Kao što je dobar i Poulsen koji je potpisao za Liverpool. Ja i dalje mislim da je ovaj Marchisio prosječan igrač(znam da će me mnogi Juventini napasti kako ne gledam njihove utakmice i kako je lik "lutao" od jedne pozicije do druge). Helem, ono što sam gledao nije dobro i tačka. Ne kažem da on ne može bolje, ali ono što je do sada pokazao je za ekipe poput Barija, Parme, Cagliaria i takvih, a nikako za najtrofejniji talijanski klub.

Naravno, ja sam ubijeđen da je ovo dezinformacija jer Claudio ne može igrati u Interu u prvih 11, a dati Burdissa i 15 miliona za njega je uzalud bačen novac(i igrač).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 14:44

cuj ne moze igrati :lol:

jasno je da nece ici iz Juventusa i da je sve to demantovao, al kad se evropski prvak interesuje za njega onda mora da valja? LIverpool je zavrsio 7. prosle sezone ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 14:47

Može igrati ako će Inter igrati formaciju 3-6-1. Tad bi možda imao mjesta, u svim drugim slučajevima - NE.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 avg 2010, 14:50

Ima li neko da je kupovao karte za Serie A? Interesuje me utakmica Cezena - Milan 12.septembra. U to vrijeme sam blizu Cezene, pa bi volio to iskoristiti.

Ako neko ima i generalno iskustva sa njihovih utakmica, bilo bi mi drago da ih podjeli ovdje. Ako ja uspijem, postavljam slike ovdje! :lol: :D :P

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 15:55

Monolog je napisao/la:Može igrati ako će Inter igrati formaciju 3-6-1. Tad bi možda imao mjesta, u svim drugim slučajevima - NE.
koga bi ti stavio ispred Marchisija na dcm?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 15:57

Italia je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Može igrati ako će Inter igrati formaciju 3-6-1. Tad bi možda imao mjesta, u svim drugim slučajevima - NE.
koga bi ti stavio ispred Marchisija na dcm?
Jel' u Interu?
Stankovic,Cambiasso da budemo skromni pa da ne kazem i Motta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 19 avg 2010, 16:20

Daffy oni tebe izgleda zezaju :D
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 16:46

muXmania je napisao/la:Daffy oni tebe izgleda zezaju :D
izgleda :mrgreen:

ok, svaka cast Stankovici i Cambiasu, ali zar ne mislite da su malo u godinama?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 16:50

A kada se radi o Trezeguetu i Del Pieru oni nisu u godinama, ili sam ja to nešto propustio? Zar nisi govorio: "Majstor je majstor, on može igrati još 2 godine"? Dakle, nemoj biti licemjer, pobogu. Marchisio je prosječan igrač, a može igrati umjesto Stankovića i Cambiassa jedino ukoliko su oni ili povrijeđeni ili suspendovani zbog kartona. ;)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 avg 2010, 16:50

Interu netreba Marchisio jer jednostavno nema mjesta da zaigra u najjačem timu Europe...
ispred njega su Cambiasso i Motta svjetlosnim godinama udaljeni, a tu su još fenomenalni Mariga kao i Stanković i J.Zanetti koji često igra na DMC .... nek ide u Milan tamo primaju svakakve igrače tipa Flamini
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 16:53

Trezegueta volim vise od pola svoje familije i za njega nikad necu reci da je ostario.. Del Piero je u godinama, nema brzine.. ali.. to je Alessandro Del Piero.. pazi, ja sam za Nedveda koji je legenda kao i David govorio da ne moze vise dati..

pricajte sta hocete, da je prosjecan igrac ne bi bio starter u Juventusu, repki i ne bi se inter interesovao za njega.. a i u repki je dobio broj 8.. tako da ššš!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 16:55

Italia je napisao/la:Trezegueta volim vise od pola svoje familije i za njega nikad necu reci da je ostario.. Del Piero je u godinama, nema brzine.. ali.. to je Alessandro Del Piero.. pazi, ja sam za Nedveda koji je legenda kao i David govorio da ne moze vise dati..

pricajte sta hocete, da je prosjecan igrac ne bi bio starter u Juventusu, repki i ne bi se inter interesovao za njega.. a i u repki je dobio broj 8.. tako da ššš!
Nije li taj Juventus završio na sedmom mjestu?
Nije li ova reprezentacija bila na posljednjem mjestu u jednoj od najlakših grupa na SP-u?

A to za Trezegueta i Del Piera je toliko objektivno da bi ti pozavidio i Igor Kristić. :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 avg 2010, 16:59

to je Juve koji je osvojio 29 Scudetta i Italia koja je osvojila 4 SP-a.. da, o tome pricamo :P

necu sa tobom da raspravljam vise, bjezi mi sa tebe :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 17:01

Naravno, Marchisio im je pomogao u osvajanju svih scudetta(Juventusu, dakako) i učestvovao u skoro svim pohodima Italije na krov Evrope, pa i Svijeta. U pravu si. ;)

Btw, ti nisi raspravljao, samo si lupao nešto u vezi nekog polovnog igrača Marchisia. :lol:

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 19 avg 2010, 17:02

koja TV je otkupila prijenose SERIE A ? :?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 19 avg 2010, 17:25

Dali se Sampa moze vratiti u duelu protiv Werdera, to mi je simpa klub, a i u prijateljskim su odnosima sa Marseillom!?
Mislim da ih može izvući gol na strani...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.