Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: Super liga Srbije
kakva utakmica, Feđa za razliku od prošli put nije došao na Marakanu s bijelom zastavom...
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Feđin Radnički u Evropi prvi put u historiji, Grobari drugi na kraju i igraće kvalifikacije za LP...
zar i ti sine Ivane!?
Zaslužili su Kragujevčani, iako imaju jednu od najgorih odbrana u ligi.
Vidjećemo kakav će prelazni rok odraditi. Danas je izašla vijest da uskoro počinje izgradnja i novog stadiona... Čukarički ispušio i to je dobro za srpski klupski fudbal.
Vidjećemo kakav će prelazni rok odraditi. Danas je izašla vijest da uskoro počinje izgradnja i novog stadiona... Čukarički ispušio i to je dobro za srpski klupski fudbal.
-
- Kontakt:
danas po četvrtu duplu u nizu, iako ne bi mi bilo nimalo krivo da Voša osvoji...
zar i ti sine Ivane!?
- jedanjeborac
- Kontakt:
Valjda će finale opravdati epitet.
Inače, baš je glupo što nije bilo karata u slobodnoj prodaji. Čitam da su ljudi u Loznici ogorčeni što na vlastitom stadionu ne mogu kupiti kartu i gledati utakmicu.
Inače, baš je glupo što nije bilo karata u slobodnoj prodaji. Čitam da su ljudi u Loznici ogorčeni što na vlastitom stadionu ne mogu kupiti kartu i gledati utakmicu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa imali su srece sto jest jest, ponistili Zvezdi 3 gola zbog milimetarskih ofsajda, po ko zna koji put.jedanjeborac je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:22Srećno Vojvodini danas. Red je da izbore grupnu fazu Evrope.
U svakom slucaju dupla kruna....

Odlican stadion u Loznici.
Sto se osvajaca tice, SNS i Vucic su zadovoljni.
Sto se osvajaca tice, SNS i Vucic su zadovoljni.
Nismo pominjali, OFK Beograd i Jedinstvo Ub novi superligaši. Da li će još neko ući, znaćemo nakon baraža.
Vozdovcu je spremna crna pogibija.
Da ti budem iskren ne znam šta se dešava u tom klubu, ali vidim da se po pojedinim srpskim forumima uveliko piše da će odustati i od Prve lige Srbije i da će odmah u beogradsku zonu. To mi je znak da su u velikom finansijskom kanalu. Kako je do toga došlo možemo pretpostaviti.
Steta za Radnicki
Imas 0:2, sigurne cetiri utakmice u Evropi, igras sjajno i onda primis dva gola.
Ekipa u kojoj odbrana ne postoji, sto nekvalitetom sto napadackim fudbalom uzrokovano.
Radnicki ima ubjedljivo najbolje utakmice za pratiti u Srbiji.
Cestitke najboljem treneru lige, nagrada Fedji treba pripasti nakon sezone od ispadanja do Evrope, i to prvi put.

Imas 0:2, sigurne cetiri utakmice u Evropi, igras sjajno i onda primis dva gola.
Ekipa u kojoj odbrana ne postoji, sto nekvalitetom sto napadackim fudbalom uzrokovano.
Radnicki ima ubjedljivo najbolje utakmice za pratiti u Srbiji.
Cestitke najboljem treneru lige, nagrada Fedji treba pripasti nakon sezone od ispadanja do Evrope, i to prvi put.
Bas losa odbrana Radnickog, gol razlika 64:61 nevjerovatno da tim koji prima toliko golova ide u Europu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najveci navijac i garant sedam uzastopnih titula na tribinama Marakane. Samo napredno. 

Zvezda u Srbiji = Borac u Bosni s tim da Zvezda ima kvalitet.
U prvoj utakmici baraža za SLS Tekstilac dobio Javor 1:0.
Katastrofalni pocetak Radnickog. I poslije 1:2 umnesto 2:2 opet prime glup gol.
Nastavlja se agonija iz prosle sezone gdje odbrana uopce ne postoji. Onaj prvi gol se ne prima na igrici, vezni red ne postoji, odbrama suplja.
Gledao sam im transfere, ocajno odradjen transfer rok. Pa plasirali su se u Evropu, sta rade?
Spartak i ostali dovodili sve i svasta.
Ocigledno da je klub bez ambicija.
Nastavlja se agonija iz prosle sezone gdje odbrana uopce ne postoji. Onaj prvi gol se ne prima na igrici, vezni red ne postoji, odbrama suplja.
Gledao sam im transfere, ocajno odradjen transfer rok. Pa plasirali su se u Evropu, sta rade?
Spartak i ostali dovodili sve i svasta.
Ocigledno da je klub bez ambicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.