FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 08 maj 2013, 12:16

Ma pusti te price nema se para.
Valdesa ce prodati za nekih 10-15 miliona eura i nek dodaju jos 5-10 miliona i dovedu Ter Stegena ili onog Perina iz Italije kojeg nazivaju novim Buffonom, extra talenat.
Znamo kakve golmane prave talijani i svabe.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 maj 2013, 12:36

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 08 maj 2013, 13:09

Johny je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Reina je visok 188 cm, ako je vjerovat wikipedij.

I bio bi samo rjesenje na jednu godinu, ne znam sto dizete toliku frku. Ko da ce eto Barcelona vec sljedece sezone opet biti ono, top topova, na razini one od prije tri godine, ali eto Reina ce unistit sezonu.
Ne smatram ja da ce Barca biti jaca nego sto je sad naredne godine.Bit ce gladnija , to je definitivno.Promjene treba ujediniti i izgraditi tim.Cudan mi je odabir Reina.On je veci kikser od Victora.Ne treba zaliti ogromne pare ali ako je u pitanju WC golman koji ce uveliko utjecati pozitivno na komplet ekipu.Nije ga lahko naci ali ima takvih i mogu se dovesti.Bayern je Schalkeu dao 25 miliona za Neuera i naravno da se nisu pokajali jer su doveli klasu.Sve pare ce im se vratiti a realno su mogli ostaviti onog klauna Butta jer je njihova skola.La Masija ce praviti odlicne veznjake , krila i napadace ali jako rijetko ce izbaciti extra kvalitetnog branica a da ne govorim golmana.

U zadnjih 20 godina ne mogu se sjetiti jednog golmana koji je branio sa mnogo uspjeha u Barci.Krajnje je vrijeme da se poradi na poziciji koja je nista manje vazna nego li recimo pozicija napadaca.

Btw : Ne treba Barci golman koji ce znati dodati loptu Pique-u sa mnogo osjecaja , Barci treba golman koji ce braniti a ne glumiti libera na terenu.
od kada ja pratim Barsu svi golmani su nam rupe bile,a jedan od najvecih rupa je Zubizareta bio,evo im sad prilike imaju Lena,imaju Stegena da rijese tu poziciju narednih 10 godina nek odrijese kesu,a ne dovest golmana koji ce jednu sezonu da brani,takodje Pedra forsiraju covjek realno nije za Barse,nek vise sanse daju Telju ima decko talenta smao mu treba utakmica to je sigurno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2013, 13:13

samo treba dovesti begovica, najbolje rjesenje od svih ovih imalo jeftinijih golmana, mlad, visok, za prekide posebno dobar a to nam i najvise treba. vrlo miran golman, sve karakteristike ima, ne znam sta nam treba bolje, jedini problem je jezik, no to je minoran problem koji se da brzo rijesiti

u poredjenju sa begovicem, ovi koji se pominju su krampe, reina ili handanovic nula bodova, a begovic bi nam bolje dosao i od de gea, koji ce nam on, jedino ter stegen bi mozdfa bolji bio od begovica, al ni to nista ne mora da znaci,platiti 15 miliona stokeua za asmira i mirni smo naredno desetljece
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 maj 2013, 19:49

Romariooo je napisao/la:samo treba dovesti begovica, najbolje rjesenje od svih ovih imalo jeftinijih golmana, mlad, visok, za prekide posebno dobar a to nam i najvise treba.
ne znam jarane šta si ti gledao , ali ove sezone asmirova najslabija (i možda jedina) slaba tačka su bili slobodni udarci i šutevi iz daljine , tako da i nije nešto baš dobar u prekidima , iako mogu reći da kornere sjajno kupi..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 maj 2013, 20:17

I ja mislim da bih nam Beg najbolje sjeo.
Ali,Boze moj,valjda je to jedina pozicija koja ne bi trebala donijeti puno komplikacija.
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 maj 2013, 20:21

Savrsen scenario:

1.Golman - Ter Stegen/Curtois/Perin
2.Stoper - Silva/Hummels/Vertonghen
Neymar je gotova stvar.

Puyol demantovao navode o prelasku u Milan.

Barca zainteresovana za Isca.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 maj 2013, 20:48

M4kaveli je napisao/la:Puyol u Milan ? :?
kakav ba milan i puyol ,ko se sad to provaljuje od novinara :D ,nisam u toku nisam bio kod kuce citav dan :mrgreen: ,opet jel neki odlasci ,sve neki novinar do novinara,sve neke "ekskluzivne vijesti ",niko neko ozbiljnu vijest na portale da stavi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 maj 2013, 20:49

Ja na Mundo Deportivu naletio na tu vijest.
Ali pretpostavio sam odma da je patka, cuj Puyol da napusti Barcu ..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 maj 2013, 21:20

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:P

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 maj 2013, 22:57

slika
to je to ,samo sponzor na dresu airlanes a ne foundation :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 08 maj 2013, 23:17

barca_87 je napisao/la:slika
to je to ,samo sponzor na dresu airlanes a ne foundation :D
najbolji rezervni su bili oni iz sezone 2005/06 ;)
.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 08 maj 2013, 23:23

Ljudi ba, kakav crni transfer Puyola :o :shock: to je nebuloza decenije.
Svaka cast Milanu i sve to, ali Puyol bi radije sam sebi nogu otkinuo nego išao negdje mimo Barce.
Pa on je 200% cules, kapiten, ikona kluba u pravom smislu i sad da ide negdje u Milan u 35 godini :lol: :lol: ....ma bježi ba, djecije price

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 maj 2013, 00:35

Mocnog dresa. 8-)

Fabregas ostaje naredne sezone u Barceloni jer kako kazu planiraju velike stvari s njim.
Englezi se motaju oko Tella, Deulofeua i Sergi Roberta.
Pogotovo onaj AVB koji je nedavno bio u Kataloniji i posebno mu je zanimljiv Cristian.
Medjutim Tele :mrgreen: zeli ostati u klubu.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2013, 01:20

telleta ne bi bilo lose prodati ako daju dobre pare za njega

igraci koji bi realno mogli otici

telle - totenham,liverpool
alexis - juve
vilja -arsenal,liverpool
song - rusija ili pariz,city i sl
valdez - arsenal ili rusija
abidal - lion ili rusija
montoya - inter
affelay - schalke
cuenca - ayax

za ovu neveselu druzinu moze se dobiti oko 100 miliona, za svakog vec ima musterija i vrlo vjerovatno da vecina ili skoro svi otici, a oni koji nisu na spisku ostaju svi 99 posto

dovesti begovica/stegena, silvu/humelsa, richardsa/nekog jeftinog back upa, neymara, suareza/lewandovsk, santa cruza/pizzara ili koga bilo napadaca back-upa, promovisati delufeu ili koga jos iz omladinskon pogona, te dovesti ozzbiljno trenera a la prellegrini i to je to

sve realno, i za prodati i za kupiti, manje od 50 miliona na kraju minusa sto je i budzet za transfere, milina dakle, samo da uprava konacno povuce okavke drasticne poteze, a ne da dovedu samo dva tri igraca pa da i dalje puse na nekim mjestima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 maj 2013, 11:17

porteros Wojciech Szczesny (Arsenal); los centrales Nemanja Vidic (Manchester United), Mamadou Sakho (PSG), Yaroslav Rakitskiy (Shakhtar Donetsk), Bruno Alves (Zenit), Jérémy Mathieu (Valencia), Fernando Amorebieta (Athletic); los laterales Patrice Evra (Manchester United), Bacary Sagna (Arsenal), Andoni Iraola (Athletic); los centrocampistas Kevin Prince Boateng (Milan), Eliseu Pereira (Málaga), Christian Eriksen (Ajax), Blaise Matuidi (PSG), Beñat Etxebarria (Betis), Raúl García (Atlético); y los delanteros Neymar da Silva (Santos), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Samuel Eto'o (Anzhi), Carlos Tevez (Manchester City), Luis Carlos Almeida 'Nani' (Manchester United), Tomer Hemed (Mallorca) y Miroslav Klose (Lazio).

to su neki od igraca kojima isticu ugovori 2014.godine i bice mnogo jeftiniji sad na ljeto nego sto bi bili da imaju ugovor na vise godina,ima ovdje interesantnih imena ;)
barca cak moze se dogovoriti sa nekim od igraca da dodju na ljeto 2014.godine za dzaba

MES QUE UN CLUB !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 maj 2013, 11:25

Jel mene oci varaju ili sam upravio vidio bparenu na Celikovom pdf-u???
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 11:27

Mamadou Sakho! 8-)

A ne bi imao ništa protiv da vrate Eto-a jednu sezonu. :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 maj 2013, 11:29

Ne znam taj Sakho i nije nesto.
Jak je ko bik i dobar u skoku, ali mal' koeficijent inteligencije. :mrgreen:

Eto'o rastura u Anzhiju.
Joj kad bi se vratio. 8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 maj 2013, 11:31

Najnoviji igrač koji se dovodi u vezu s Barcelonom je Jérémy Mathieu, lijevi bek (po potrebi i krilo) Valencije koji ove sezone često igra i na poziciji stopera. Francuzu ugovor sa Šišmišima istječe za godinu dana, a transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 9,000,000 €. Mathieu je zanimljiv stručnom štabu Blaugrane zbog svoje polivalentnosti (stoper + lijevi bek), visine (192 cm)

slika

nemoj mi bgt vise igraca kojima nije prirodna pozicija stoper,dosta je tih igraca
uredu je dovesti njega uz jos jednog ekstra stopera kao hummelsa ,to bi bilo ok
al sad samo njega dovesti bilo bi smijesno vise, jer mathieu je lijevi bek ,mogu oni pricat i stavljat ga gdje hoce ,covjek 90 % svoje karijere je igro lijevog beka i nije stoper

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []