Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
zvanicno, svi su igraci stigli ukljucujuci i spahica......
Covjek dobio priliku protiv izrazito "slabijeg"protivnika!Greivis je napisao/la:Upravo. Sigurno je i Medunjanin bio povrijedjen pa je igrao Tinki.
Prvi put na domacem terenu od kako je u Reprezentaciji!
U ostalom jos dugo ce te slusat ovo prezime,ako ne na klupi,onda na terenu!!!!!

Šta bi dao Pape da ima onaj sastav koji je igrao 15.08.2012.u Welsu i glatko pobijedio 2:0 a uz malo pameti i mudrosti mogao je imati i sad gotovo identičan tim,ali i puno manje glavobolje,a uvako........

Povratak Spahića u repku će biti downfall za Sušića. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ziko je napisao/la:Šta bi dao Pape da ima onaj sastav koji je igrao 15.08.2012.u Welsu i glatko pobijedio 2:0 a uz malo pameti i mudrosti mogao je imati i sad gotovo identičan tim,ali i puno manje glavobolje,a uvako........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vels - BiH 0:2 (0:1)
Stadion: Scarlets Park u Llanelli. Gledalaca: 5.000. Sudija: Marko Borg (Malta). Strijelci: 0:1 – Ibišević (21), 0:2 – Stevanović (54). Žuti karton: Pandža (BiH).
VELS: Myhill, Gunter (od 69. Ricketts), Blake (od 78. Lynch), Williams, Taylor, Bale (od 62. Robson-Kanu), Ramsey, Allen, Crofts (od 88. Earnshaw), Church (od 63. Bellamy), Vokes (od 69. Morison). Selektor: Chris Coleman.
BOSNA I HERCEGOVINA: Begović, Pandža (od 62. Šunjić), Spahić, Mujdža (od 87. Vranješ), Salihović, Pjanić (od 82. Sesar), Zahirović (od 87. Vrančić), Stevanović, Lulić (od 63. Bešić), Ibišević (od 76. Svraka), Džeko. Selektor: Safet Sušić.
Stevanovic je tada izdominirao ali danas je bez kluba, trenira sa Drinom kako sam cuo. Falio nam je Miske i tada, a od ostalih zalim sto nema Salihovica i sto je Zahirovic stagnirao..
I nije to bila bas tako glatka pobjeda, sjecam se da je Asmir napravio par strasnih odbrana.
- Consigliere
- Kontakt:
Mos' mislit'Saurman je napisao/la:Povratak Spahića u repku će biti downfall za Sušića.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.
Prosjecni bosnjo bi trebao ovo procitati svaki put pred spavanje.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Odradi jos ove dvije utakmice i bjezi iz svetinje ubleho
Uništio je zlatnu generacija koja je mogla mnogo toga uraditi na SP-u. Sada uništaje kvalifikacije za Euro sa igračima koji nemaju kvalitet za prvih jedanaest, a opet igraju.
Čovjek koji zamuca dok laže je trener naše reprezentacije, kakva država takav trener.
Čovjek koji zamuca dok laže je trener naše reprezentacije, kakva država takav trener.
Safete institucijo
aparati na hejterima

aparati na hejterima

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Nerminovic
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
U koliko sati je trening?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: AW: Safet Sušić - Pape
upravo poceo.......Goalgetter je napisao/la:U koliko sati je trening?

- hogarstrasni
Dakle krivi su svi ! Narod, navijaci, igraci , novinari - svi, samo ne covjek koji za vodjenje reprezentacije prima preko 50 000 maraka, a od nje je napravio nevidjen , korumpirani cirkus, i ljudi koji su ga zaposlili, a koji su , sudski potvrdjeno, kriminalna organizacija !?harixs je napisao/la:Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.
Nesto tu ne stima ali nije prvi put da korumpirani, drustveno politicki lobiji, bezobzirno optuzuju narod, i sve oko sebe, za sopstvenu nesposobnost i kriminal!
Ovo sto je gore receno bi trebalo, valjda , zvucati pametno ,a u sustini je potvrda poremecenog sistema vrijednosti u ovoj, nesretnoj, drzavi !

Razmislite prije nego prihvatite da vas , notorni nitkovi, koji su ovu drzavu u svakom segmentu doveli do dna , optuze da ste vi krivi sto drzava ne valja !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Koje preseravanje...harixs je napisao/la:Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.

Fit Tony: I keep my friends close...
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Onaj moment kad se nakon dvije godine vratis na forum i citiras samog sebe.DzidziMidzi je napisao/la:Safet je ogranicen covjek. Ali dobar je kavih smo se nagledali.
"Rezultat iz ril. Bosna plej gud first half, Grcka plej gud sekond half"
Slab je (nikakav) stragteg - ali nesto vise od toga da drzi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji se
ne moze ni ocekivati od covjeka njegovih kapaciteta.
Niti jedan od njegovih zamisljenih poteza se nije ispostavio kao pravi - otkad je dosao.
Ciro je bio lisac i daleko veci strucnjak od Herr Istanbulspor i nama treba covjek koji ce
motivirati reprezentaciju, a ne umrtviti. Pa da na bilo koje gostovanje odemo bez kalkulacija.
Uporedite gostovanje u Portugalu pod Cirom i Safetom i bit ce jasno o cemu govorim.
Zbilja, Ronaldo nije igrao u prvom barazu, no - pristup igri je bio mnogo drugaciji.
Cast za utakmicu u Francuskoj, gdje smo pokradeni. Sve u svemu, tanak je Safet, jako tanak.
Nekad mi se cini da je to djecak koji nikad nije odrastao. Kad vidis kao neprofesionalno i emotivno
reaguje. Trener treba da bude mozak - da izvuce maksimum iz svakog pojedinca, a ne da ih razbaca po pozicijama koje nisu navikli igrati. Uz svo postovanje za igracku karijeru - trener Safet ima samo M od mozga. I ako odemo na to prvenstvo, i ako budemo svjetski prvaci.. najmanje kredita za to cu dati Safetu jer sam se nagledao njegove (ne)sposobnosti.
"Aj tinks."
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Vrsajevic propustao trening, ne znam za vas al meni je ovo toliko pokvarilo dan da cu tacno nekom je8at mater a ne vjerujem ni da cu moci zaspati od muke.....

Xharixs je napisao/la:Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.

Ali haj ti nepismenom i zatucanom bosnji objasni. Dok je ovaca bit ce i vune

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Meni sve suze niz ledja teku, da hoce propustit repku vise i zavrsiti karijeru.Batko je napisao/la:Vrsajevic propustao trening, ne znam za vas al meni je ovo toliko pokvarilo dan da cu tacno nekom je8at mater a ne vjerujem ni da cu moci zaspati od muke.....![]()
![]()
Tacno imam osjecaj da stavis Amela Tuku i Vrsketa na fudbalski teren isto bi doprinjeli, trka bez kocnica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.