Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Pistol
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Pistol » 23 jul 2013, 16:46

Nije trebalo prodavati Gervinha , imao je on svoj dio u timu ... samo se sjetim protiv Bayerna na AlianzAreni , tek kada je on usao u igru imali smo igraca koji je bio u stanju predriblati nekoga ...

Tko garantuje da ce doci bolji od njega ??? ... sve smo blizi standardnom scenariju i izjavi "na trzistu nije bilo igraca koji bi poboljsali nas kvalitet"

Ali poznata politika se izgleda nastavlja - prvo rasprodaj , a onda pricaj o velikim pojacanjima , i na kraju zadnjeg dana prelaznog roka dovedi nekoga iz nekog tima sredine tabele Francuske lige i izjavi dobro poznatu recenicu

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 16:56

Ako je vec prodao Gervaisa, logicno je da ce kupiti novo krilo tj. Bernarda ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2013, 16:58

Mene cudi sto Wenger nije bio zainteresovan za Meneza.
1946

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 23 jul 2013, 17:00

BritishCore je napisao/la:Ako je vec prodao Gervaisa, logicno je da ce kupiti novo krilo tj. Bernarda ;)
Bilo bi logicno , ali iskustva iz zadnjih godina govore da mi kada prodamo igraca - ne kupujemo boljeg od njega ...

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 23 jul 2013, 17:00

"Arsenal have offered £40m for Luiz Saurez."

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jul 2013, 17:10

Cuj sada ne odgovara kad prodaje ove krseve?!?!?! Ja nesreca molim Boga i sve svete da Wenger rasproda sve ove sto nicemu ne sluze a on se buni radi glupog Gervinha...

Ja mislim da ako dodje Bernard onda nista od Sukija ili obrnuto... Mada moguce je da nece ni dolaziti novo krilo. Prosle sezone tu je uglavnom igrao Poldi pa posle Cazorla a mozda ove Wenger pravi prostora jos tu za Rya i Gnabrya da po potrebi uskoce, ko ce znati...

Oko Sukija se kuva ponovo nesto joj on da dodje pa bi i on mogao drzati tu lijevu stranu hladno... On lijevo, Olivier napred i Theo desno... Perverzija!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 23 jul 2013, 17:19

Gunner4 je napisao/la:Cuj sada ne odgovara kad prodaje ove krseve?!?!?! Ja nesreca molim Boga i sve svete da Wenger rasproda sve ove sto nicemu ne sluze a on se buni radi glupog Gervinha...

Ja mislim da ako dodje Bernard onda nista od Sukija ili obrnuto... Mada moguce je da nece ni dolaziti novo krilo. Prosle sezone tu je uglavnom igrao Poldi pa posle Cazorla a mozda ove Wenger pravi prostora jos tu za Rya i Gnabrya da po potrebi uskoce, ko ce znati...

Oko Sukija se kuva ponovo nesto joj on da dodje pa bi i on mogao drzati tu lijevu stranu hladno... On lijevo, Olivier napred i Theo desno... Perverzija!!!
nicem nije sluzio Squlaci , Bandera , Denilson , Santos , Arshavin ... ali je Gervinho sluzio itekako - bio je na granici da bude starter kada se vratio sa onog Africkog okupljanja plemena ... cak mislim da bi mozda (ali mozda) mogli i zazaliti nekad kasnije , ipak on ima nevjerovatno dobar dribling , brzinu i solidnu zavrsnicu - problem je sta se nalazi u onoj glavi , da je to ispraviti bio bi vrhunski igrac ... ali eto , neka ga prodaju - sada se pritisak navijaca jos vise povecava vjerujem , a posto uspjeh tima Wengeru i upravi nije motiv da dovedu nekoga - mozda ce taj pritisak navijaca biti :?

Ova stvar oko ovog mladog Brazilca nije ohrabrujuca - to je neprovjeren igrac , Brazilska liga je BHT Premier liga u odnosu na Premiership i bila bi velika kocka dati velike pare da takvog igraca ....

Ja se i dalje nadam Suarezu , kada se uzme u obzir prodaja igraca i ne produzivanje ugovora nekima - onda je onih 70 miliona do sada vec naraslo na 100 ...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 jul 2013, 17:25

Pistol.

Arshavin je.napravio onaj ubacaj za Artetu.protiv Qpr i.to su 3 boda bila.

Iznudio je i penal.protiv Fulhama al.nije Arteta pogodio.

Nigdje.nije.zglajzo već.nas.je.spašavao.

Prošle sezone.protiv Evertona onaj.gol, pa. Ubacaj.Henryu protiv Sun'Landa.

Nije.bio nikada flop ali.je.bio lijen i to je sve.

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 23 jul 2013, 17:34

AA23 je napisao/la:Pistol.

Arshavin je.napravio onaj ubacaj za Artetu.protiv Qpr i.to su 3 boda bila.

Iznudio je i penal.protiv Fulhama al.nije Arteta pogodio.

Nigdje.nije.zglajzo već.nas.je.spašavao.

Prošle sezone.protiv Evertona onaj.gol, pa. Ubacaj.Henryu protiv Sun'Landa.

Nije.bio nikada flop ali.je.bio lijen i to je sve.
Prosle sezone kada je ulazio protiv Sunderlanda , ja govorim u sebi "ako zabijes go , sve cu ti halalit" , kad 5 minuta kasnije on sve uradi i namjesti go Henry-u ... ja sretan kao da smo LP osvojili :lol: ... ali ako cemo realno ove sezone je izgubio i to malo znacaja sto je imao u timu , ali Gervinho sigurno nije - tako da prodajom Gervinha mi prodajemo igraca koji je ustvati -> igrao

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 jul 2013, 17:37

Sve to stoji osim da zadrzimo Gerva, on sto postotnu priliku upropasti..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 jul 2013, 17:39

Gervinho - mrtva kanta od igrača, prodati njega u najgorem slučaju znači više minuta za Gnabrya i OX-a, momke koji su za njega izmislili poziciju krilnog igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 jul 2013, 17:44

Slažem se sa Maršalom. Gervinho je dobar i drag čovjek, al' ovo je njegov limit. Wenger je o tome prič'o, on je vrlo ranljiva osoba. Članak u novinama mu može uništiti samopuzdanje.

PS. evo onaj tvit od Iana Wrighta, što ga nisam mogao kopirati:
slika

Njegov je tviter profil.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 23 jul 2013, 17:57

Kolko je Arsenal zaradio ove sezone od prodaje igrača, a kolko ce ustedit na platama? Ima li neko ovaj podatak, Suki ako dodje ne bi mu trebalo davati platu vecu od 130K, u Liverupulu ima 110k i posadit ga pred Meretesakera i Poldija prvo nek se nauci disciplini od svaba se najbolje uci pa onda mu dati da kotrlja loptu

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 jul 2013, 18:05

Pistol je napisao/la:Nije trebalo prodavati Gervinha , imao je on svoj dio u timu ... samo se sjetim protiv Bayerna na AlianzAreni , tek kada je on usao u igru imali smo igraca koji je bio u stanju predriblati nekoga ...

Tko garantuje da ce doci bolji od njega ??? ... sve smo blizi standardnom scenariju i izjavi "na trzistu nije bilo igraca koji bi poboljsali nas kvalitet"

Ali poznata politika se izgleda nastavlja - prvo rasprodaj , a onda pricaj o velikim pojacanjima , i na kraju zadnjeg dana prelaznog roka dovedi nekoga iz nekog tima sredine tabele Francuske lige i izjavi dobro poznatu recenicu
Daj molim te i meni je Gervinho bio drag kad je tek stigao, mislio sam de ce proigrati jer je dosao sa veoma jakom reputacijom iz Francuske lige gdje je sa Hazardom sa Lilom osvojio sve sto se moglo osvojitit tamo ali nazalost u Engleskoj je to posve druga prica za njega bila. Licno smatram da nije los igrac ali jednostavno fali mu nesto u glavi da od njega ucini igraca koji pravi razliku ovako je bio beskoristan u vecem broju utakmica za Arsenal.

Jes i ovaj Wright otkrio toplu vodu, pouzdan je ko vremenska prognoza na drzavnim televizijama cuj imam osjecaj da ce Suarez potpisati ako se REal ne umjesa :mrgreen: to sam mogao i ja reci. Hebote osjecaj trebaju nam konkretne informacije...

Sto se tice Bernarda ja i ne znam tog igraca ali smijem se kladiti u sta god hocete da bi on sigurno bio bolji i korisniji od Gervinha vec sada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 19:26

Gervinho > Walcott.

Da se samo hocemo riješiti kokoške. Uff.
A Bernard ce biti nase najbolje krilo kada dođe ako Bog da.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2013, 19:35

BritishCore je napisao/la:Gervinho > Walcott.

Da se samo hocemo riješiti kokoške. Uff.
A Bernard ce biti nase najbolje krilo kada dođe ako Bog da.
slika
1946

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jul 2013, 19:36

Gervinho je ove sezone zabio 5 golova u EPL i imao cini mi se 2 ili 3 asistencije što je za broj utakmica koje je odigro predobro..A zabio je i u ligi prvaka čini mi se..po meni loš potez

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jul 2013, 19:39

Rosicky je napisao/la:Gervinho je ove sezone zabio 5 golova u EPL i imao cini mi se 2 ili 3 asistencije što je za broj utakmica koje je odigro predobro..A zabio je i u ligi prvaka čini mi se..po meni loš potez
Potpuno se slazem. Definitivno ima mjesto u rotaciji, i na krilu nije gori od Walcotta, samo mu treba utakmica i samopouzdanja. ALi ne pitamo se mi.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 20:01

Za krilnu poziciju je bitno da zna riješiti situaciju 1 na 1.
Gervinh to zna. Walcott ne zna.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2013, 20:17

BritishCore je napisao/la:Za krilnu poziciju je bitno da zna riješiti situaciju 1 na 1.
Gervinh to zna. Walcott ne zna.
Kako je onda najbolji strijelac kad ne zna?
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.