FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la geronimo » 06 apr 2011, 00:36

Rizah je napisao/la:Bilo mi je sumnjivo odmah na jutarnjoj kahvi, kada sam uzeo novine i pročitao da Atkinson sudi utamicu. Čovjek navija za Chelsea ako niste znali, pogrešnu ekipu ste izbacili prošle godine ;)
Hmm, vidiš ti to. :( Jedan od razloga blamaže europskog prvaka.
Rizah je napisao/la: Dva momenta su presudili utakmicu: izmjena Stanković Kharja i naravno crveni karton.
Deki išao pregrubo u duel, gdje je izvukao deblji kraj (na njegovu žalost) pa se stiče utisak da je sam kriv što je pri tome dobio žuti karton (opravdano) i povredu (zasluženu, ako je tako možemo nazvati. ne bih volio da se ovo pogrešno interpretira.).
Inter ne gubi puno kada mu ne igra Rumun, jer je više od štete. :mrgreen: Drugi žuti je prestrog isto kao i žuti za Farfana. Ali to odlučuje fingerspitzengefühl od samih sudaca.
Rizah je napisao/la: Ne bih se iznenadio da pobjedite u gostima, ali sumnjam da ćete proći.
Oko tvojih "menadžerskih" sposobnosti ne bih puno :mrgreen: ali oko prognoza imam pravo da te podržim. :D
Inter vrlo lako može pobjediti u gostima, ali SUMNJA ne postoji ko će proći.

Pokušaj da budeš ironičan, duhovit, poduzetan....itd, itd, nije ti potpuno uspio.
Možda drugi put, možda.... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 apr 2011, 01:14

večeras je schalke nadigrao inter u potpunosti....ja sam u ovom duelu vidio inter kao favorita, ali sam vidio svakako schalkeove šanse s tim da nikad nisam mogoa pomislit da pobjeda moze biti ovolika...al da schalke nije bez sansi to sam znao.....malo me čudilo i to bi volio da mi ovde neko odgovori: na čemu se temeljio toliki optimizam da je schalke najlaksi moguci protivnik za inter u četvrtfinalu???ovo pitanje postavljam bez namjere da provociram, nego me to zaista malo čudilo.....schalke po renomeu nije sigurno iza shaktara i spursa, znaci tu argumenta nema...druga stvar schalke nije izgubio nakon prvo kola lige prvaka vise ni jednu utakmicu....schalke je izbacio valenciju, a pregazio je lyon u grupnoj fazi....e sad zar su neki zaista lyon,valenciju pa cak i benficu vidjeli kao tako loše protivnike....mnoge je mozda zavarala pozicija schalkea na bundesligaskoj tabeli.....o nekim interovim problemima sam govorio nakon derbija protiv milana...druga stvar je bila sto su u interu mislili pobijedili smo bayerna e sad mozemo i "malog" schalkea....a schalke je odigrao jos brilijantnu i jako pametnu utakmicu koja je interovce na kraju totalno zbunila
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 apr 2011, 01:19

Gdje su sad "strucnjaci" sto su se radovali Schalkeu i prognozirali 70-30 % u korist Intera da ce proci...

nema danas slabih ekipa i svako igra lopte tako da me pobjeda Schalkea ne iznenadjuje ali me zato rezultat itekako iznenadio,tesko da Inter moze u revansu zabiti 4 gola mada nije jos nista izgubljeno,dok ima nade vrijedi pokusati...sretno u revansu

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 06 apr 2011, 02:01

I u radosti i u bijesu uvijek vjeran plavo-crnom dresu!!!
Pazza Inter Amala

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 apr 2011, 02:30

endem_ je napisao/la:I u radosti i u bijesu uvijek vjeran plavo-crnom dresu!!!
#samoRudar #zauvijek

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 06 apr 2011, 03:10

Jedan je Leotardo! :D
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 06 apr 2011, 08:01

Ne mogu vjerovati, katastrofa. :cry:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 08:10

odbrana vam je suplja i stara, valja na remont, al eto baksuzli ste bili, Milan vas je dotukao, tu vidim razlog ovakvoj igri i samopouzdanju, da se igra jos 10 utakmica sa Schalkeom, svaku bi ostalu pobijedili, al eto niste ovu sad najvazniju, takav je fudbal, manjak koncentracije pri vodstvu i los trener naravno,na kraju pobijedi ekipa koja je za tri klase slabija, desava se to,zato i ljudi toliko vole fudbal, al Moratti ima uljeza,pa gdje ce milanistu za trenera, vratilo mu se :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 06 apr 2011, 08:12

JuveSissoko je napisao/la:odbrana vam je suplja i stara, valja na remont, al eto baksuzli ste bili, Milan vas je dotukao, tu vidim razlog ovakvoj igri i samopouzdanju, da se igra jos 10 utakmica sa Schalkeom, svaku bi ostalu pobijedili, al eto niste ovu sad najvazniju, takav je fudbal, manjak koncentracije pri vodstvu i los trener naravno,na kraju pobijedi ekipa koja je za tri klase slabija, desava se to,zato i ljudi toliko vole fudbal, al Moratti ima uljeza,pa gdje ce milanistu za trenera, vratilo mu se :D
To se i ja pitam. :roll: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 08:29

valja morattiu jos 100 miliona uletit :mrgreen: al otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 apr 2011, 08:31

JuveSissoko je napisao/la:valja morattiu jos 100 miliona uletit :mrgreen: al otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra ;)
Zabio je i Genoi sličan gol.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 06 apr 2011, 08:38

JuveSissoko je napisao/la:valja morattiu jos 100 miliona uletit :mrgreen: al otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra ;)
Da slažem se, Dejan postiže perfektne pogotke.
[youtube][/youtube]

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 08:47

ima nesto i dobro u ovakvom porazu od daleko slabije ekipe, a to se desava i Juventusu ove godine, to je "eye opener", da malo se progleda u upravama i rijese onih igraca koji su tu zalutali, uzivao sam kad nas je Lecce rasuo s drugom ekipom, jer da se to nije desilo i dalje bi Martinez i slicni bili dostojni Juventusa a sada svi vide da nisu, sad ce vasa ekipa drugacije da gleda na mercato i trenere, ovo moratti nece ponovo dozvolit,mada nekad los dan je los dan, ne mozes tu nista, kad se ustane na lijevu nogu :mrgreen:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 apr 2011, 08:54

Remont ekipe bi slijedio bez obzira na Schalke , ova ekipa je dala svoj maksimum i to je evidentno.Kada sam vidio da Zanetti pravi greške, znao sam da je belaj na putu.Šta će biti teško je predvidjeti, samo je činjenica da recimo Lucio I Samuel mnogo fale u ovakvim mečevima iako imaju teret godina na leđima i takve je igrače teško naći ponovno u paru.
Sredina je odavno zrela za remont, Cambi, Deki i Motta su istrošeni, što ne znači da ih treba otpisati ali nove face moraju doći, Sahin, Montolivo, možda Fabregas, no sve će se vidjeti na ljeto.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 06 apr 2011, 09:13

Slažem se, podhitno se riješiti igrača koji su u godinama...
- Iván Córdoba
- Javier Zanetti(žao mi je, ali je došlo vrijeme)
- Dejan Stanković(max.još jednu sezonu)
- Esteban Cambiasso(isto kao za dejana)
- Paolo Orlandoni(ne znam kada je zadnji put i branio)
- Marco Materazzi(matrix je ipak već u godinama)

U novoj momčadi bi volio vidjeti:
- Nuri Sahin
- Carlos Tevez
- Cesc Fabregas
- i još jedan branič

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 apr 2011, 09:35

Alexis Sanchez je pik broj 1 i on se mora dovesti.Sahin isto tako, Montolivo je na putu, dati se šansa malome Crisetighu iz primavere

Volio bih i ja vidjeti Fabregasa u timu ali ne po svaku cijenu odnosno za neku razumnu cijenu , nije nam potreban slučaj kao što je Torres jer Cesc ima problema sa povredama.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 06 apr 2011, 09:42

Da da također i Montoliva, zaboravio. :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 11:33

Inter je napravio istu gresku kao i Milan pre nekoliko godina - ostali su sa istrosenim igracima.
Kome trebaju sad Maicon i Milito? Trebali su Realu pre 8-9 meseci. Sad ne trebaju nikome. Tu je propustena sansa.
Dalje doveli su trenera koji je defanzivan (Benitez) i umesto da mu daju odresene ruke da napravi rekonstrukciju ekipe, oni mu nisu kupili nijednog igraca sem Biabiany-ja. WTF :?: :!: :!:
Onda (kad im je rekao sve sto je imao) ga otpustili, a na njegovo mesto stavili coveka koji bi i sa odbranom Cafu-Nesta-Stam-Maldini iz najboljih dana, primao po 2-3 gola na mecu, i koji prvo razmislja kako da da gol, pa tek onda da se brani.
Zato im ove sezone ide zeru tituli. Dogodine bice bolje, valjda. Moraju Italijani da se pojave u najjacem sastavu u LS.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 apr 2011, 12:04

Leo je je koliko znam pobornik Joga bonito fudbala, to danas jedino prolazi u brazilskoj ligi, ili mozda ako ste Barcelona

ne moze to sa ovakvim igracima, a vala i formaciju je zaebo, ja sam konto da ce izvesti 4-2-3-1, ta najbolje lezi ovom Interu

nije on potpuni krivac za ova dva poraza, ali ima veliog udjela u njima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.