Jao utakmice

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Prošao bi kao i u Sarajevu.
Koliko znam Dudic ce prvi trener Bosnjo u Srbiji nakon rata i njegove igre i pohvale mnoge kopkajudscile je napisao/la: ↑04 jan 2025, 12:04Lalatovicevo ponasanje je nenormalno i to se zna odavno. Gdje god da je bio imao je sukobe i skandale.
Ali je simptomaticno da je ovo vec 4-5 trener sa kojim se Fedja Dudic kaci u ovom periodu od kako je dosao u Radnicki. I to je izbacivao iz takta trenere koji nisu imali incidenta u karijeri, tipa Bandovic ili Milojevic. Doduse, za Milojevica znam sta je bilo u pitanju (Fedjini komentari u medijima kako je "Zvezdase sramota kako Zvezda pobijedjuje", dok za Bandovica niko ne zna. Mislim da je imao sukob i sa onim iz Lucana.
Sve u svemu, Lalat bi trebao dobiti suspenziju i od disciplinskih organa Vojvodine i od Superlige Srbije. U to nemam dilemu.
Znam ja da je Dudic izbacio tada Milojevica, ali je tada proslo sve fer i sportski. Kao i nekoliko njihovih meceva nakon toga, sve dok Dudic nije izasao sa tim svojim stavom.. e posle toga krecu tenzije izmedju njih dvojice.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 13:36Koliko znam Dudic ce prvi trener Bosnjo u Srbiji nakon rata i njegove igre i pohvale mnoge kopkajudscile je napisao/la: ↑04 jan 2025, 12:04Lalatovicevo ponasanje je nenormalno i to se zna odavno. Gdje god da je bio imao je sukobe i skandale.
Ali je simptomaticno da je ovo vec 4-5 trener sa kojim se Fedja Dudic kaci u ovom periodu od kako je dosao u Radnicki. I to je izbacivao iz takta trenere koji nisu imali incidenta u karijeri, tipa Bandovic ili Milojevic. Doduse, za Milojevica znam sta je bilo u pitanju (Fedjini komentari u medijima kako je "Zvezdase sramota kako Zvezda pobijedjuje", dok za Bandovica niko ne zna. Mislim da je imao sukob i sa onim iz Lucana.
Sve u svemu, Lalat bi trebao dobiti suspenziju i od disciplinskih organa Vojvodine i od Superlige Srbije. U to nemam dilemu.
Ne vole ni Srbi kad je Bosnjo u prvom planu
Malo ljubomora, malo tenzije na tekmama, porazi i nakupi se
Dudic je izbacio Milovojevica u Europi Velez Aek i od tad su te neke tenzije izmedju njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.