RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

spiska
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la spiska » 12 jul 2017, 14:05

Raspored rodjenih.
1. velez - olimpik
2. Brastvo - velez
3. velez - tosk
4. hnk orajse velez
5. velez - travnik
6. Bosna velez
7. velez Iska b.
8.Rudar - velez
9. velez - slaven
10. velez capljina
11. igman - velez
12. velez - sloga simin
13. metalleghe - velez
14. velez - zvijezda
15.Jedinstvo - velez

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jul 2017, 17:00

Raspored rodjenih.
1. velez - olimpik
2. Brastvo - velez
3. velez - tosk
4. hnk orajse velez
5. velez - travnik
6. Bosna velez
7. velez Iska b.
8.Rudar - velez
9. velez - slaven
10. velez capljina
11. igman - velez
12. velez - sloga simin
13. metalleghe - velez
14. velez - zvijezda
15.Jedinstvo - velez
9 i 10 kolo uzet 6 bodova,onda nas Konjic na strani pa Simin Han kuci i idemo donijet vodopad iz Jajca u Mostar :D

Forza
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 12 jul 2017, 20:18

danas opet poraz, ito debakl

treba jos ovih kanadjana na probi mater mu yebem vishe kakvi su ovo polovnjaci

cuj igman 3-0 ito ni igman nije u prvom sastavu igrao !!

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 12 jul 2017, 21:39

Sramota je ovo danas u kakvom god da smo sastavu igrali, eto nam igrača na probi sve odyebat iz kluba..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 13 jul 2017, 00:29

josipmusa je napisao/la:danas opet poraz, ito debakl

Jesi li gledao kanađanina? I ima samo jedan, eto koliko pratiš. A inace jesmo li mi igrali u prvom sastavu? Kika količina gluposti :bow:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 jul 2017, 01:32

To "navijaci" Veleza, bravo :) Jel vam sin nije prosao probu pa ste malo kivni ili su drugi razlozi ove price? Posto ih ja znam par, dovlacili su sad sinove svoje, koji veze s vezom nemaju, s nekakvim dogovorima s bivsom Upravom, i sad kad su **** , sad su im krivi svi od Veleza do Hasica i Ibre. A busaju se da su navijaci :)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jul 2017, 07:27

drakensang je napisao/la:To "navijaci" Veleza, bravo :) Jel vam sin nije prosao probu pa ste malo kivni ili su drugi razlozi ove price? Posto ih ja znam par, dovlacili su sad sinove svoje, koji veze s vezom nemaju, s nekakvim dogovorima s bivsom Upravom, i sad kad su **** , sad su im krivi svi od Veleza do Hasica i Ibre. A busaju se da su navijaci :)
Pusti bola pljuvace koji ne razlikuju utakmice gdje se testiraju igraci na probi od onih bitnih. Pleše se brato samba ubrzo. Ibro stara lisica folira da smo slabi :lol: :lol: navučeš brnjozu pa ga izudaraš po čelenki :rol: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 13 jul 2017, 08:17

Babatunde je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:danas opet poraz, ito debakl

Jesi li gledao kanađanina? I ima samo jedan, eto koliko pratiš. A inace jesmo li mi igrali u prvom sastavu? Kika količina gluposti :bow:
opismeni se prije nego mi se obratiš idući put

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 13 jul 2017, 11:46

josipmusa je napisao/la:
Opameti se, vrijeme ti je.

Ali najbolje kako zugaju ovi koji nisu pogledali nijednu pripremnu, prvi su za tastaturom da kažu sta ne valja. Frustracije nakon sto su im sinovi odbijeni, ili su cak to propali fudbaleri koji se ne mogu uhljebit nigdje i svako im je kriv. Kako ce vam zacepit usta Ibro, kao i na proljeće kad ste govorili da ispadamo 1000%. Ušaaa :puke:
FORZA VELEŽ!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 13 jul 2017, 12:37

tesko da ce uci u premijer ligu sa ovim kadrom, ako se sta velez ne pojaca, jer sloga je daleko bolje pojacala, i tesko da ce je mimoici i uci u premijeru ligu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 13 jul 2017, 13:02

Babatunde je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:
Opameti se, vrijeme ti je.

Ali najbolje kako zugaju ovi koji nisu pogledali nijednu pripremnu, prvi su za tastaturom da kažu sta ne valja. Frustracije nakon sto su im sinovi odbijeni, ili su cak to propali fudbaleri koji se ne mogu uhljebit nigdje i svako im je kriv. Kako ce vam zacepit usta Ibro, kao i na proljeće kad ste govorili da ispadamo 1000%. Ušaaa :puke:
Eto vidiš kako možeš napisati gramatički ispravan post kad se potrudiš :)

Ma sigurno su pokidali, Igman jednom centar presao i dao 3 komada. De malo realnosti, a kad već Ibru pominješ( ja nisam ), malo je i on furseta uzeo i previše obaveza sebi zadao što bi mu se moglo obit od glavu.

P.s. pričaš s nekim ko je do prije par godina sezone i sezone proveo iza gola i na kiši i na vjetru i na čelopeku tako da mi nemoj ti majke ti o pracenju utakmica da pričaš

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 jul 2017, 13:09

Sta ti fali sad da provodis sezone i sezone na utakmicama? Al realno, druze, sta nije jasno u tome da su protiv Igmana igrali igraci koji su na probi i od kojih ce 1 ili nijedan igrat u prvih 11? Ljudi moji kad ce se probat dsastavi ako ne u pripremnim utakmicama. Tad imas pravo na rezultatski kiks da bi nasao formaciju koja ide, da bi oprobao npr evo beka Krcica na zadnjem veznom gdje je odigrao super i slicne stvari. Rezultat u pripremnim nije bitan

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 13 jul 2017, 13:31

zato sto nisam u Mostaru, zivot nas odvoji i od gradova i od porodice i od prve ljubavi tako da nazalost vise nisam u mogucnosti da budem na utakmicama ali pratim sve maximalno koliko mogu. Ja sam i rekao da su to igraci s probe takod a je ocito u pitanju nesporazum. znam da nemamo sportskog direktora ( koliko sam upucen mi ga nemamo ) koji bi se zabavio pojacanjima a da se nas ibraga koncentrise samo na tim i uigravanje istog jer mu to sve jako otezava posao,a i vidis brate kakvi nama igraci dolaze na probe, koje Igman odvali jer ipak smo mi druga liga jedne od najlosijih liga u evropi. tesko je tu probrati nekog igraca koji valja, jedino bas iz ove nase lige da se dovede kao sto je stigao kuduzovic i ti neki koji su protiv nas odigrali dobro a koji nisu primjeceni od premijerligasa. Sjecam se kad je letic dosao kako je bilo svega i svacega na nejgov racun pa je momak jedini posljeratni igrac koji je dogurao do reprezentacije. A zasto, pa upratili ga na nekoj ljevoj prijateljskoj utkamici. zato ja smatram da su ovakve utakmice itekako bitne jer se moze ukazat neki novi letic,a kad izgubis od Igmana 3-0 jasno je da takvog potencijala nema od trenutnih igrac ana probi i da se treba zasukati rukave i dovest nekog igraca koji nije do sada uspio naci angazman a ima neku reputaciju. prica mi raja taj simic neki sto je na beka dosao da hodat ne zna kako treba a nama bas ta pozicija skripi uz stopera , posebno sad kad nam je antisa nogu polomio. meni kao nekom kome je velezova petokraka bila na siperku je jako tesko gledati da te igrace jedan igman posamara. Recimo na zimu je posao puno bolje odradjen, momci su odirali par meceva medjusobom, bez pritiska i tako smo dobili mujezinovica i cosica i crnce ( bez uvrede ). tako je trebalo i sad uraditi a ne odmah im dat sveti dres jer situacija nije ni slicna kao prije 12 mjeseci i mi smo neko koga s e svi trebaju plasiti i pricati o nama a ne o nekom selu kraj tuzle

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 jul 2017, 14:30

Pa dobro, slazem se ali polako se staje na noge. Znam i ja da je Ibro bukvalno sam, i da radi posao i trenera i sportskog direktora, ali sad se ipak gleda da se malo stane na noge, a apsolutno se slazem da nam treba tim ljudi koji ce ciljano dovodit pojacanja. Samo, nama je problem sto smo Federalna liga, govorio sam to i da bi mi doveli igraca s premijerligaskim iskustvom i nekog ko realno ima mjesta u PL BIH, mi ga trebamo preplatit bas kao sto radi Husic u Siminom Hanu. Ali kasnije takvi projekti dodju na svoje, opet kazem, Husicu mozda nece jer se bavi drugim stvarima i ovo mu nije izvor novca, ali kad-tad s takvom politikom, i jednom losom sezonom npr, rashodi su puno veci od prihoda. Ljudi moji pa najveci svjetski klubovi na pripremnim utakmicama probaju sve, sve taktike, postavke, zamisli jer imas mogucnost da ti rezultat pati jer je pripremna. Opet kazem, mozda mi nismo najbolje odradili ovaj prelazni rok, ali moramo shvatit da idemo naprijed, putem koji je ispravan, mi jos 100k duga imamo isplatit Braticu i Dzaficu, a za te pare mogli bismo 2 igraca dovest koja su klase za ovu ligu.

Ja vjerujem ibri, nema razloga da mu en vjerujem, rekao je ostat cemo u ligi kad je najteze bilo, gdje je svaka utakmica mogla znacit ispadanje, i ostali smo. Rekao je kolo prije kraja cemo obezbjedit ostanak, i jesmo. Napravili su vise nego sve uprave za 20 godina rada. Nemoj da roncamo brate moj i ako ne udjemo, a ja sam uvjeren da hocemo. Rastemo, radimo, pravimo projekt koje ce moc sam sebe odrzavat, kad bude restoran, prenocista, dva terena, one prostorije s ledom koje vec imamo itd itd i vrhunsku klimu u Hercegovini i gradu Mostaru, dolazit ce ekipe na pripreme ovamo, dok mi se mi budemo negdje drugo pripremali.

Samo trebamo strpljivi bit, ne moze nsita preko noci, ljudi daju maksimum i svaku primjedbu i kritiku koju im je bilo kakav navijac poslao, upitao, dali su odgovor. Polako, nase je samo da dolazimo na utakmice i na gostovanja idemo u sto vecem broju, jer to ni Sloga SH ni Olimpik nemaju. Ja sam uvjeren da cemo na kraju mi kuci protiv Biscana slavit titulu i povratak gdje nam je mjesto, u PLBiH. Samo opusteno, vidimo se na utakmici dns :)

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 13 jul 2017, 16:38

Ma ne znam sto mu objasnjavas @drakensang. Samo neko iz interesa, ličnih, može ovako pisati. Klasicni zugatori koji su u manjini. Pojavili su se u januaru sa pricom da ispadamo, crnci pojma nemaju, prodaje maglu uprava itd. Pa sta bi, 31 bod za polusezonu. Nije ih bilo, ali evo sada izlaze opet miševi iz rupa sa pričom da nećemo ući, nema pojačanja a nisu pogledali nijednu utakmicu. Eee govoris za nekog da nije pojačanje a nisi ga ni vidio. Vrhunac gluposti. I za oni jučer ne mozes im objasnit da su igrali ljudi na probi. Znaci nemaju potpisano nista. Sa ozbiljnijim protivnikom odigrano i viđeno ko može a ko ne, a većina ih ne može i treba ih sutnut. Zato prijateljske i služe, isprobavas, pa neces u prvenstvu mijenjati, probati... Stvarno ste nejasni sta hoćete. I koliko prate , niko na zimu nije doveden na probu osim dva crnca. Sa svima je potpisano prije priprema. Moj josipe ako tako kazes da si bio iza gola, onda nemoj ovakve postove pisat jer samo hraniš ove propale talente, interesdzije i druge kojima smo trn u oku.
FORZA VELEŽ!

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 13 jul 2017, 16:52

Dusobriznici, samo da vas podsjetim; mi smo prije 8-9 mjeseci bili u totalnom rasulu i bili na putu ka Kosovu ko sto caca napisa :) sada smo na putu ka Stokholmu. Nije vazno hocemo li uci u PL ove ili za 3 godine, meni licno nije. Plodove omladinske skole cemo tek vidjeti za 3-4-5 godina. Do tada graditi i stabilizirati klub. Za nas sto smo vani je obaveza pomoci klub kroz clanske, kupovinom artikala, sezonskim i eventualno kroz grupe tipa ala Red Army old crew :) poz
samo mostarski, samo bahato

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jul 2017, 16:59

drakensang je napisao/la:Pa dobro, slazem se ali polako se staje na noge. Znam i ja da je Ibro bukvalno sam, i da radi posao i trenera i sportskog direktora, ali sad se ipak gleda da se malo stane na noge, a apsolutno se slazem da nam treba tim ljudi koji ce ciljano dovodit pojacanja. Samo, nama je problem sto smo Federalna liga, govorio sam to i da bi mi doveli igraca s premijerligaskim iskustvom i nekog ko realno ima mjesta u PL BIH, mi ga trebamo preplatit bas kao sto radi Husic u Siminom Hanu. Ali kasnije takvi projekti dodju na svoje, opet kazem, Husicu mozda nece jer se bavi drugim stvarima i ovo mu nije izvor novca, ali kad-tad s takvom politikom, i jednom losom sezonom npr, rashodi su puno veci od prihoda. Ljudi moji pa najveci svjetski klubovi na pripremnim utakmicama probaju sve, sve taktike, postavke, zamisli jer imas mogucnost da ti rezultat pati jer je pripremna. Opet kazem, mozda mi nismo najbolje odradili ovaj prelazni rok, ali moramo shvatit da idemo naprijed, putem koji je ispravan, mi jos 100k duga imamo isplatit Braticu i Dzaficu, a za te pare mogli bismo 2 igraca dovest koja su klase za ovu ligu.

Ja vjerujem ibri, nema razloga da mu en vjerujem, rekao je ostat cemo u ligi kad je najteze bilo, gdje je svaka utakmica mogla znacit ispadanje, i ostali smo. Rekao je kolo prije kraja cemo obezbjedit ostanak, i jesmo. Napravili su vise nego sve uprave za 20 godina rada. Nemoj da roncamo brate moj i ako ne udjemo, a ja sam uvjeren da hocemo. Rastemo, radimo, pravimo projekt koje ce moc sam sebe odrzavat, kad bude restoran, prenocista, dva terena, one prostorije s ledom koje vec imamo itd itd i vrhunsku klimu u Hercegovini i gradu Mostaru, dolazit ce ekipe na pripreme ovamo, dok mi se mi budemo negdje drugo pripremali.

Samo trebamo strpljivi bit, ne moze nsita preko noci, ljudi daju maksimum i svaku primjedbu i kritiku koju im je bilo kakav navijac poslao, upitao, dali su odgovor. Polako, nase je samo da dolazimo na utakmice i na gostovanja idemo u sto vecem broju, jer to ni Sloga SH ni Olimpik nemaju. Ja sam uvjeren da cemo na kraju mi kuci protiv Biscana slavit titulu i povratak gdje nam je mjesto, u PLBiH. Samo opusteno, vidimo se na utakmici dns :)
Kada si se dotakao tih priprema kod nas i samoodrzivosti kluba. Vec je bila brica o novim pomocnim gdje bi se napravio trening centar nesto poput Bara i Ulcinja. Mostar zimi ima klimu vrhunsku bas za taj dio zimske pauze. Ne znam Hasic je dingospo i zivi Velez i sve je u mogucnosti. Nece niko od nas nista znati. Moguce je da se sutra pojavi 20 masina. Nije to lik koji ce dat Velezu pozajmicu od svojih para pa je trazit nazad. On ce napraviti sistem da klub zaradjuje i kada on ode. El Prezidente je to :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jul 2017, 17:14

apple je napisao/la:Dusobriznici, samo da vas podsjetim; mi smo prije 8-9 mjeseci bili u totalnom rasulu i bili na putu ka Kosovu ko sto caca napisa :) sada smo na putu ka Stokholmu. Nije vazno hocemo li uci u PL ove ili za 3 godine, meni licno nije. Plodove omladinske skole cemo tek vidjeti za 3-4-5 godina. Do tada graditi i stabilizirati klub. Za nas sto smo vani je obaveza pomoci klub kroz clanske, kupovinom artikala, sezonskim i eventualno kroz grupe tipa ala Red Army old crew :) poz
Tako je brat moj. Haj sad oblaci se i na stadion. U 18 sa goskom.evo ja kreno. Bit ce raje guta :) :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 13 jul 2017, 19:06

0-2 GOŠK

Ibro i hasic su divni ljudi

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 13 jul 2017, 19:26

Lično bih volio da uđete u premier ligu ali ova predstava u prvom poluvremenu je dokaz da treba te dovesti još 5-6 KVALITETNIH IGRAČA.
Inače BORBA vam je za opstanak!
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.