Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 01:17

[youtube][/youtube]

Kakva lobotomizacija od strane Ese tenka.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 jul 2013, 01:23

RickBlaine je napisao/la:35 miliona za Iliju. :shock:
Pa ovi donostijaneri ce nas sjebat vise nego oni Brazilci nedojebane lobotomce za Geymara.
Perine brige. Mi vamo uzivamo. slika

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 01:48

Evo Marca ka'e da bi transfer Ilije trebao biti zgotivljen kroz narednih nekoliko sati.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 01:58

RickBlaine je napisao/la:35 miliona za Iliju. :shock:
Pa ovi donostijaneri ce nas sjebat vise nego oni Brazilci nedojebane lobotomce za Geymara.
citam trazi sociedad jos vise ,da se priblize onoj cifri od 45.3 miliona eura koliko bi kostao reala illarramendi ako prijavi svoju klauzulu savezu i ode nazor iz kluba + sociedad je ponudio mu novi ugovor da ostane u klubu.

bgm odera pereza sociedad da valja :mrgreen: ,sto jest jest 35 miliona je previse za ovog igraca a pogotovo 40+
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 02:13

Zna Pero kako bi Xabi valjao onom Madridu 2003-2008. Tad ga je propustio, sad ocigledno, nece :D
Klauzula iznosi 30 miliona, sad, kako se Real ne bi pozvao na ono sranje oko poreza, Madrid ce uplatiti dodatnih pet kako bi sve skupa kostalo 35 fakin miliona eura. Puno sto jes' jes', al' drugacije ga ne mozes dobit.

30, 35, 8. 73 miliona dakle za sad.
Izgleda da bi Higuain mogao ostati, stoga, nista od dovodjenja novog napadaca niti uzimanja para od starog/ih. Zaradit ce se par miliona od Adana, mozda cak i Diega Lopeza. Coentrao bi mogao ici, ali nitko nije spreman dati 25+ miliona za njega. Kaka cese muda i nece ici dok za ciscenje paucine sa klupe dobiva 10 miliona. Calleti otisao, 10 milki, odlazak Di Marije se ne nazire.
Valjda se to sredi do devetog mjeseca, tek je poceo prijelazni rok :D

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 02:29

slika

Koja lobotomizacija Svaba.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 02:33

Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 02:35

@arena ofulo si ti izgleda i temu i igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 02:39

Moderatori, nemojte brisati ovo. Neka mu se cijeli forum sa zadovoljstvom smije u lice i uziva u ovim lobotomiziranim postovima.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 02:42

RickBlaine je napisao/la:Moderatori, nemojte brisati ovo. Neka mu se cijeli forum sa zadovoljstvom smije u lice i uziva u ovim lobotomiziranim postovima.
Evo i ja se slazem da se ne brise. Ljudski je ako sam pogrijesio. Samo sam pogledao gif i posto mi se ucinilo da je ovo Inijesta ja sam napisao sto sam napisao. Naviko sam na tog igraca i te poteze. Neka moderatori ne brisu post nema potrebe - smijte se, veselite i sve je to OK. Nemojte pljuvat po ljudima - to nije ok.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 02:44

Drago nam je sto uzivas gledati buduceg igraca Real Madrida. slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 02:45

RickBlaine je napisao/la:Drago nam je sto uzivas gledati buduceg igraca Real Madrida. slika
Ma OK je da je bilo ko i odakle. Znas ono - s kim si takav si. Samo opusteno....

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jul 2013, 04:55

E moj arena. Hahahahahaha. Koja kanta.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 09:42

bparena je napisao/la:Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
koliko si ti izgorio, hajde sto stalno provociras na temi real madrida kao navijac barcelone i izmisljas stvari zarad provociranja ali sada si poceo izmisljati i umisljati onako za ozbiljno :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 11 jul 2013, 11:02

eto @lennon ce hvalit barcine igrace :mrgreen: :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 12:00

LenBias je napisao/la:
bparena je napisao/la:Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
koliko si ti izgorio, hajde sto stalno provociras na temi real madrida kao navijac barcelone i izmisljas stvari zarad provociranja ali sada si poceo izmisljati i umisljati onako za ozbiljno :lol:
Moja greska ali nenamjerna. I nikad nista ne izmisljam - osim sto pisem o timovima kad su i koji sta osvojili. (ako mislis na to). Inace mi drago ovo sto citam za Raula sto se vraca u Real za oprostaj i vjerujem da ovo ne mislis da je provokacija. Coek mene mrznja ne nosa - volim kvalitet i ljudskost a tu su Iker i Raul velikani. Ti se trebas pozabaviti o sebi i svojim stavovima jer nisi ni ti cvjecka na Barca pdf i to u mnogo tezoj varijanti. lp

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 12:08

bparena je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Moja greska ali nenamjerna. I nikad nista ne izmisljam - osim sto pisem o timovima kad su i koji sta osvojili. (ako mislis na to). Inace mi drago ovo sto citam za Raula sto se vraca u Real za oprostaj i vjerujem da ovo ne mislis da je provokacija. Coek mene mrznja ne nosa - volim kvalitet i ljudskost a tu su Iker i Raul velikani. Ti se trebas pozabaviti o sebi i svojim stavovima jer nisi ni ti cvjecka na Barca pdf i to u mnogo tezoj varijanti. lp
ja dodjem na vasu temu samo kada vi bas pretjerate na nasoj (ili kad vas neko razbuca kao bayern ili mi :lol: ) dok si ti promjenio mjesto boravka u licnoj i pise ti:

"Sportsport.ba < Forum < INO FUDBAL < Primera Division < Real Madrid C.F."
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 12:31

@LenBias
E volim tako orginalnu zezanciju. Ostani takav.... ;) lp

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 15:00

slika

Promijenio frizuru.

A i tezinu sudeci po njegovom slaufu na stomaku.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 jul 2013, 15:17

Imat cemo strasan napad i ove godine.

[youtube][/youtube]

Samo je se nadati da ce i Pipita ostati u ovakoj formi:

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.