Ne moze biti svako sveznalica kao ti. Jedna Ahmina za tebeBurundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu

Ne moze biti svako sveznalica kao ti. Jedna Ahmina za tebeBurundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu
Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?Ajax je napisao/la:Krivci za poraz su:Burundi je napisao/la:Evo, prema Emiru79 igraci su glavni krivci za poraz protiv Cipra, i ti odma vidis da je covjek neznalica kao i vodja mu
1) neigranje najboljih 11 igraca od pocetka ( Mujdza, Medunjanin, Hajrovic )
2) losa taktika i igraci koji nikad to nisu igrali
3) los skauting protivnika i podcjenivanje istoga javno
4) lose igre pojedinih igraca
Samo bas tim redosljedom a ne obratnim.
Pa covjek je govorio samo o utakmici protiv Kipra nije spominjao druge. I ti si rekao da su igraci krivi za poraz protiv Kipra ne ja. Kada se sve utakmice Papeta zbroje dobijes jedva nulu sa tendencijom prelaska u minus. Vecinu prijateljskih je odigrao lose osim ove zadnje tri. Protiv Slovacke lose obadvije utakmice. Iran nebi bio ni cetvrti u nasoj grupi i jos ljudi imali najgore uslove na SP. Jedini uspjeh su utakmice protiv Grcke i ta druga protiv Francuske, prva je bila katastrofa protiv njih.emir79 je napisao/la:Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?
Dok Safet nije dosao za selektora, mi nismo znali za pozitivan rezultat protiv Grka, kao ni za pobjedu ako se ne varam protiv Irana. Da Iran je imao lose pripreme, pa sreca posluzi Argentinu polufinalistu SP-a da ih dobije, kao i autogol protiv nas.Ajax je napisao/la:Pa covjek je govorio samo o utakmici protiv Kipra nije spominjao druge. I ti si rekao da su igraci krivi za poraz protiv Kipra ne ja. Kada se sve utakmice Papeta zbroje dobijes jedva nulu sa tendencijom prelaska u minus. Vecinu prijateljskih je odigrao lose osim ove zadnje tri. Protiv Slovacke lose obadvije utakmice. Iran nebi bio ni cetvrti u nasoj grupi i jos ljudi imali najgore uslove na SP. Jedini uspjeh su utakmice protiv Grcke i ta druga protiv Francuske, prva je bila katastrofa protiv njih.emir79 je napisao/la:Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?
Pa dovoljan je i puno kraci period da se to dokuci.Virtu4l je napisao/la:Svakome po zasluzi. Kako ti znaš, kad si registrovan ove godine?dubrovnik je napisao/la:Pa Virtual u sto se ti pretvaras, nekad si bio dobar forumas
Susic na pocetku nije izmisljao toplu vodu i do tada ga nije puno niko ni prozivao. Otkad je poceo raditi budalastine otad je na tapetu. U medjuvremenu je pokazao i o kakvoj se osobi radi a boga mi su i intelektualni kapaciteti izasli na vidjelo. Sve se vezano za njega srusilo kao kula od karata.emir79 je napisao/la:Dok Safet nije dosao za selektora, mi nismo znali za pozitivan rezultat protiv Grka, kao ni za pobjedu ako se ne varam protiv Irana. Da Iran je imao lose pripreme, pa sreca posluzi Argentinu polufinalistu SP-a da ih dobije, kao i autogol protiv nas.Ajax je napisao/la:Pa covjek je govorio samo o utakmici protiv Kipra nije spominjao druge. I ti si rekao da su igraci krivi za poraz protiv Kipra ne ja. Kada se sve utakmice Papeta zbroje dobijes jedva nulu sa tendencijom prelaska u minus. Vecinu prijateljskih je odigrao lose osim ove zadnje tri. Protiv Slovacke lose obadvije utakmice. Iran nebi bio ni cetvrti u nasoj grupi i jos ljudi imali najgore uslove na SP. Jedini uspjeh su utakmice protiv Grcke i ta druga protiv Francuske, prva je bila katastrofa protiv njih.emir79 je napisao/la:Deder redoslijed protiv Grcke 3X sa Papetom,Obale Slonovace,Meksika,Irana, Slovaka 2x na strani, Francuza u Parizu, Portugala u Zenici. Koji je tu redoslijed kod pozitivnih rezultata?
Vadite samo poraze Safeta Susica (koje su iskljucivo prijateljske utakmice),a kod pozitivnih rezultata sutite.
Safet sa reprezentacijom BIH ima svega 5 poraza u svim zvanicnim utakmicama do sad, i to je za tebe nula.
Vasa logika je ta, da smo mi u onako "laganoj" grupi za SP mogli i bez selektora, jer imamo tako dobre igrace da mogu sami, a kada nas digne 140-ta ekipa svijeta u Zenici onda vam je Safet sam kriv. LOGIKA??????
Strah ga pojavit ce se onaj novinar "izvora" i pitat nesto neugodno o Germaniji.Cartman je napisao/la:Fakat sta je ovo, nikakvih izjava Safeta nema. Prije je bilo nakon svakog treninga...
Kad si tuzan samo Papketa ukljucis.Principatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.
Susic: Germanija Sportagentura? Nikad cuo!
Dakle nikad nije cuo za firmu brata mu.Tako je glupo reagovao. Umjesto da kaze, da je to firma njegovog brata i da mu se ona ne mjesa u posao, on je toliko iznenadjen pitanjem, a i priglup, pa kaze da prvi put cuje za nju. Lopov kad ga uhvatis na djelu. Safete, Safete....!
Ja sam vec govorio,u tom trenutku je rekao kao seljak iz Laktasa kad ga novinari bocnu sa pitanjemPrincipatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.
Dakle nikad nije cuo za firmu brata mu.Tako je glupo reagovao. Umjesto da kaze, da je to firma njegovog brata i da mu se ona ne mjesa u posao, on je toliko iznenadjen pitanjem, a i priglup, pa kaze da prvi put cuje za nju. Lopov kad ga uhvatis na djelu. Safete, Safete....!
+1Principatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.
Sead vanbracno dijete.Neutral je napisao/la:Pape ne zna za tu agenciju i uz to ne zna da ima brata,
Isto tako je nemoguće da tebe ne plaća neko iz Vlade RS-a,jer se praviš mutavtuzlak1987 je napisao/la:Nemoguce je da neki iz klanova Papeta i klana Emira ne dobijaju novac za ovo sto pisu, nemoguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.