91:86 nadam se da sam nekom pomogao kao što sam i sebiMMarcos je napisao/la:Možda već kasno javljam ali u svakom slučaju možda pronađete negdje i odigrati:
Triumph - Lokomotiv Kuban preko 158,5 kladionica Mozzart
Utakmica Play Offa ruske lige za 3 mjesto, nešto ranije sam uhvatio ovu granicu jer vidim da se već popela na 164,5. Nemam puno šta za reći osim da stvarno pratim rusku košarku već duži period, obje ekipe gaje taj napadački mentalitet a ako uz to dodamo činjenicu da ta 3-a pozicija koja se igra na 2 dobijene i nije od nekog značaja onda razumno je da će obje strane ući opuštenije. Inače uz igru preko koševa savjetujem i igru na domaćina koja se takođe dobro plaća (1,60-1,80).
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
MIA SAN MIA!!!
Govorim ja da Ružni treba malo više izlaziti na mrežu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- vevericabimbereket
- Kontakt:
MMarcos je napisao/la:91:86 nadam se da sam nekom pomogao kao što sam i sebiMMarcos je napisao/la:Možda već kasno javljam ali u svakom slučaju možda pronađete negdje i odigrati:
Utakmica Play Offa ruske lige za 3 mjesto, nešto ranije sam uhvatio ovu granicu jer vidim da se već popela na 164,5. Nemam puno šta za reći osim da stvarno pratim rusku košarku već duži period, obje ekipe gaje taj napadački mentalitet a ako uz to dodamo činjenicu da ta 3-a pozicija koja se igra na 2 dobijene i nije od nekog značaja onda razumno je da će obje strane ući opuštenije. Inače uz igru preko koševa savjetujem i igru na domaćina koja se takođe dobro plaća (1,60-1,80).
svaka cast iako nisam stigao uplatiti,bas glatko,javi ranije, ako bude moglo, sljedeci put:D
Hvala za ovaj par, odigrao sam ga na 3 tiketa.MMarcos je napisao/la:91:86 nadam se da sam nekom pomogao kao što sam i sebiMMarcos je napisao/la:Možda već kasno javljam ali u svakom slučaju možda pronađete negdje i odigrati:
Igrao sam na lajvu na Makarovu.
@Willy - nema na čemu, drago mi je što sam podijelio dobitak sa vama
@vevericabimbereket - nije bio problem druže oko vremena odigravanja nego oko kvote jer brzo reaguju ove jače klade pa obaraju kvote.
P.S. inače najbolje vam ja ako imate da nađete ove kako ih ja zovem ''divlje'' lokale koji rijetko obaraju kvote pa tamo uplaćujete ovakve parove(tipa Astra, Remi).
@vevericabimbereket - nije bio problem druže oko vremena odigravanja nego oko kvote jer brzo reaguju ove jače klade pa obaraju kvote.
P.S. inače najbolje vam ja ako imate da nađete ove kako ih ja zovem ''divlje'' lokale koji rijetko obaraju kvote pa tamo uplaćujete ovakve parove(tipa Astra, Remi).
MIA SAN MIA!!!
Ruzni dobioredbull je napisao/la:
Karlsruher SC - SSV Jahn Regensburg 1 1.55
Fognini F. - Baghdatis M. 1 1.60
Isner J. - Kohlschreiber P. 1 1.55
VEF Riga - BK Ventspils 1 1.15
King V. - Pironkova T. 1 1.45
Kvota : 6,41
Ulog : 10 KM
Dobitak : 64.10 KM
Karlsrher SC-SSV Jahn Regensburg(SP) 1 1.80
Stepanek-Chela 1 1.40
Fognini-Baghdatis 1 1.60
Isner-Kohlschreiber 1 1.55
Sheff UTD-Stevenage 1 1.75
Kvota : 11.29
Ulog : 10KM
Dobitak : 112.9 KM
Evo jedan sa zakasnjenjem
Almagro-Cilic 1 1.65
Isner-Kohlschreiber 1 1.60
Sheff UTD-Stevenage 1 1.95
Napokon da i ja nešto potrefim, odličan dandijabola je napisao/la:Wawrinka-Haase 1 (U Estorilu ga je dobio 6-1,6-4, a i u dobroj je formi)
Fognini-Baghdatis 1 (Očekivo sam manju kvotu, Baghdatis igra očajno a Fognini se bar trudi)
Stepanek-Chela (Obojica bilježe loše rezultate, ali Stepanek zbog povrede i teških protivnika a Chela zbog loše igre i nedostatka volje.)
Kvota: 2,69
Kod žena bi trebale dobiti Ivanović te Kirilenko/Petrova u dublu, kvote 1.50 i 1.40.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Makarova prvi set 6-3. Samo nastavi tako! 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako niko ne preda, sretan zavrsetakCitizen-X je napisao/la:Ja ti mogu reci da je Cilic u nekom uzlazu Almagro u silaznoj formi sto se mene tice pa ti vidi.
A oba su nit vino nit voda...
Bice tu pacenja pa bi mog'o bit i over...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Boston-Philadelphia kp1 @ 1.45
Philadelphia je u prošloj utakmici nadigrala Boston, i svejedno izgubila. Celticsi su šutali 2 od 18 tricu (čini mi se, provjerite) i svejedno pobjedili. Čisto sumnjam da im se tako nešto može ponovo desiti. Budući da Lou Williams igra ispod svake kritike to Sixerse jednostavno ostavlja bez dovoljno napadačkog arsenala. U prvoj utakmici je coach Doc našao fin odgovor na brzu igru protivnika bacivši Pierce-a na poziciju četiri, što rezultira širinom u napadu i boljom odbranom tranzicije. Bass ionako nije faktor u odbrani na postavljeni napad, tako da igra sa nižim Pierce-om na toj poziciji i nije neki hendikep. Večeras očekujem veće minute te petorke, kao i da Rondo još jednom zasjeni Holliday-a koji se neće naigrati kao protiv Bullsa.
Oklahoma City-LA Lakers(+7,5) h2 @ 1.85
Svi trpaju na OKC, niko ne vjeruje da Lakersi mogu pružiti otpor, što je i razumljivo ako gledamo logiku i statistiku. Oklahoma je izdominirala u regularnoj sezoni, imali su ogroman odmor pred ovu seriju, igraju kod kuće, dovoljno su zreli i pomeli su aktuelne prvake. Imaju i dodatni motiv zbog svega što se desilo sa (tačnije što im je desio) Metta World Peace-om, i očekuje se da izađu ljuti i odlučni na parket. Ja ipak mislim da će to sve imati neki kontra-efekat. Oklahoma nije takva ekipa da ih motiviše neki rivalitet, ljutnja ili slično. Ovi momci igraju košarku...i to je sve, a vjerujem da će i coach Skilles insistirati na tome. S druge strane, Lakerse bi upravo taj incident mogao probuditi. MWP je javno izjavio da se neće rukovati sa Hardenom (na pitanje hoće li se izviniti Jamesu odgovorio je: 'I don't shake substitutes hands'
), sa Perkinsom ionako nije u dobrim odnosima i mislim da bi on mogao biti ključ. Odigrao je sjajno u sedmoj utakmici protiv Nuggetsa i nadam se da ćemo opet vidjeti dobrog, starog i, najvažnije, ljutog Ron Artesta a ne Svjetski Mirnog Čovjeka. Gasol bi trebao nastaviti jahati momentum iz prošle utakmice i pružiti dobru partiju. Najteža stvar za prognozirati je kakav će Buynum izaći na teren-hoće li izdominirati reketom il će nestati s utakmice. Budući da je u prošloj utakmici protiv OKC-a bio smješten na klupu i zamjenjen Jordanom Hill-om, mislim da neće sebi dozvoliti sličnu stvar i ovaj put. Također je realno očekivati bolji start Lakersa zbog takmičarske forme (naspram dugog odmora, istina svježeg, protivnika), a ako se to desi očekujem da pokriju ovaj hendikep. Puno analize za male pare, ipak su ovo isti oni Lakersi koji su me toliko puta zeznuli za pare i ovdje pratim s malim ulogom, čisto eto što sam poželio igrati na NBA. Poželio sam i pisati ovakve (beskorisne i dugačke) analize
Vrijedi sačekati još malo s opkladom jer budući da svi igraju na Thunder, moguće je da margina bude pomjerena na 8,5.
Oklahom City-LA Lakers under 191,5 @ 1.85
Ovdje je računica jasna. Dvije od tri utakmice regularne sezone su završile ispod margine (jedna je završila na 195), šta onda očekivati u playoff-u. Naročito sa atmosferom kakva se očekuje. Jedno je sigurno a to je da Lakersi na odbranu Thundera neće ubaciti 95 poena, a vjerujem da neće ni 90. Iako će domaći insistirati na brzom tempu, ne vjerujem da je takvo nešto moguće u ovakvoj utakmici. Ovo je vjerovatno dosta sigurnija opklada od hendikepa na Lakerse.
James Harden over 14,5 @ 1.85
Ovo nije zbog želje za osvetom nakon što je udaren laktom. Nego zato što Hardena nema ko čuvati. MWP će vjerovatno usporiti Duranta, a očekujem da Kobe, baš kao u posljednjoj međusobnoj utakmici, ide na Westbrooka. To na Hardenu ostavlja uglavnom playmakere, što će on sigurno iskoristiti. Ako dodamo i sjajan učinak iz serije protiv Mavsa, naročito u posljednoj četvrtini posljednje utakmice, jasna je logika.
Philadelphia je u prošloj utakmici nadigrala Boston, i svejedno izgubila. Celticsi su šutali 2 od 18 tricu (čini mi se, provjerite) i svejedno pobjedili. Čisto sumnjam da im se tako nešto može ponovo desiti. Budući da Lou Williams igra ispod svake kritike to Sixerse jednostavno ostavlja bez dovoljno napadačkog arsenala. U prvoj utakmici je coach Doc našao fin odgovor na brzu igru protivnika bacivši Pierce-a na poziciju četiri, što rezultira širinom u napadu i boljom odbranom tranzicije. Bass ionako nije faktor u odbrani na postavljeni napad, tako da igra sa nižim Pierce-om na toj poziciji i nije neki hendikep. Večeras očekujem veće minute te petorke, kao i da Rondo još jednom zasjeni Holliday-a koji se neće naigrati kao protiv Bullsa.
Oklahoma City-LA Lakers(+7,5) h2 @ 1.85
Svi trpaju na OKC, niko ne vjeruje da Lakersi mogu pružiti otpor, što je i razumljivo ako gledamo logiku i statistiku. Oklahoma je izdominirala u regularnoj sezoni, imali su ogroman odmor pred ovu seriju, igraju kod kuće, dovoljno su zreli i pomeli su aktuelne prvake. Imaju i dodatni motiv zbog svega što se desilo sa (tačnije što im je desio) Metta World Peace-om, i očekuje se da izađu ljuti i odlučni na parket. Ja ipak mislim da će to sve imati neki kontra-efekat. Oklahoma nije takva ekipa da ih motiviše neki rivalitet, ljutnja ili slično. Ovi momci igraju košarku...i to je sve, a vjerujem da će i coach Skilles insistirati na tome. S druge strane, Lakerse bi upravo taj incident mogao probuditi. MWP je javno izjavio da se neće rukovati sa Hardenom (na pitanje hoće li se izviniti Jamesu odgovorio je: 'I don't shake substitutes hands'
Oklahom City-LA Lakers under 191,5 @ 1.85
Ovdje je računica jasna. Dvije od tri utakmice regularne sezone su završile ispod margine (jedna je završila na 195), šta onda očekivati u playoff-u. Naročito sa atmosferom kakva se očekuje. Jedno je sigurno a to je da Lakersi na odbranu Thundera neće ubaciti 95 poena, a vjerujem da neće ni 90. Iako će domaći insistirati na brzom tempu, ne vjerujem da je takvo nešto moguće u ovakvoj utakmici. Ovo je vjerovatno dosta sigurnija opklada od hendikepa na Lakerse.
James Harden over 14,5 @ 1.85
Ovo nije zbog želje za osvetom nakon što je udaren laktom. Nego zato što Hardena nema ko čuvati. MWP će vjerovatno usporiti Duranta, a očekujem da Kobe, baš kao u posljednjoj međusobnoj utakmici, ide na Westbrooka. To na Hardenu ostavlja uglavnom playmakere, što će on sigurno iskoristiti. Ako dodamo i sjajan učinak iz serije protiv Mavsa, naročito u posljednoj četvrtini posljednje utakmice, jasna je logika.
Zadnja izmjena: dijabola, dana/u 14 maj 2012, 21:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Huh, ispratio sam te, ali ne ide dobro al nikako.deno_TM87 je napisao/la:za danas ide samo jedan listić na manji ulog, jučer me CSKA oborio za solide pare.
TOP/Sheffield Utd. - Stevenage 1 1.85
Al Ahli - Stade Bamako 1 1.30
Cercle Brugge - Mons 1 1.90
Nordsjaelland - Odense 1 1.50
Albinoleffe - Verona 2 1.30
Karlsruher - Regensburg 1 1.60
Isner J. - Kohlschreiber P. 1 1.65
Boston - Philadelphia KP 1 1.50
Kvota: 35.30
Sretno
Sve i jedna do sad gube, da li je moguće? Čudo pa je i Al Ahli došao posle 0:1.
- Citizen-X
- Kontakt:
kako rekoh pravo pacenje... u 3 seta jedan omlaćivo drugog jedva...dr.van nostrand je napisao/la:Ako niko ne preda, sretan zavrsetakCitizen-X je napisao/la:Ja ti mogu reci da je Cilic u nekom uzlazu Almagro u silaznoj formi sto se mene tice pa ti vidi.
A oba su nit vino nit voda...
Bice tu pacenja pa bi mog'o bit i over...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma opet jedva, patnja, ali prodje
3 set 6:0
3 set 6:0
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
kolika je sansa da bude isner over ?
Willy i redbull, hocetel' sutra igrat sta? Hajde meni napravite jedan fin oko 9-10
Vidim ide vas pravo, pa da se i ja prikacim 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
izostanci AFC Champions League
Nagoya Grampus v Central Coast Mariners
Nagoya Grampus: Kennedy
Central Coast: Bozanic, Bojic, Hearfield
tip 1
Nagoya Grampus v Central Coast Mariners
Nagoya Grampus: Kennedy
Central Coast: Bozanic, Bojic, Hearfield
tip 1
Bet Info Team
Evo ga...Edin TM87 je napisao/la:Willy i redbull, hocetel' sutra igrat sta? Hajde meni napravite jedan fin oko 9-10Vidim ide vas pravo, pa da se i ja prikacim
Hokej SAD-Svicarska 1 1.50
Hokej Ceska-Njemacka 1 1.30
Jankovic-Cirstea 1 1.35
Galatasaray-Besiktas 1 1.40
Torino-Sassuolo 1 2.00
Kvota 11,06
Ulog 5KM
Dobitak 55,30 KM
Zadnja izmjena: redbull, dana/u 15 maj 2012, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
u 53. minuti, 49. golLivnobet je napisao/la:Prvi par nakon Kobe-ovog underaZnači trpajte na suprotno :p
Alpla Hard - Aon Fivers Beč - zbroj golova (48,5) - više @ 1,85
15 KM na 27,75 KM.
Odigrao iz samo jednog razloga. Bet365 na ovaj zbroj golova za opciju više nudi koeficjent 1.37
EDIT: brzi su. Već spustili na 1.65
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Livnobet je napisao/la:u 53. minuti, 49. golLivnobet je napisao/la:Prvi par nakon Kobe-ovog underaZnači trpajte na suprotno :p
Alpla Hard - Aon Fivers Beč - zbroj golova (48,5) - više @ 1,85
15 KM na 27,75 KM.
Odigrao iz samo jednog razloga. Bet365 na ovaj zbroj golova za opciju više nudi koeficjent 1.37
EDIT: brzi su. Već spustili na 1.65![]()

hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.