HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

felix123
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la felix123 » 05 apr 2012, 21:41

Bosnu i Mladost sam propustio zbog bolesti ,sramota me više :oops:
Bit ce jedno 1000 ljudi inace bi bilo mozda i 2000
Ocekujem bar 15 razlike

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 06 apr 2012, 10:37

termin jako dobar, posjeta nebi trebala izostat...
nek bude zakucavanja i atrakcijke:)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 apr 2012, 11:56

hocel dobit Široki danas? :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 apr 2012, 12:25

Hoce li biti prenos?
Sport je lijek za tijelo i duh.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 apr 2012, 12:28

storm_raider je napisao/la:Hoce li biti prenos?
bht1
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 07 apr 2012, 15:53

jasko_juve je napisao/la:hocel dobit Široki danas? :D
Kakvo je to pitanje ;) ? Preoblikuj ga u koliko će Široki dobiti danas? :D

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 apr 2012, 01:09

+10 protiv glavnih konkurenata bez ozljedjenog Snajpera i Rame koji nije ulazio a sad zbog cega necemo ulazit u to :) nije lose a moglo je i bolje s obzirom na +22. Opet strasna zakucavanja Colemana :o :o

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2012, 11:24

[youtube][/youtube]
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 10 apr 2012, 18:48

32-57 poluvrijeme. Opet bez Pilepica i Rame. ruganje, nazalost :?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2012, 19:51

Bravo momci,svaka čast malom Bošnjaku.Jos da je kojeg malca ubaciti bilo bi odlično jer čini mi se da nam u ovoj ligi nije trenutno nitko blizu osim Igokeje!!! ;) ;)
PS-Na tribinama vise ljudi iz Širokog :D :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 apr 2012, 22:29

Dva navijaca Sirokog su bili danas nasi gosti. Poslije smo otisli i na tekmu. Nekada je to bila poslastica, danas je to plac Boziji. Ali, mislim da je utakmica danas ipak bila u drugom planu, dobro smo se ispricali :D :D

P. S. Realnost je oko 35 - 40 za ekipu Sirokog.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 apr 2012, 22:52

neno#4 je napisao/la:Dva navijaca Sirokog su bili danas nasi gosti. Poslije smo otisli i na tekmu. Nekada je to bila poslastica, danas je to plac Boziji. Ali, mislim da je utakmica danas ipak bila u drugom planu, dobro smo se ispricali :D :D

CC, trebao si javiti pa da odemo kod Bibana na Hrid, na jedno pecenje :) :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 apr 2012, 22:53

neno#4 je napisao/la:Dva navijaca Sirokog su bili danas nasi gosti. Poslije smo otisli i na tekmu. Nekada je to bila poslastica, danas je to plac Boziji. Ali, mislim da je utakmica danas ipak bila u drugom planu, dobro smo se ispricali :D :D

Ovo je stvarno ocajno postalo ,bez KK Bosne to nije to iskreno ,ovo ce bit lagana šetnja kroz prvenstvo

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 apr 2012, 23:59

EVO upravo iz Sa , o tekmi bi zbilja bilo smjesno bilo što komentirati jer je to od prve sekunde bila jednosmjerna ulica , lijep izlet u grad na Miljacki malo suncanja na Bascarsiji uz hladno pivo .
Za Trn, vidiš da na jedinoj slici s tribine su ljudi goste uslikali to se zove gostoprimstvo :) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 apr 2012, 09:08

kksiroki je napisao/la:EVO upravo iz Sa , o tekmi bi zbilja bilo smjesno bilo što komentirati jer je to od prve sekunde bila jednosmjerna ulica , lijep izlet u grad na Miljacki malo suncanja na Bascarsiji uz hladno pivo .
Za Trn, vidiš da na jedinoj slici s tribine su ljudi goste uslikali to se zove gostoprimstvo :) .
16/18 :D
U subotu je u 19 utakmica ja mislim,treba Čapljincima pokazat da su nasi decki samo imali los dan u Čapljini i da smo 10 svjetlosnih godina ispred njih
Samo da oni njihovi ne prave probleme ,pa da se ne bi opet dobili po leđima

roberto
Kontakt:

Post Postao/la roberto » 11 apr 2012, 10:30

Dobro su prosli ako dobiju po leđima, Vi ste poznati po gostoprimstvu... metak u čelo, ne seri matere ti

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 apr 2012, 10:56

Kakve veze ima gostoprimstvo s time molim te? Da ih nije mozda dvorana napala, Ante Suton sam dosao pa 'lemao'? Jel to do gradjana Širokog i Uprave kluba ili policije, odnosno specijalaca?
Taj specijalni odred je sastavljen od ljudi iz cijele zupanije, kao i fakticki bilo gdje u BiH, plus oni iz HNŽ po potrebi sto su tu cim je rijec o osiguranju, to znam zato sto sam jedno 800 puta vise u tome i cesce i vise ih izgledom znam tko su, sta su i odakle su, tako da mi nemas ni ti ni bilo tko sta pricati u ovom slucaju, i boli njega neka stvar sta si ti i tko si ti i odakle si ti, pocevsi prvo od domacina, pa kamoli tek gostiju, nekad ce te bez provokacije dostici, sto je cesce, a nekad kao pretjerana reakcija na tvoju akciju, nije da sam jednom vidio il dozivio, to je do glave i ''pameti'' takvih (nije da trebas biti kvantni fizicar da shvatis kakvi ljudi tu vecinom rade) i tu trazi(te) krivca(e), a pojedini i dan danas o tome placu i nesto predbacuju klubu i gradu iz samo sebi znanog kompleksa. Dosadili ste i bogu i narodu s tom neopravdanom kuknjavom, hajkom i placom.
Sramota Patriota je sto su im izvukli jednog lika dok su se ostali razbjezali i povukli i da su gledali to bez pogovora, kao i lomljenje stolica od jednog papka, za kojeg ionako znam da nije dobar u glavu, al eto, te nekakvo mangupiranje bez pokrica, a ostalo sto se pokusava progurati i podbaciti Širokom kao domacinu je presmijesno, rekao bi covjek po prici netko vas nasao napasti tu sta li, tako da skontaj se ti malo sinko prije nego nesto retardirano napises i ubacis poput posta iznad.
...Život za Široki...

roberto
Kontakt:

Post Postao/la roberto » 11 apr 2012, 11:22

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakve veze ima gostoprimstvo s time? Da ih nije mozda dvorana napala, Ante Suton sam dosao pa 'lemao'? Jel to do gradjana Širokog i Uprave kluba ili policije, odnosno specijalaca?
Taj specijalni odred je sastavljen od ljudi iz cijele zupanije, kao i fakticki bilo gdje u BiH, plus oni iz HNŽ po potrebi sto su to, to znam zato sto sam jedno 800 puta vise u tome i cesce tako da mi nemas ni ti ni bilo tko sta pricati u ovom slucaju, i boli njega neka stvar sta si ti i tko si ti, nekad ce te bez provokacije dostici, sto je cesce, a nekad kao pretjerana reakcija na tvoju akciju, nije da sam jednom vidio il dozivio, to je do glave takvih, a pojedini i dan danas o tome placu i nesto predbacuju, smijesno.
Sramota Patriota je sto su im izvukli jednog lika dok su se ostali razbjezali i povukli i da su gledali to, kao i lomljenje stolica od jednog papka, za kojeg ionako znam da nije dobar u glavu, al eto, te nekakvo mangupiranje bez pokrica, a ostalo sto se pokusava progurati i podbaciti Širokom kao domacinu je presmijesno, rekao bi covjek po prici netko vas napao tu sta li, tako da skontaj se ti malo sinko prije nego nesto retardirano napises poput posta iznad.
Kap prvo balavac si ti za mene, drugo... to sinko i retardirano ostavi za svoju kucu, trece boli me neka stvar za Patriote a jos vise za Vas, a kao zadnje predpostavljao sam da ne mozes skontati moj zadnji post, ti i tebi slicni :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 apr 2012, 11:31

Jasta, evo do mene je, JA ne mogu skontati i razlikovati neke stvari pa pisem gluposti i usporedjujem neusporedive stvari... Bas zato sto te boli i pokazuje da veze o tome nemas niti si u tome i nemas sta komentirati na taj slucaj jer si neupucen i kao takav nekompetentan o tome raspravljati, za razliku od mene. Bahato, arogantno? Takodjer i apsolutno istinito.
Ne znam samo sta vam je (ili pojedincima, tocnije papcima iz nasih redova) potreba potencirati taj nekakav ''sukob'' i opcenito odnose i gluposti pa da se ''mora'' krviti na tribinama. I jedni i drugi levati. Jel potreba da kad Široki dolazi u Capljinu ta ta ista odigra redovito najbolju utakmicu sezone (dok sve ostale utakmice vecinom glatko izgubi cim je neki derbi u pitanju, sto je ajde doduse i OK, Široki je u drzavi, narocito u svojoj regiji najveci imperativ za dobiti i najveci motiv), a da se nakoti na tribinama masa papaka i pljuvaca pa da daje krivu sliku kompletne publike koja je u vecini ipak korektna, kao i bilo koja druga?
Jel potreba da jedan trener koji je prosao pakao Pionira i ostalih puno tezih i vrucih gostovanja kroz sezonu kaze da nigdje nije dozivio takvo pljuvanje, prigovaranje i dobacivanje kao u Capljini? Pa zar to nije sramota? Kao da je rijec o najzabacenijem sumarku Albanije (bez uvrede istoj, karikiram). Pa dokle? I sad bi pretpostavljam nasa publika trebala se isto voditi takvim malobrojnim pojedincima iz Capljinske publike i raditi istu stvar, jelde, taman da imamo pravi susjedski derbi (koji doduse samo postoji u glavama pojedinih)?
Sta ti se ima skontati majke ti u postu, ''metak u celo''? :roll: JADNO i zalosno sta napisa, nista vise, samo bijeda od covjeka to moze napisati, pa ne zanima me jesi li balavac il nisi, isto kao sto je bijeda i dan kad bilo koja sredina u BiH pocne nekoj drugoj moralizirati ili filozofirati, al to pak TI i slicni neces/te nikada skontati.
Ma smijesniji sam ja sto se raspravljam s ljudima koji uopce poantu ne kontaju.
...Život za Široki...

roberto
Kontakt:

Post Postao/la roberto » 11 apr 2012, 11:41

ŠB_Fidelis je napisao/la:Jasta, evo do mene je, JA ne mogu skontati i razlikovati neke stvari pa pisem gluposti i usporedjujem neusporedive stvari... Bas zato sto te boli i pokazuje da veze o tome nemas niti si u tome i nemas sta komentirati na taj slucaj jer si neupucen i kao takav nekompetentan o tome raspravljati, za razliku od mene. Bahato, arogantno? Takodjer i apsolutno istinito.
Ne znam samo sta vam je (ili pojedincima, tocnije papcima iz nasih redova) potreba potencirati taj nekakav ''sukob'' i opcenito odnose i gluposti pa da se ''mora'' krviti na tribinama. I jedni i drugi levati. Jel potreba da kad Široki dolazi u Capljinu ta ta ista odigra redovito najbolju utakmicu sezone (dok sve ostale utakmice vecinom glatko izgubi cim je neki derbi u pitanju, sto je ajde doduse i OK, Široki je u drzavi, narocito u svojoj regiji najveci imperativ za dobiti i najveci motiv), a da se nakoti na tribinama masa papaka i pljuvaca pa da daje krivu sliku kompletne publike koja je u vecini ipak korektna, kao i bilo koja druga?
Jel potreba da jedan trener koji je prosao pakao Pionira i ostalih puno tezih i vrucih gostovanja kroz sezonu kaze da nigdje nije dozivio takvo pljuvanje, prigovaranje i dobacivanje kao u Capljini? Pa zar to nije sramota? Kao da je rijec o najzabacenijem sumarku Albanije (bez uvrede istoj, karikiram). Pa dokle? I sad bi pretpostavljam nasa publika trebala se isto voditi takvim malobrojnim pojedincima iz Capljinske publike i raditi istu stvar, jelde, taman da imamo pravi susjedski derbi (koji doduse samo postoji u glavama pojedinih)?
Sta ti se ima skontati majke ti u postu, ''metak u celo''? :roll: JADNO i zalosno sta napisa, nista vise, samo bijeda od covjeka to moze napisati, pa ne zanima me jesi li balavac il nisi, isto kao sto je bijeda i dan kad bilo koja sredina u BiH pocne nekoj drugoj moralizirati ili filozofirati, al to pak TI i slicni neces/te nikada skontati.
Ma smijesniji sam ja sto se raspravljam s ljudima koji uopce poantu ne kontaju.
Zao mi je , ne kontas, uopce nisam potencirao pricu Capljina Siroki

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.