Di ima kompletan ždrijeb?retro je napisao/la:To, to.BNP Paribas Open @BNPPARIBASOPEN
Potential SFs: Djokovic/Murray, Federer/Ferrer #BNPPO13
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nema jos, izvlace trenutno.
Nadal kod Federera u 1/4, dajte Rafu da se igramo.
Nadal kod Federera u 1/4, dajte Rafu da se igramo.
BNP Paribas Open @BNPPARIBASOPEN
Projected QFs: Djokovic/Tsonga, Murray/Del Potro, Ferrer/Berdych, FEDERER/NADAL #BNPPO13
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Dajte nam sve,i Rafu i Rodžera i Endija...da se igramo da se veselimo...retro je napisao/la:Nema jos, izvlace trenutno.
Nadal kod Federera u 1/4, dajte Rafu da se igramo.![]()
BNP Paribas Open @BNPPARIBASOPEN
Projected QFs: Djokovic/Tsonga, Murray/Del Potro, Ferrer/Berdych, FEDERER/NADAL #BNPPO13
[youtube][/youtube]
Hehe

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@retro
Eto i ja napravih lapsus.
Biće ovdje zanimljivih mečeva.
Eto i ja napravih lapsus.
Biće ovdje zanimljivih mečeva.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
samosarajvo
- Kontakt:
Rafa kod Rogerovom djelu ?
Steta, volio bih da je u Novakovom cisto da ne kvari onaj savrseni omjer protiv Rogera jer su po mom, a znate da sam Rafin fan, misljenju i Roger i Novak favoriti protiv ovakvog Rafe na tvrdoj podlozi.
Steta, volio bih da je u Novakovom cisto da ne kvari onaj savrseni omjer protiv Rogera jer su po mom, a znate da sam Rafin fan, misljenju i Roger i Novak favoriti protiv ovakvog Rafe na tvrdoj podlozi.
Ma ne sekiraj se ispast ce Rafa prije Rogerasamosarajvo je napisao/la:Rafa kod Rogerovom djelu ?
Roger Federer the greatest of all time!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nece to biti nikakvo aman zaman suprise...Edin TM87 je napisao/la:Ma ne sekiraj se ispast ce Rafa prije Rogerasamosarajvo je napisao/la:Rafa kod Rogerovom djelu ?
Potential 2012 finals rematch in R16 between Roger Federer and John Isner. #BNPPO13
Nalbi-Janowicz moguce drugo kolo, Haas-Delpo moguce 4. kolo, uuuu.Some 1R matches to watch: Blake/Haase, Johnson/Andujar, Davydenko/Mathieu, Bellucci/Tomic, Hewitt/Rosol, Harrison/Soeda

Jao buranije, kod Federera i Nadala, samo da Gulbis iz kvalifikacija ne uleti u ovaj donji dio zdrijeba, gore moze.
Odavno zanimljiviji zdrijeb nije bio, Querrey i Raonic su kod Novaka, Wawrinka kod Rogera, Fish se vraca, jedva cekam da pocne.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sin Dijane Đoković ovog puta nije imao sreće pri žrijebu te će svoje prnje prosječne japanske robne marke pokupiti već u polufinalu.
Srbin ili Škot . Po trenutnoj formi reklo bi se Srbin ali hajde da sačekamo
Ostala refuza neka gleda
Ostala refuza neka gleda
DukeOfWellington je napisao/la:Sin Dijane Đoković ovog puta nije imao sreće pri žrijebu te će svoje prnje prosječne japanske robne marke pokupiti već u polufinalu.
Nocna mora Benneteau protiv Federera, trece kolo.
Youzhni kod Rafe, eto prilike da Mischa ponovi onaj Chennai, kada je Rafa uzeo jedan gem.
Evo ga, kompletan zdrijeb.

Youzhni kod Rafe, eto prilike da Mischa ponovi onaj Chennai, kada je Rafa uzeo jedan gem.
Evo ga, kompletan zdrijeb.

Chennai se vise ne ponavlja, niti je Rafa umoran, niti Misha igra neki tenis.
Steta sto ce se Andy sresti sa Novakom u polufinalu, jbg, red je da Andy dobije Dijaninog sina.
Steta sto ce se Andy sresti sa Novakom u polufinalu, jbg, red je da Andy dobije Dijaninog sina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao i običnoVirtu4l je napisao/la:Chennai se vise ne ponavlja, niti je Rafa umoran, niti Misha igra neki tenis.
Nego vidim, zaraslo je.Konce si povadio,sve je kao novo
Novak ide na pobjednika meca Fognini - Bedene, Murray ide na Donskoya ili Ita, Nadal ide na Soedu ili Harrisona, a Federer ceka boljeg iz duela Pospisil - Istomin.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kvalifikanti;
Ernest Gulbis
Daniel Brands
Guido Pella
Philip Petzschner
Vacek Pospisil
Dmitry Tursunov
Bobby Reynolds
Munoz de la Nava
Mathew Ebden
Mischa Zverev
Ivo Karlovic
Wayne Odesnik
Ernest Gulbis
Daniel Brands
Guido Pella
Philip Petzschner
Vacek Pospisil
Dmitry Tursunov
Bobby Reynolds
Munoz de la Nava
Mathew Ebden
Mischa Zverev
Ivo Karlovic
Wayne Odesnik
i koji ima finih godina, ali kad ga gledaš rekao bi nekih 40, a ono 70 mislimretro je napisao/la:Znaci zamijenio sam ih.
Do mene, znam da jedan ima bogatog vlasnika, koji obozava Federera, sad nisam bio siguran jel to IW ili Miami, hvala na ispravci.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas na teren izlaze Federer i Nadal.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.