mislis inter samoItalia je napisao/la:Kraske i Aquilania jos nismo gotovi.. zanimljiva ce biti borba za Scudetto.. inter, Juve, Roma i Napoli po meni glavni za osvajanje..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Neznam mozeli se parirat Interu ove godine u serie a jer ruku na srce jedino da se ko juventus pojacao roma dovela adrijana alkoholicara koji nece nista napravit za romu u to sam siguran a jedini promasaj juventusa je Aquilani covjek vise u bolnici nego sto igra al eto mozda ove godine bude bolji.
Samo jedan klub Velež Mostar
omg cuj Napoli i Juve za skudeto hahahha ja vica omg doveli Cavanija i misle nesto uradit otiso Denis i misle nesto uradit oke mogu mozda za LP se borit ali Skudeto ... daaaj ba ... nezz zasto dajete prednost Juventusu nego li Milanu
Milan ih dobio u Trofeo Timu ok jest priajteljska ali nisu igrali Pato i TS, doveli mottu,Pepea,Aquilania i jos neki.Pepe ce zagrijavati klupu,a Aquilani se druzit s doktorima. A pogledajte Milan, doveli Allegrija- proglasen za najboljeg trenera u Italiji msm tako sam cuo ... Ronaldinho dobio kilazu kao 2003 kad je proglasen za najboljeg igraca svijeta ,Boateng,Yepes,Sokratis,Amelia kvalitetnija su pojacanja od svih u Italiji po meni, Adriano s postovanjem (gubar),Coutinho - bice nesto od njega,Cavani-prejako pojacanje po meni ali opet napoli nema jos jaku ekipu za skudeto,Juve da ne spominjem,ako budu u top 5 ja vise nikad fudbal necu gledat ... Toliko ja msm da je Inter najjaci u Italiji ali opet kazem Forza Milan, Milano Siamo Noi e Solo Noi , borba do kraja !!! Diavoli

Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 22 avg 2010, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ti očito da si od jučer počeo pratiti fudbal, ovi markirani ako su bolji od pepe, bonucia, mote, krasića aquilania, storaria, cavania, adriana ja onda prestajem pratiti fudbalrobovi88 je napisao/la:omg cuj Napoli i Juve za skudeto hahahha ja vica omg doveli Cavanija i misle nesto uradit otiso Denis i misle nesto uradit oke mogu mozda za LP se borit ali Skudeto ... daaaj ba ... nezz zasto dajete prednost Juventusu nego li MilanuMilan ih dobio u Trofeo Timu ok jest priajteljska ali nisu igrali Pato i TS, doveli Pepea,Aquilania.Pepe ce zagrijavati klupu,a Aquilani se druzit s doktorima. A pogledajte Milan, doveli Allegrija- proglasen za najboljeg trenera u Italiji msm tako sam cuo ... Ronaldinho dobio kilazu kao 2003 kad je proglasen za najboljeg igraca svijeta ,Boateng,Yepes,Sokratis,Amelia kvalitetnija su pojacanja od svih u Italiji po meni, Adriano s postovanjem (gubar),Coutinho - bice nesto od njega,Cavani-prejako pojacanje po meni ali opet napoli nema jos jaku ekipu za skudeto,Juve da ne spominjem,ako budu u top 5 ja vise nikad fudbal necu gledat ... Toliko ja msm da je Inter najjaci u Italiji ali opet kazem Forza Milan, Milano Siamo Noi e Solo Noi , borba do kraja !!! Diavoli
![]()
dobro od Adriana,Cavania,pepea,bonuccia,motte,aquilania jesu ali od storaria i krasica nisu,ali drug doso im je bio i Diego pa nisu nista mogli,storari ce igrat kad Buffon se povrijedi, ili je vec povrijedjenjuventus 0244 je napisao/la:Ti očito da si od jučer počeo pratiti fudbal, ovi markirani ako su bolji od pepe, bonucia, mote, krasića aquilania, storaria, cavania, adriana ja onda prestajem pratiti fudbalrobovi88 je napisao/la:omg cuj Napoli i Juve za skudeto hahahha ja vica omg doveli Cavanija i misle nesto uradit otiso Denis i misle nesto uradit oke mogu mozda za LP se borit ali Skudeto ... daaaj ba ... nezz zasto dajete prednost Juventusu nego li MilanuMilan ih dobio u Trofeo Timu ok jest priajteljska ali nisu igrali Pato i TS, doveli Pepea,Aquilania.Pepe ce zagrijavati klupu,a Aquilani se druzit s doktorima. A pogledajte Milan, doveli Allegrija- proglasen za najboljeg trenera u Italiji msm tako sam cuo ... Ronaldinho dobio kilazu kao 2003 kad je proglasen za najboljeg igraca svijeta ,Boateng,Yepes,Sokratis,Amelia kvalitetnija su pojacanja od svih u Italiji po meni, Adriano s postovanjem (gubar),Coutinho - bice nesto od njega,Cavani-prejako pojacanje po meni ali opet napoli nema jos jaku ekipu za skudeto,Juve da ne spominjem,ako budu u top 5 ja vise nikad fudbal necu gledat ... Toliko ja msm da je Inter najjaci u Italiji ali opet kazem Forza Milan, Milano Siamo Noi e Solo Noi , borba do kraja !!! Diavoli
![]()
.
Druze, ja koliko sam tebe razumio da ti sad meni reče da su Amelia, Boateng, Yepes, Sokratis bolji od Adriana,Cavania,Pepea,Bonuccia,Motte,Aquilania. A da su Krasić i Storari bolji od pomenuti, ako tako misliš ja prekidam svaki vid diskusije sa tobom jer nema smislarobovi88 je napisao/la:dobro od Adriana,Cavania,pepea,bonuccia,motte,aquilania jesu ali od storaria i krasica nisu,ali drug doso im je bio i Diego pa nisu nista mogli,storari ce igrat kad Buffon se povrijedi, ili je vec povrijedjenjuventus 0244 je napisao/la: Ti očito da si od jučer počeo pratiti fudbal, ovi markirani ako su bolji od pepe, bonucia, mote, krasića aquilania, storaria, cavania, adriana ja onda prestajem pratiti fudbal.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 22 avg 2010, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Cuj Juve,Napoli i Roma kandidati za naslov........hahahahahaah...........Jedini i pravi kandidati za naslov su AC MILAN I INTER!!!!!!!!!
tako je RaikkonenRaikkonen je napisao/la:Cuj Juve,Napoli i Roma kandidati za naslov........hahahahahaah...........Jedini i pravi kandidati za naslov su AC MILAN I INTER!!!!!!!!!
Sad ce tebi Raikonen potvrditi isto, pa sve tako u krug !!!...Ko djeca svega mi. A kad procitas postove pojedinih dobijes i utisak da fkt jesu djeca. Tako da svaki vid diskusije je nepotreban.robovi88 je napisao/la:tako je RaikkonenRaikkonen je napisao/la:Cuj Juve,Napoli i Roma kandidati za naslov........hahahahahaah...........Jedini i pravi kandidati za naslov su AC MILAN I INTER!!!!!!!!!
Da hoce vise ova skola poceti
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Bojim se Juventus ce da smetarobovi88 je napisao/la:tako je RaikkonenRaikkonen je napisao/la:Cuj Juve,Napoli i Roma kandidati za naslov........hahahahahaah...........Jedini i pravi kandidati za naslov su AC MILAN I INTER!!!!!!!!!
ali AC MILAN ce biti aBd 1.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Cuj MilanRagazziDelSud je napisao/la:Bojim se Juventus ce da smetarobovi88 je napisao/la:tako je RaikkonenRaikkonen je napisao/la:Cuj Juve,Napoli i Roma kandidati za naslov........hahahahahaah...........Jedini i pravi kandidati za naslov su AC MILAN I INTER!!!!!!!!!![]()
ali AC MILAN ce biti aBd 1.
Cuj Milan
. Ako bude prvenstvo za Veterane onda ste sigurno 1.
[/quote]
aj molim te nemoj pricat sto se tice godina otidji na transfermarkt pa vidi prosjek godina Milan - 27.2 Juventus 27.7 zato molim te nemoj da pricas
ide Inter,napoli,roma,juventus,lazio,chievo,pa tek onda MILAN zato nas vise nemojte zaj***** da smo staracki dom kad je Inter staracki dom
hahah salim se xD Forza Milan
Diavolo
aj molim te nemoj pricat sto se tice godina otidji na transfermarkt pa vidi prosjek godina Milan - 27.2 Juventus 27.7 zato molim te nemoj da pricas
svake godine od navijaca milana cujem istu pricu da ce osvojiti titulu... pokazali smo vam prosle sezone 0-4 i 2-0... realno inter je i ove godine najjaci italijanski klub i ove sezone scudeto ne mjenja vlasnika

hahahahahaha kako su optimisticni navijaci milana.. al hajd da su oni doveli nesto, nego se foliraju dovodjenjem Boatenga hahahaha Yepes
, Sokratis
oplakah, oplakah.!!
al vrhunac toga je bio da su oni bolji od Krasica, Aquilanija, Pepea, Motte i Bonuccija.. i ovaj sto kaze da Juve ima staru ekipu da ga nesto napomenem
Diego -> 25
Sissoko -> 26
Melo -> 26
Chiellini -> 25
Marchisio -> 24
Krasic -> 25
Aquilani -> 26
Bonucci -> 22
Motta -> 24
Lanzafame -> 22
momci, ocemo li nastavljati diskusiju

al vrhunac toga je bio da su oni bolji od Krasica, Aquilanija, Pepea, Motte i Bonuccija.. i ovaj sto kaze da Juve ima staru ekipu da ga nesto napomenem
Diego -> 25
Sissoko -> 26
Melo -> 26
Chiellini -> 25
Marchisio -> 24
Krasic -> 25
Aquilani -> 26
Bonucci -> 22
Motta -> 24
Lanzafame -> 22
momci, ocemo li nastavljati diskusiju
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jesi vidio druže ovog @robovi88 šta čovjek piše, prvo napisao ovo za milanova pojačanja i kad sam ga isfurao, ne odgovori nistaItalia je napisao/la:hahahahahaha kako su optimisticni navijaci milana.. al hajd da su oni doveli nesto, nego se foliraju dovodjenjem Boatenga hahahaha Yepes, Sokratis
oplakah, oplakah.!!
![]()
al vrhunac toga je bio da su oni bolji od Krasica, Aquilanija, Pepea, Motte i Bonuccija.. i ovaj sto kaze da Juve ima staru ekipu da ga nesto napomenem![]()
![]()
![]()
Diego -> 25
Sissoko -> 26
Melo -> 26
Chiellini -> 25
Marchisio -> 24
Krasic -> 25
Aquilani -> 26
Bonucci -> 22
Motta -> 24
Lanzafame -> 22
momci, ocemo li nastavljati diskusiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mislim da se automatski banuje za ovoliko napisanih gluposti..
imaju dva igraca a da valjaju koja nemaju 30 godina
Ma nemoj tako imaju oni Yepesa i SokratisaItalia je napisao/la:ja mislim da se automatski banuje za ovoliko napisanih gluposti..![]()
Veceras Luigi Berlusconi Cup A.C Milan - Juventus (milan igra bez Pata i Neste) Ocekujem pobijedu kao sto su ih otresli na Trofeo Timu,a ovo gore sto sam pisao prosjek godina to je zato sto je ovaj reko Milan ce biti prvi ako se gledaju "veterani" a milan 7 ekipa u Italiji po prosjeku godina
a ti Napoli aj majketi nemoj se brukat, Napoli nesto da uradi ???? hahahahha vic djaba im pare, nego kad se plasiraju i Juve i Napoli u LP nek se jave
Forza Milan !!!
pa ja navijam za Juve ako nisi skontaorobovi88 je napisao/la:Veceras Luigi Berlusconi Cup A.C Milan - Juventus (milan igra bez Pata i Neste) Ocekujem pobijedu kao sto su ih otresli na Trofeo Timu,a ovo gore sto sam pisao prosjek godina to je zato sto je ovaj reko Milan ce biti prvi ako se gledaju "veterani" a milan 7 ekipa u Italiji po prosjeku godinaa ti Napoli aj majketi nemoj se brukat, Napoli nesto da uradi ???? hahahahha vic djaba im pare, nego kad se plasiraju i Juve i Napoli u LP nek se jave
Forza Milan !!!
sta se uvijek vadis "igramo bez tog i tog".. pa sta? i mi cemo biti bez Buffona, Krasica, Aquilanija pa opet niko nista ne govori jer je to prijateljska tekme i nece bezveze se niko umarati..
buhahaha, cuj otresli.. vidi se da nisi gledao
a sto se Napolija tice, za razliku od vas rijesili su se levata Denisa i doveli zvijer Cavanija.. ekipa je jako mlada i sada su svi stariji za godinu.. sto je kod njih plus, a sto je kod vas ogroman minus..
Milan poluekipa koja nema jenog jedinog igrača kako treba, sve propalo ko žeton...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.