Nadam se da se zajebavašBosniacum Lilium je napisao/la:Kakvu ste gresku napravili, da hoce preuzeti FKS...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nadam se da se zajebavašBosniacum Lilium je napisao/la:Kakvu ste gresku napravili, da hoce preuzeti FKS...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Nije..AlanSmith14 je napisao/la:Je l' ikad prije ovaj Vlado Čapljić vodio Želju?
Vioolina ima svoje ime i prezime i nije imaginarni lik.Pravi navijaci ga jako dobro znaju.Lik koji je sebi davao za pravo da 2009 godine fizicki napadne tadasnjeg predsjednika kluba Faruka Telibecirevica.Lik koji je od z avrsetka rata uvijek tu negdje.Lik koji je dostampao 1000 ulaznica za itakmicu Zeljo - Newcastle i pare uzeo u svoj dzep.pirlo10 je napisao/la:Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Hvala druzeDANAN je napisao/la:Vioolina ima svoje ime i prezime i nije imaginarni lik.Pravi navijaci ga jako dobro znaju.Lik koji je sebi davao za pravo da 2009 godine fizicki napadne tadasnjeg predsjednika kluba Faruka Telibecirevica.Lik koji je od z avrsetka rata uvijek tu negdje.Lik koji je dostampao 1000 ulaznica za itakmicu Zeljo - Newcastle i pare uzeo u svoj dzep.pirlo10 je napisao/la:Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Itd itd...
Klasicni patazit.....
A yebana je i Sara Boga miuNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
Komšinice Sara, upala ti kara.uNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
Opet bolja plavusa od ove bordo ofarbane.uNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
Od zadnje samo Bajić, do zadnje još i Kvesić. Prije njih, po završetku prošle sezone Hasanović, Stanić, Čolić, Nuspahić i Varea.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Interesuje me koji igrači su napustili Želju od zadnje utakmice u evropi a koji su došli