Nigdje veze u ovoj rečenici. Htio si nešto mudro reći u ovoj rečenici, ali si se izgubio kod dvotačkeDobro, znači ti kontaš ovako: Za početak, plata mu je 90.000 a ne 100.000.

Joe Cole je imao 100 000 funti sedmičnu platu u Liverpoolu, što znači 400 000 mjesečno. Lille ga je uzeo na posudbu uz klauzulu od plaćanja 40 % njegove plate, što znači 40 000 funti sedmično ili 160 000 mjesečno.Ako Lille plaća 40%, onda je to 36.O00 funti mjesečno od strane Francuza. To na kraju ispada 3.240.000 eura za cijelu sezonu (od septembra do maja) + iznos za transfer, je l' tako?
Da zaključimo ovaj popodnevni dialog. Evo šta sam napisao:I onda ti uzimaš tržišnu vrijednost sa transfermarkta, ustvari, sa neke druge stranice pošto je na ovoj vrijednost 8.5m eurai dobijaš 8-9m ukupnu sumu?
Zaključak, Lille će platiti 5 miliona eura Liverpoolu za transfer. Potom će Liverpool uštedjeti 3 do 4 miliona eura na platu Colu, što navodi na zaključak da će na taj način Liverpool uštedjeti između 8 ili 9 miliona eura ( jer je 5 + 3 ili 4 = 8 ili 9, barem je tako bilo kada sam ja išao u školu ).Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Ovako izgleda tvoje putovanje kroz ovaj forum, zajedno sa bratom ti Scouserom i Admirom_Sa kada naiđete na neki moj post: