FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Mahalac1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Veoma vazno je ispostovati ovo sto Manijaci veceras organizuju. Imamo priliku i cast biti dio velike proslave. Ovo se desava jednom i nikad vise. Veceras nisu najavljene padavine. Izadjite veceras u 21 svi na ulice i budite dio spektakla.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
tuspas mene
21h svi na ulice, dijeli dalje!
21h svi na ulice, dijeli dalje!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Svaka caat za Fedu Dudica, dosao u odjelu i plavoj kosulji i pokazao respekt prema klubu ciji je igrac nekada bio, ovaj ivkovic neka se stidi svoga kako se obukao fuj
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nama su generalno unazad 10ak problem ti što se šlepaju da besplatno uđu na stadion, i gledaju mogu li kako i majicu iz fanshopa hajrovat. Što bi Osim jednom davno rekao :"Ko plati kartu, ima pravo i da psuje".Semper je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:27Nedo ima para da moze kupiti sve igrace i strucni stab zajedno tako da i moze dobacivati sta hoce. Nedo je mangup koji kupi kartu i udje na stadion a ne kao pojedinci koji na razno razne nacine pokusavaju dobiti besplatne karte a hoce da se nesto pitaju u klubu.
Željo moj, sretan ti rođendan, da slijedeće dočekuješ u mnogo boljoj situaciji, a mi smo tu,odmah pored terena, na tribini, znaš da smo tu.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
**** ba Nedu, ko neki bitan faktor za komentarisati, danas je 100godina GOSPODINA
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo i Stilic jucer bio, podijelio sad ovaj story.
Svaka čast za Dudića, gospodin.
Manijaci, mi smo Željo
Manijaci, mi smo Željo
-
- Kontakt:
Mala zamjerka.. Sinoc su mogli pustiti i zdenku, kada se vec znalo da nece biti gostujucih navijaca.. Na istoku je bilo bar 200-300 ljudi na stepenicama i na ogradi, a vidim da je i na sjeveru bilo slicno..
Istok nikad nije bio puniji.. Kazu 10 milja.. Bilo je sigurno 12..
Istok nikad nije bio puniji.. Kazu 10 milja.. Bilo je sigurno 12..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Hvala ti Bože što sam navijač najvećeg kluba u državi. Neke stvari se jednostavno ne mogu opisati. Večeras na najjače a sutra ćemo o fudbalu.
Željezničar za život cijeli!
Našim sportskim prijateljima, FK Željezničar, od srca čestitamo 100. rođendan.
U prošlosti smo imali mnogo važnih i velikih utakmica, a sigurni smo da su još mnoge pred nama.
Sretno Željo!

Cestitka Veleza jutros objavljena na njihovoj stranici.
A ovo je torta koju je Tuzla City poslala jucer kao poklon.

Hvala svim klubovima i pojedincima koji su cestitali nasem Zelji rodjendan.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ja i dalje ne mogu vjerovati da covjek nije ni minutu dao Bekricu. Fuj
Jucerasnji intervju Hasanbegovica za s.1. Podugacak je pa sam stavio u spoiler, a izbacio sam dijelove koji su se odnosili na pripremu za jucerasnju tekmu jer je to vec bilo. Ovdje je govorio o NO, Skupstini, financijskom stanju Kluba, o pregovorima sa investitorima i tako.
Usput, mozete valjda malo imati obzira prema danasnjem danu kad je Klubu zvanicno rodjendan pa da ne vrtite neku pricu koja je 500000x isprica. Uz to ni jedan ni drugi nisu bili jucer (koliko sam vidio) tako da nema potrebe razglabati danas o njima.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Sarun i 47 gostiju.