UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
I siguran title shot ako uzme Leona.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Preveliki je rizik borba jbg, ako mu Chimaev učini ono što je činio ovima do sad, Edwards će bit raznesen od strane nerangiranog borca, za vjerovatno ne pretjerano velike pare. Postat će meme.
Ako pobijedi, pobijedio je nerangiranog borca za kojeg bi se u tom slučaju reklo da je exposed, i ta pobjeda neće mnogo uradit za njega iz ugla borbe za pojas, "samo" bi dobio na popularnosti. Covington bi i dalje bio ispred njega u poretku sljedećeg kontendera za pojas.
Trebao je prihvatit borbu sa Covingtonom, i nije mi jasno zašto nije. Pobjedom bi 1000% bio sljedeći protiv prvaka, poraz mu ne bi mnogo naštetio jer je Covington objektivno drugi najbolji velteraš trenutno, jedna pobjeda bi ga vratila u igru.
Chimaev je ovdje apsolutni pobjednik. Pobjedom ide borba za pojas sigurno, ako izgubi iće logično priča da se prerano borio sa trećim rangiranim trenutno, bolje da prvi poraz bude protiv Edwardsa, nego nekog desetog rangiranog ili slično.
Ne bjezi Khabib od nikoga niti se boji. Apsurdno je to i pomisliti.
Svako se bori tamo gdje mu pase i u zavisnosti kako mu snaga skalira sa gubitkom ili nabacivanjem kilograma.
Khabib u welteru bi sigurno bio opasan ali ni blizu kao sto je sada.
Bit ce zanimljivo da li ce power Jonesa skalirati sa kilazom jer ako se to ne desi nece se dobro provesti protiv gorila koji glave otkidaju jednim udarcem.
I Chimaev puno gubi sa porazom, njeg vide kao potencijalnu narednu najveću zvijezdu UFC a već ako postane borac koji je rano izgubio neke borbe ali je ipak došao do borbe za pojas to je manja priča.Donnie Darko je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:43Preveliki je rizik borba jbg, ako mu Chimaev učini ono što je činio ovima do sad, Edwards će bit raznesen od strane nerangiranog borca, za vjerovatno ne pretjerano velike pare. Postat će meme.
Ako pobijedi, pobijedio je nerangiranog borca za kojeg bi se u tom slučaju reklo da je exposed, i ta pobjeda neće mnogo uradit za njega iz ugla borbe za pojas, "samo" bi dobio na popularnosti. Covington bi i dalje bio ispred njega u poretku sljedećeg kontendera za pojas.
Trebao je prihvatit borbu sa Covingtonom, i nije mi jasno zašto nije. Pobjedom bi 1000% bio sljedeći protiv prvaka, poraz mu ne bi mnogo naštetio jer je Covington objektivno drugi najbolji velteraš trenutno, jedna pobjeda bi ga vratila u igru.
Chimaev je ovdje apsolutni pobjednik. Pobjedom ide borba za pojas sigurno, ako izgubi iće logično priča da se prerano borio sa trećim rangiranim trenutno, bolje da prvi poraz bude protiv Edwardsa, nego nekog desetog rangiranog ili slično.
Gubi i Chimaev puno eventualnim porazom a to je hype train koji je nazalost jako bitan.
Porazom bi morao nanizati dosta pobjeda da se vrati u "pricu".
Porazom bi morao nanizati dosta pobjeda da se vrati u "pricu".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gubi svakim porazom, poraz je rizik kod svake borbe u kategoriji punoj vrhunskih boraca poput veltera, ali poraz od trećeg rangiranog borca sa osam pobjeda u nizu je mnogo manje bolan u ovom stadiju karijere nego protiv nekog slabije rangiranog, tipa Geof Neal, Maia, Chiesa, a sve su to opasne borbe.
Naravno. Ali ja mislim da u njegovom slucaju to od koga je izgubio nece toliko uticati koliko gubitak enormnog hajpa jer bi ga resetovao.
Hajp i to koliko te Dana/raja voli je bitno/bitnije od skillseta nazalost.
Ja priznajem sam na Chimaev ću ću vozicu i jedva cekam da ga opet vidim u oktagonu.
Hajp i to koliko te Dana/raja voli je bitno/bitnije od skillseta nazalost.
Ja priznajem sam na Chimaev ću ću vozicu i jedva cekam da ga opet vidim u oktagonu.
Ici ce na obaranje Chimko, a znamo koliko su englezi dobri u tom aspektu borbe. 

Nije ovo prvi put da Khabib ima problema sa skidanjem kila, doduse nikada nije bilo ovako izrazeno jer se vidjelo na vaganju koliko se obradovao sto je prosao vagu. Ne znam sta bih prognozirao, ne slazem se sa kladionicama koje su ga opet proglasile apsolutnim favoritom pa je negdje kvota na njega i 1.20. Ali mi ne izgleda nekako kao da je na standardnom Khabib levelu tako da me ne bi nimalo iznenadilo da veceras bude prvi poraz. Smrt oca ga je sigurno mnogo uzdrmala pa mi mozda zbog toga ne izgleda "gladan" kao inace, na ovom nivou glava i psiha igraju ogromnu ulogu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Samo kardio kod Justina moze biti razlogom poraza. Nakon 3 runde on deff nije vise isti.
Raja misli da ima isti vanzemaljski kardio kao Ferguson jer je isao skoro 5 rundi sa njim ali ovo je nesto drugo. Ako ne zavrsi Khabiba do 3 runde izgubit ce.
Ima teske ruke ali ako mu je trebalo sijaset full kontakt udaraca da Fergusona natjera na povlacenje ne vidim da Khabib ima losiju bradu niti da ce primiti toliko udaraca,ni blizu.
Sve dok ne sklone ogradu Khabiba niko nece dobiti
Raja misli da ima isti vanzemaljski kardio kao Ferguson jer je isao skoro 5 rundi sa njim ali ovo je nesto drugo. Ako ne zavrsi Khabiba do 3 runde izgubit ce.
Ima teske ruke ali ako mu je trebalo sijaset full kontakt udaraca da Fergusona natjera na povlacenje ne vidim da Khabib ima losiju bradu niti da ce primiti toliko udaraca,ni blizu.
Sve dok ne sklone ogradu Khabiba niko nece dobiti

Ma ja sam zategao dvicu, predobra kvota a i vakat je da Rus jednom izgubi. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ko prenosi?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moze neki link za main event?
Ja na Mozzartu,cini mi se kvota 3,nesto. Nekako mi izgledalo kao predobro za propustiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.