NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2012, 21:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ukoliko Patsi osvoje ovaj SB Brady bi do kraja karijere mogao postati QB sa najvise osvojenih SB-ova. Ove godine niko Patse nije ocekivao u SB - i ovo je premija - a takodjer ne treba zaboraviti cinjenicu da Patriotsi imaju drugi najmladji tim u odbrani (koju ce BB naredne sezone poboljsati) i sesti najmladji tim u napadu.
i ja stvarno nisam mislio da ce dogurati ovako daleko, i prezadovoljan sam sa ovim sto su postigli :D i ako izgube to nece biti od nekog qb tipa flacco ili smith ili sanchez :lol: koje ne gotivim nesto, vec od qb koji je pravi pass qb i od kojeg nije sramota izgubiti jer je eli stvarno kvalitetan qb i zasluzuje da bude u top 5 qb u nfl-u, zajedno sa peytonom, bradyem, breesom i rodgersom ;) :mrgreen:
Sram te bilo kako si ovdje zaboravio velikog Timmy-ija. :lol: :lol: :lol: Sta god da se desi u SB pred Patriotsima je svijetla buducnost i siguran sam da ce uzeti jos jedan SB dok Brady i BB ne odu u penziju - naravno ne racunajuci ovaj SB.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 jan 2012, 22:17

rio_Ferdy88 je napisao/la: i ja stvarno nisam mislio da ce dogurati ovako daleko, i prezadovoljan sam sa ovim sto su postigli :D i ako izgube to nece biti od nekog qb tipa flacco ili smith ili sanchez :lol: koje ne gotivim nesto, vec od qb koji je pravi pass qb i od kojeg nije sramota izgubiti jer je eli stvarno kvalitetan qb i zasluzuje da bude u top 5 qb u nfl-u, zajedno sa peytonom, bradyem, breesom i rodgersom ;) :mrgreen:
Ako vec hos da budes sarkastican makar budi orginalan.
I opet cu ti reci sta sam napisao i iza cega stojim eli manning je top 5 qb za sezonu 2011/2012, niti sam ga stavljo u neki top listu svih vremena niti bilo sta. Tebi ako nije onda to pokazuje koliko znas o NFL-u.

Ali dobro razumijem ja vas, vi se samo lozite na "najbolje", od Patsa, Lakersa, Barcelone itd. Samo vas titule interesuju.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2012, 22:21

Posto sam siguran da ce krov u Indianapolisu biti zatvoren za vrijeme SB, zna li mozda neko statistiku (odnosno omjer pobjeda i poraza) Brady-ija i Eli Manninga na zatvorenom. Hvala unaprijed na odgovoru.

Inace licno vise volim kada se SB igra na otvorenom, sto ce ponovo biti slucaj tek 2014 u New Yorku.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 22:31

Zeljovac_1921 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: i ja stvarno nisam mislio da ce dogurati ovako daleko, i prezadovoljan sam sa ovim sto su postigli :D i ako izgube to nece biti od nekog qb tipa flacco ili smith ili sanchez :lol: koje ne gotivim nesto, vec od qb koji je pravi pass qb i od kojeg nije sramota izgubiti jer je eli stvarno kvalitetan qb i zasluzuje da bude u top 5 qb u nfl-u, zajedno sa peytonom, bradyem, breesom i rodgersom ;) :mrgreen:
Ako vec hos da budes sarkastican makar budi orginalan.
I opet cu ti reci sta sam napisao i iza cega stojim eli manning je top 5 qb za sezonu 2011/2012, niti sam ga stavljo u neki top listu svih vremena niti bilo sta. Tebi ako nije onda to pokazuje koliko znas o NFL-u.

Ali dobro razumijem ja vas, vi se samo lozite na "najbolje", od Patsa, Lakersa, Barcelone itd. Samo vas titule interesuju.
pa jarane sta ti citas molim te objasni mi :roll: , vidis da sam napisao da je eli za mene u top 5 qb ove sezone, i to ozbiljno mislim i da ne bio toliko razocaran i ako izgube patsi jer je eli stvarno dobar qb..bio sam sarkastican sa ovim drugim kao sto su sanchez ili sto amer rece timmy..prvo procitaj sta sam napisao pa me onda napadaj ;) :mrgreen:p.s. ne navijam ni za lakerse ni za barcu, vec kao sto se vidi za united i timove iz bostona zato sto gotivim boston ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 jan 2012, 22:45

rio_Ferdy88 je napisao/la: pa jarane sta ti citas molim te objasni mi :roll: , vidis da sam napisao da je eli za mene u top 5 qb ove sezone, i to ozbiljno mislim i da ne bio toliko razocaran i ako izgube patsi jer je eli stvarno dobar qb..bio sam sarkastican sa ovim drugim kao sto su sanchez ili sto amer rece timmy..prvo procitaj sta sam napisao pa me onda napadaj ;) :mrgreen:p.s. ne navijam ni za lakerse ni za barcu, vec kao sto se vidi za united i timove iz bostona zato sto gotivim boston ;) :mrgreen:
Ma ja United jedan od najuspjesnijih Engleskih klubova, o Bostonskim sportovima da ne i govorim. Ne bitno ima pravo svako da navija za koga hoce.

Moja greska, sto sam pogresno razumio post.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 22:56

rio_Ferdy88 je napisao/la: pa jarane sta ti citas molim te objasni mi :roll: , vidis da sam napisao da je eli za mene u top 5 qb ove sezone, i to ozbiljno mislim i da ne bio toliko razocaran i ako izgube patsi jer je eli stvarno dobar qb..bio sam sarkastican sa ovim drugim kao sto su sanchez ili sto amer rece timmy..prvo procitaj sta sam napisao pa me onda napadaj ;) :mrgreen:p.s. ne navijam ni za lakerse ni za barcu, vec kao sto se vidi za united i timove iz bostona zato sto gotivim boston ;) :mrgreen:
Ma ja United jedan od najuspjesnijih Engleskih klubova, o Bostonskim sportovima da ne i govorim. Ne bitno ima pravo svako da navija za koga hoce.

Moja greska, sto sam pogresno razumio post.
pa nemoras me napadati odmah, nisam glup da mislim da eli nije top 5 qb, kad je to dokazao i zasluzuje biti tu ;) a ja boston gotivim iz drugih razloga, zato sto imam neke rodbine i prijatelja tamo i svidja mi se kao grad, a neznam sto bi bio problem ako navijam za united, odkad sam poceo gledati fudbal i od kako znam za sebe navijam za united i mogu reci da sam ja navijao za njih dok su rijetki u mom gradu i raji uopce znali za united i sta on predstavlja, i tad nisu bili ni najtrofejniji ni najpopularniji ;)p.s. jesi li ti iz houstona stvarno i bas mi je drago da ima nase raje tamo ako jesi :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jan 2012, 23:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:najduzi passing td sezone imaju brady i eli od po 99 yardi :mrgreen: ;)
Kakve to ima veze sa kratkim i dugim pasovima? :roll:

Brady bacio 10 yardi pass Welkeru, koji je potom razvalio smijesni secondary Giantsa, dok je Manning bacio Cruzu dugi pass kada je ovaj vec pobjeg'o cuvarima...

Vidjeli smo kakav je Brady choker sinoc, promasivao je TD pasove (Gronkowskom u prvo poluvremenu), bacao INT-ove (neki priznati, neki nisu), u redzoni uzasan itd.

Na svemu uradjenom, moze zahvaliti ekipi, Belicheku i evo neki dan, sreci.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 jan 2012, 23:06

rio_Ferdy88 je napisao/la: pa nemoras me napadati odmah, nisam glup da mislim da eli nije top 5 qb, kad je to dokazao i zasluzuje biti tu ;) a ja boston gotivim iz drugih razloga, zato sto imam neke rodbine i prijatelja tamo i svidja mi se kao grad, a neznam sto bi bio problem ako navijam za united, odkad sam poceo gledati fudbal i od kako znam za sebe navijam za united i mogu reci da sam ja navijao za njih dok su rijetki u mom gradu i raji uopce znali za united i sta on predstavlja, i tad nisu bili ni najtrofejniji ni najpopularniji ;)
Ne znam kad si odrastao, ja sam kad sam odrastao, Manchester je imo najbolju ekipu svih vremena, sa Beckhamom, Yorkom, Andy Colom, Ryan Giggs-om, Roy Kenom, Jap Stamom, Peter na golu, Gary Neivlle, Phil Neville, citavu cu ti ekipu iz glave nabrojati. Sjecam se ko juce kad Mario Bassler zabi za 1-0 iz faula, pa bekcham 2 konera 2 gola Sheringham i Solajsker. Svi se zivi lozili na Manchester, mogo sam i na prste nabrojati raju koja je navijala za Barcu u te vrijeme, kad je cijela Holandija igrala u Barci, za Real igrali Zidane, Roberto Carlos, Salgado, Morientes, Raul itd., svi se zivi lozili na Real, danas mogu na prste prebrojati ko navija za Real. :mrgreen:

Nego kao sto sam rekao ne bitno. Skrecemo s teme :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:10

Edin TM87 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:najduzi passing td sezone imaju brady i eli od po 99 yardi :mrgreen: ;)
Kakve to ima veze sa kratkim i dugim pasovima? :roll:

Brady bacio 10 yardi pass Welkeru, koji je potom razvalio smijesni secondary Giantsa, dok je Manning bacio Cruzu dugi pass kada je ovaj vec pobjeg'o cuvarima...

Vidjeli smo kakav je Brady choker sinoc, promasivao je TD pasove (Gronkowskom u prvo poluvremenu), bacao INT-ove (neki priznati, neki nisu), u redzoni uzasan itd.

Na svemu uradjenom, moze zahvaliti ekipi, Belicheku i evo neki dan, sreci.
a jarane vidis li da sam napisao u tom postu u zagradi ne racunajuci onu tekmu sinoc, opet ne citate ono sto pisem i ja ispada sad da sam rekao nesto sto nisam, covjek choker a ima 5 pobjeda u afc finalima, et 4 bez ove tekme :mrgreen: kakav je peyton onda i drugi qb koji nisu ni blizu ove dvojice ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:16

rio_Ferdy88 je napisao/la: pa nemoras me napadati odmah, nisam glup da mislim da eli nije top 5 qb, kad je to dokazao i zasluzuje biti tu ;) a ja boston gotivim iz drugih razloga, zato sto imam neke rodbine i prijatelja tamo i svidja mi se kao grad, a neznam sto bi bio problem ako navijam za united, odkad sam poceo gledati fudbal i od kako znam za sebe navijam za united i mogu reci da sam ja navijao za njih dok su rijetki u mom gradu i raji uopce znali za united i sta on predstavlja, i tad nisu bili ni najtrofejniji ni najpopularniji ;)
Ne znam kad si odrastao, ja sam kad sam odrastao, Manchester je imo najbolju ekipu svih vremena, sa Beckhamom, Yorkom, Andy Colom, Ryan Giggs-om, Roy Kenom, Jap Stamom, Peter na golu, Gary Neivlle, Phil Neville, citavu cu ti ekipu iz glave nabrojati. Sjecam se ko juce kad Mario Bassler zabi za 1-0 iz faula, pa bekcham 2 konera 2 gola Sheringham i Solajsker. Svi se zivi lozili na Manchester, mogo sam i na prste nabrojati raju koja je navijala za Barcu u te vrijeme, kad je cijela Holandija igrala u Barci, za Real igrali Zidane, Roberto Carlos, Salgado, Morientes, Raul itd., svi se zivi lozili na Real, danas mogu na prste prebrojati ko navija za Real. :mrgreen:

Nego kao sto sam rekao ne bitno. Skrecemo s teme :mrgreen:
pa svi oni su se poceli loziti na united nakon te tekme, a ja sam navijao za njih od 95-96 i kraja rata kod nas, kad sam dobio prvi tv, i tad barem kod nas ljudi nisu ni znali za united, barem moja generacija, i ja sam tad gotivio cantonu , koji nije bio u toj ekipi koju ti spominjes ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jan 2012, 23:18

Opet isto.

Ja koliko god puta ponovim da ne igraju Brady vs neko i Manning vs neko, nego Patriotsi vs neko i Coltsi vs neko, pa yeboga nije 1 covjek NFL nego njih 33 startera! Ako je i jedan sport timski, onda je to ovaj i ne ponavljajte vise te podatke glupe, nije ovo tenis yebote

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 jan 2012, 23:25

Edin TM87 je napisao/la:Opet isto.

Ja koliko god puta ponovim da ne igraju Brady vs neko i Manning vs neko, nego Patriotsi vs neko i Coltsi vs neko, pa yeboga nije 1 covjek NFL nego njih 33 startera! Ako je i jedan sport timski, onda je to ovaj i ne ponavljajte vise te podatke glupe, nije ovo tenis yebote
Ma kao sto rek'o lik Manninga stavi na koji hos NFL team otic ce u playoff, dok Brady nece. I to je to.
Dosadilo mi vise pisati "Brady vs Manning" mozemo se prepirati koliko hos, samo se vrtimo u krug.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:26

pa neznam kako onda mozes reci za nekoga da je choker, to mi je totalno bezveze..i ti si prvi poceo nabrajati podatke za bradya da je bacio dva int itd..znaci kad patsi izgube onda je brady choker, a kad coltsi i drugi izgube onda nije payton i neki drugi choker..i uostalom taj mi je izraz choker nidje veze..onda mozemo za svakog qb koji izgubi tekmu u po reci da je choker ;) :mrgreen: p.s. nema potrebe za psovanjem :roll: i vrijedjanjem, mozemo razgovarati kao ljudi ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:31

Ma kao sto rek'o lik Manninga stavi na koji hos NFL team otic ce u playoff, dok Brady nece. I to je to.
Dosadilo mi vise pisati "Brady vs Manning" mozemo se prepirati koliko hos, samo se vrtimo u krug.
a kako to taj lik zna da nebi brady otisao u po sa drugim timom ili manning nebi..to mozda na playstationu on uradio, jer to nemoze niko znati, dok se ne bi dogodilo, i ja bi rekao da bi i jedan i drugi otisli u po sa drugim timovima ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jan 2012, 23:33

Hajmo preci na druge teme, dosta rasprave vise, pa ljudi smo, nismo Patriotsi :mrgreen:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 jan 2012, 23:39

rio_Ferdy88 je napisao/la: a kako to taj lik zna da nebi brady otisao u po sa drugim timom ili manning nebi..to mozda na playstationu on uradio, jer to nemoze niko znati, dok se ne bi dogodilo, i ja bi rekao da bi i jedan i drugi otisli u po sa drugim timovima ;)

Zato sto je Brady porizvodnja Belichicka, i nikad nije igro pod drugom trenerom (i pitanje je dali moze?), dok je Manning promjenio 3 i opet imo 10+ sezonu. Manningu ti je zivot football on ne zna nista zivo, ne zna jaja ispec, ne zna se obuc, ne zna sijalicu zavrnuti. Kad je offseason od 7 ujutru do 11 navece samo gleda plays, njemu je cijeli mozak usmjern samo na football, nista ga drugo zivo ne interesuje. Pogledaj malo dokumentarce o njemu, lik je lud za tim, fanatik mrtvi. Eto vidjet cemo ako ode u Jetse (kao sto govore) i ako bude zdrav, sta ce uraditi.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 24 jan 2012, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:39

Edin TM87 je napisao/la:Hajmo preci na druge teme, dosta rasprave vise, pa ljudi smo, nismo Patriotsi :mrgreen:
:lol: :lol:a nismo ni scouseri :lol: :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2012, 23:51

Izgleda da i Dolphinsi zele Manninga. Inace ce NFC u Pro Bowlu rastaviti na proste faktore AFC.
Eto ostale su nam jos dvije utakmice i onda slijedi duga pauza - kao i na ovoj temi - sve do pocetka Septembra i velikih okrsaja u narednoj sezoni.

@ Edin

jeste li izabrali trenera ili jos trazite ? I imam jos jedno pitanje za tebe. Sta bi vise zelio da Federer osvojio Golden Slam ili Coltsi tri puta zarednom SB ?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jan 2012, 23:55

rio_Ferdy88 je napisao/la: a kako to taj lik zna da nebi brady otisao u po sa drugim timom ili manning nebi..to mozda na playstationu on uradio, jer to nemoze niko znati, dok se ne bi dogodilo, i ja bi rekao da bi i jedan i drugi otisli u po sa drugim timovima ;)

Zato sto je Brady porizvodnja Belichicka, i nikad nije igro pod drugom trenerom (i pitanje je dali moze?), dok je Manning promjenio 3 i opet imo 10+ sezonu. Manningu ti je zivot football on ne zna nista zivo, ne zna jaja ispec, ne zna se obuc, ne zna sijalicu zavrnuti. Kad je offseason od 7 ujutru do 11 navece samo gleda plays, njemu je cijeli mozak usmjern samo na football, nista ga drugo zivo ne interesuje. Pogledaj malo dokumentarce o njemu, lik je lud za tim, fanatik mrtvi. Eto vidjet cemo ako ode u Jetse (kao sto govore) i ako bude zdrav, sta ce uraditi.
eto brady ne bi mogao ni sa jednim drugim timom otici u po..a zasto ne bi malo pogledao dok o bradyu koji je bio 196 pick na draftu, i kad je upoznao prvi puta krafta rekao mu "ovo vam je najbolja stvar koju ste uradili ikada", a manning je iz takve familije jer mu je i stari isto bio qb, i on i brat su odgajani tako, dok za brady-a niko nije ni cuo dok nije zamijenio bledsoa 2001..i ne znam zasto ne bi mogao igrati sa drugim trenerima kad je promijenio vise oc-a nego carapa :lol: :mrgreen: ovakvi kao sto su brady i manning mogu sad otic u bilo koji tim koji je bio sad u borbi za po i uvest te timove u po, ako ne i vise..a belichik je vise def coordinator nego oc i odbrana je njegova specijalnost, dobro nije ove sezone :mrgreen: nesto briljirala..ali jetsi nisu nista slabiji od coltsa ili patsa osim na poz qb, cak imaju bolju odbranu, i nije problem sad reci da bi ako ode u jetse usao u po(zavisi od njegovog zdravlja), pa nisu oni toliko losi da ne bi mogli uci u po..vec su sa sanchezom to uradili ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jan 2012, 00:05

evo i manning rekao da bi volio citavu karijeru ostati u coltsima ali da ne zna hoce li ostati u coltsima, jer mu je dosta prijatelja otislo i kaze da ne moze prepoznati vise svoju ekipu i ljude u klubu, jer ih je dosta otislo..a ovi sa pti-a kazu da i vlasnik irsay nije za ostanak peytona zbog povreda :( i da ce draftovati lucka sigurno ;) p.s. edine nastavljas li navijati za coltse ako manning ode, a nastavi luck, ili ces i ti za peytonom pa ces navijati za taj tim ili mozda za malog bracu :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.