Baja_Zvjerka je napisao/la:Od pocetka je trener Jovic los trener, nikad nije ni bio dobar,
Tvoje mišljenje, činjenično stanje ili nešto treće ?! Đe si Ferguson, nisam te prepozno ?!
Baja_Zvjerka je napisao/la:igraci su ti koji su igrali na primjeru toplo-hladno cijelu sezonu, i sada kad je bilo najpotrebnije odigrali su kako treba,
Kada igrači igraju loše trener je glavni krivac, jer ih ne zna motivisati, odabrati pravu taktiku u pravo vrijeme itd. S druge strane, kada igrači odigraju dobro i kada odlično sprovedu taktičke zamisli trenera i stručnog štaba, onda je trener taj koji je najzaslužniji, jer je motivisao igrače, psihički ih odlično pripremio, vrhunski analizirao igru protivnika i razradio odličnu taktiku koja je konkretno u ove dvije utakmice spriječila Levski da stvori više od dvije prave šanse.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Da se oni ne mijenjaju, onda bi Jovic uvijek mogao postaviti onakvu igru kao protiv Levskog, a oni da odigraju isto leprsavo izvrsavajuci sve zadatke koje je sirrrr Jovic postavio pred njih prije utakmice.
Promjena raspoloženja igrača i ferceranje po principu toplo-hladno je u nadležnosti trenera. Kao što već rekoh, za loše partije igrača bilo kojeg kluba trener je isključivi krivac, osim ako se ne radi o sistemskom rušenju ekipe i namjeri da se trener otjera kao što je to bio slučaj kod vas na utakmici sa Litexom. Također, kada igrači odigraju dobro i ostvare dobar rezultat, logično je da je trener prvi kojem se treba čestitati na tome. Kod tebe to očigledno nije tako.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mene nikakva taktika sinoc nije impresionirala, vec srcanost, borba i ogromna zelja za pobjedom i dokazivanjem pred navijacima..
Ne čudi me, kad ti je logika nakaradna i kad ne postavljaš stvari kako treba. Naravno da ne možeš doći do pravog zaključka i jedinog ispravnog u ovoj diskusiji.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba minimizirati njegov uspjeh,
Zašto onda to radiš ?!
Baja_Zvjerka je napisao/la:ali ja i dalje mislim da je to ono sto bi i Ibrakovic, i Gavran, i Sredojevic, i ostali treneri odradili da su na Jovicevom mjestu...
Šta bi bilo kad bi bilo. Sreća pa je mišljenje ko guzica . . .
Baja_Zvjerka je napisao/la:Tvoje misljenje, i nacin izrazavanja necu komentarisati kao sto si ti pokusao moje...
Svako ko napiše smislen post ima od mene poštovanje. U to su se mnogi forumaši mogli uvjeriti. Onaj ko piše gluposti nema i neće ga imati i odgovoriću mu onako kako mislim da dolikuje. Naravno, u to ne uključujem vrijeđanje njegovog lika i djela, psovke i slične gluposti koje su u rangu djeteta od 10 godina, već na maksimalnu kritiku njegovog posta, tvog u ovom slučaju. Kao što ti imaš pravo da kažeš svoje mišljenje, tako i ja imam pravo da kažem da je tvoje mišljenje totalno glupo argumentirajući zašto mislim tako.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com