FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sektm87or
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sektm87or » 03 dec 2010, 11:07

UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)
jedina frka koja bi mogla biti je opstruiranje od strane stranaka,sumnjam da slovenci hoce da podmazuju na jedno 30 strana da bi dobili dozvole.Zavod za izgradnju je pod kontrolom SDA i nista se izgradit ne moze a da se nedaju pare njima,a zna se da je sda naklonjena pitarcicima...to nam je veliki problem

realno receno sanse da se stadion izgradi nisu nesto velike al kakve god da su vece su od onih da fk sarajevo dobije svoju livadu
a ako se uspije dogovoriti i stadion pocne graditi ja cu na jugu stajati, na SVOM GRADSKOM STADIONU KOŠEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2010, 11:12

Čuj povrat za 3-6 godina, nije mi jasno zašto uopšte diskutujete sa njim. Kakva izvala... Pa ljudi 25 hiljada otplaćuju po 10 godina... lol...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 dec 2010, 11:26

on je blekićev ekonomista, mlađi referent za nabavku hrenovki. u toj branši je povrat sredstava mnogo brži.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 dec 2010, 11:27

Evo još malo iz Plave krvi

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 dec 2010, 12:51

Kada ce se znati da li ce se stadion praviti? Koji su sljedeci koraci....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 dec 2010, 12:54

Biće odluka u januaru 2011.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 03 dec 2010, 13:06

sektm87or je napisao/la:UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)
jedina frka koja bi mogla biti je opstruiranje od strane stranaka,sumnjam da slovenci hoce da podmazuju na jedno 30 strana da bi dobili dozvole.Zavod za izgradnju je pod kontrolom SDA i nista se izgradit ne moze a da se nedaju pare njima,a zna se da je sda naklonjena pitarcicima...to nam je veliki problem

realno receno sanse da se stadion izgradi nisu nesto velike al kakve god da su vece su od onih da fk sarajevo dobije svoju livadu
a ako se uspije dogovoriti i stadion pocne graditi ja cu na jugu stajati, na SVOM GRADSKOM STADIONU KOŠEVO

Ma nema od Slovenaca nista, :idea: Grbavicu kupuje Gracic on vas negotivi brate nikako :D ,prijeti da ce vas izbaciti iz lige ,jer je grad Sarajevo malo za tri prvoligasa,a izgleda da ste vi visak! ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 dec 2010, 13:06

ellaxaz je napisao/la:Biće odluka u januaru 2011.
Ako Bog da pozitivna po plavu armiju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 03 dec 2010, 13:07

ekii je napisao/la:
sektm87or je napisao/la:UPS investicija od 40 miliona se ne vraca u 6 godina nego u 30 ili vise godina, to bi najvjerovatnije islo koncesijom(http://limun.hr/main.aspx?id=518498&Page=2 ovo ti je link za definiciju koncesije papane jedan)

Ma nema od Slovenaca nista, :idea: Grbavicu kupuje Gracic on vas negotivi brate nikako :D ,prijeti da ce vas izbaciti iz lige ,jer je grad Sarajevo malo za tri prvoligasa,a izgleda da ste vi visak! ;)
CRKNITE DUSMANI PITARSKI
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 dec 2010, 13:09

ekii je napisao/la:

Ovakvim izjavama ispadas veci kompleksas od njih :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 dec 2010, 13:19

Koliko ja znam načelnik Opštine Novo Sarajevo je Nedžad Koldžo, kadar SDA i navijac iliti simpatizer Želje. Kemal Kozarić, Guverner CBBiH je kadar SDA i navijac iliti simpatizer Želje. Poslanik u Opštini Novo Sarajevo iz reda SDA je i Bulent Biščević. Ima njih jos tako da bas ne stoji ta teza da je SDA priklonjena samo jednom klubu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 dec 2010, 13:29

Ja sam bio na otvaranju GRBAVICE 1976(poslije rekonstrukcije) sjecam se da smo dobili nekoga 3:1(ime da im ne spominjem),bilo je i golova kroz noge koliko se sjecam ,i bicu i na otvaranju nove GRBAVICE.

a dusmani nek crknu sad,i nek odmah upale BOJKOT.

PS kazu da je podno grijanje dobro za odrzavanje temperature kuhanih virsli ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 dec 2010, 13:33

čamac je napisao/la:Evo još malo iz Plave krvi

slika
slika

Heroji žive vječno !

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 03 dec 2010, 13:43

jedina frka koja bi mogla biti je opstruiranje od strane stranaka,sumnjam da slovenci hoce da podmazuju na jedno 30 strana da bi dobili dozvole.Zavod za izgradnju je pod kontrolom SDA i nista se izgradit ne moze a da se nedaju pare njima,a zna se da je sda naklonjena pitarcicima...to nam je veliki problem realno receno sanse da se stadion izgradi nisu nesto velike al kakve god da su vece su od onih da fk sarajevo dobije svoju livadu
Ja, a u delegaciji Kemo Kozarić, Mustafa Mujezinović, Nedžad Koldžo... Koristi tu glavu malo i za razmišljanje a ne samo za šišanje. Pusti se pitara, fk Saraajeva i veze sa SDA, čvršće su vaše veze sada s njima.
I Zavod za izgradnju ne bi imao ništa sa vašim stadionom, već Zavod za planiranje razvoja KS. Dogovorite se vi sa slovencima i niko vam neće praviti probleme u izgradnji stadiona. Meni bi bilo drago da se izgradi.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 03 dec 2010, 13:47

onoffon je napisao/la:Nisu ovo pravi pitari, to su djecurlija, koja ima kompleks od boljeg i veceg kluba :lol:
Onaj stadion u Sloveniji je prelijep, ali meni nije najljepsi tamo, najljepsi je od Maribora, Ljudski Vrt, sve neko šarenilo. Kada bi upola ovoga bila istina sto se prica, ja bi bio zadovoljan.
Ma kako god da izgleda, samo da se napravi i da se ispune UEFA-inu uslovi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2010, 14:14

Dino_TM je napisao/la:
onoffon je napisao/la:Nisu ovo pravi pitari, to su djecurlija, koja ima kompleks od boljeg i veceg kluba :lol:
Onaj stadion u Sloveniji je prelijep, ali meni nije najljepsi tamo, najljepsi je od Maribora, Ljudski Vrt, sve neko šarenilo. Kada bi upola ovoga bila istina sto se prica, ja bi bio zadovoljan.
Ma kako god da izgleda, samo da se napravi i da se ispune UEFA-inu uslovi.
Pa da nam pored Zelje i repka igra na "pravom" stadionu. :mrgreen:

Kapacitet 20 000 dosta. :roll: (daj boze)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 dec 2010, 14:15

Malo mi koristi imamo od rasprave o milionskim kreditima i vremenu njihovog otplačivanja. Jedino što nam može biti neko zadovoljstvo jeste da mi koji volimo Želju i ovaj grad, damo podršku menadžmentu Želje u njihovim namjerama da nam svima obezbijede normalne uslove za uživo posmatranje utakmica na Grbavici, a oni koji su protiv svega normalnoga, pa i protiv toga da nam grad bude ljepši i funkcionalniji imaju mogućnost da pljuju po svemu tome što se dešava i da pokušavaju umanjiti ovakve lijepe stvari koje se dešavaju.

ima jedna pjesma koja mi naumpade i mislim da bi bila korisna za neke kompleksaše, ako imaju i malo razvijene moždane vijuge koje utiču na bolje razumijevanje i pozitivno razmišljanje:

"Komšijina krava nek je živa i zdrava.
Komšijina krava nek je živa i zdrava.

I moja krava nek je živa i zdrava. Obe!
Obe krave nek su žive i zdrave."

8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 dec 2010, 14:42

Kakve ba komšije. Jedva su dočekali da padnemo da bi nam kolektivno krv pili godinama, a sad kad su opet i zadugo donji, onda je "hajmo nek je komšiji zdrava krava." E yebe mi se i za komšiju i za krave mu. Njima njihova farma, nama naša, nekome stadion, a neko neka gleda kako će zimu na hrenovkama preživjeti.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 03 dec 2010, 15:14

Meni ovo za stadion izgleda pravo ozbiljno,jbt zamisli te novu Grbavicu ponos grada i države sa Manijacima na čelu.
Komšije će nam se udarati viršlama po glavi

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 dec 2010, 15:36

Ma je.bo. njih više, nisu važni spomena jer oni su odavno propali udbin projekat. Za 5-10 godina ako ih bude bit' će nebitna stavka u ovom gradu. Njihovo je davno prošlo. Mi trebamo gledati sebe. Stvari se kreću u dobrom pravcu i ako Bog da bit će to sve u redu sa Slovencima ili bez njih. Mi jedini u ovoj državi imamo potencijal (pravi klub, najviše navijača, najpopularniji smo, stadion, zemlju itd. itd.) i to će prije ili kasnije neko realizovati. Ukratko, gledajmo sebe, a njih ko j.eb.e.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 44 gosta.