Poklonit cemo im Rinkona da ublazi bol.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda Bernardeschi odlučio postat omražena osoba u Firenzi.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: RE: Re: Serie A
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Serie A
Vec sam i zaboravio da je taj u Juventus došao.Jel igrao uopće išta?
Vrlo malo. A i znalo se da neće, Marottine kupovine na zimu su najčešće bespotrebne te se na kraju sezone ne mogu igrači nikome prodati. Ali solidan je igrač za neke manje ekipe.SiamoNoi je napisao/la:Vec sam i zaboravio da je taj u Juventus došao.Jel igrao uopće išta?
#MaxOUT
#MaxOUT
Napoli beat Anaunia 17-0 today, Dries Mertens came on at HT and scored a double hat-trick.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa mi ćemo vam kupiti Bernardeschia i + dobijete de Sciglia. Ne može bolje.Pogba je napisao/la:Poklonit cemo im Rinkona da ublazi bol.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda Bernardeschi odlučio postat omražena osoba u Firenzi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bonucci za 30 milja
kakav potez Milana. Jos ce dobit pare za Silju 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nije potez Milana vise je svada Bonia i kluba tako da razlaz je bio neminovan,sreca Milanova sto Boni nije htio van italije jos odlicni odnosi izmedu klubova i to je to,jer u suprotnom Boni bi u englesku tj kod Contea
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel ovo Bonucci u jednom danu od najboljeg stopera svijeta postaje parazit iz kardifške svlačionice kojeg se uvalilo za 40 milja.Marotta direktor svemira 
Ove bi mi sa foruma nakantaliSiamoNoi je napisao/la:
Napoli beat Anaunia 17-0 today, Dries Mertens came on at HT and scored a double hat-trick.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- BuffonGigi
- Kontakt:
Prica se najboljem klubu i najboljem stoperu, tu vi sa dna fudbala i morala nemate o cemu raspravljati. :kahva:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Denno je napisao/la:Bonucci najbolji stoper? Je samo u juventusu.
Tu se donekle slazem sa tobom u Juveu je imao sistem pa on igraca cini boljim nego sto jest ali sigurno ima kvalitet za top 3-4 stopera na svijetu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Teško ako bi morali slagat ekipu i od ove djece ovdje.Ne treba bas toliko Anauniu podcijenitManuel je napisao/la:Ove bi mi sa foruma nakantaliSiamoNoi je napisao/la:
Ma ima nas iskusnih ovdje ako cemo realno
Nekih 5:0 dosta
Nekih 5:0 dosta
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ne znam na sta covjek misli, al apsurd bi bilo staviti Bonuccia ispred npr Ramosa.Yucca je napisao/la:Denno je napisao/la:Bonucci najbolji stoper? Je samo u juventusu.
Tu se donekle slazem sa tobom u Juveu je imao sistem pa on igraca cini boljim nego sto jest ali sigurno ima kvalitet za top 3-4 stopera na svijetu
embrace the chaos
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bonucci je imao najbolju proslu sezonu od svih stopera na svijetu to je cinjenica. Individualni kvaliteti kad bi se analizirali tu bi se doslo do raznih zacudjujucih saznanja, ali cinjenica je da je igrac sama elita.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Objasnio čovjekYucca je napisao/la:Nije potez Milana vise je svada Bonia i kluba tako da razlaz je bio neminovan,sreca Milanova sto Boni nije htio van italije jos odlicni odnosi izmedu klubova i to je to,jer u suprotnom Boni bi u englesku tj kod Contea
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Očekujem da ako Bonucci prijeđe u Milan, da će postati dobar igrač u sistemu i da je precijenjen štoper, ali realno čovjek je u top3 štopera na svijetu 
Dakle Bonucci kao pravi Interista unio nered u "svoje" redove u poluvremenu finala LP kad je trofej još bio u igri.Velik si Leo 
Ramos je najbolji golgeter medju stoperima.Denno je napisao/la:Ne znam na sta covjek misli, al apsurd bi bilo staviti Bonuccia ispred npr Ramosa.Yucca je napisao/la:Denno je napisao/la:Bonucci najbolji stoper? Je samo u juventusu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.