Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
0
Nema glasova.
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
2
33%
4) St.Pauli
0
Nema glasova.
5) Mainz
2
33%
6) Augsburg
2
33%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 6

moustapha
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la moustapha » 11 sep 2010, 17:31

Bundesliga nastavlja sa ludim rezultatima. Bit ce interesantna tabela nakon ovog kola, a BGM i nakon vise kola, jer nekim ekipama je potrebno nesto vise od uigravanja.
#divovi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2010, 17:39

Admir_Sa je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja hamburga i govana .... :( :( :(
pleme im usrano :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ccccccccc onaj trener tek nakon 1 1 u 86 minuti dvostruku izmjenu pravi, to im se dogodi kad hoce da cuvaju rezultat kako su samo bezobrazni :evil: :evil: :evil:
Za zivot cijeli!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 17:43

Tabela je strasna. :D
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la B0SANAC » 11 sep 2010, 21:14

Hoffenheim je sjajan ove sezone. Mislim da im je najvece pojacanje bilo odlazak ufuranih brazilaca Eduarda i Maicosuela.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 12 sep 2010, 01:47

Omerbavarac je napisao/la:Tabela je strasna. :D
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
I liga je sama od sebe "strasna"....
Chelsea F.C.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 sep 2010, 02:27

Blue_He4rt je napisao/la:
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
More'l bez tih kamikaza komentara :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2010, 02:50

1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
Ne znam sta podrazumijevas pod strasna? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 sep 2010, 02:51

Ma stela sve :D Mislim da to misli pod rijeci "strasna" :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2010, 02:58

bavarian_bk je napisao/la:Ma stela sve :D Mislim da to misli pod rijeci "strasna" :)
Neka, zelim da cujem njegovo misljenje. ;)

hyperking
Kontakt:

Post Postao/la hyperking » 12 sep 2010, 10:28

mozda ima namjestanja ali je po meni najbolja liga na svijetu,najatraktvnija
po meni liga u kojoj se najvise igra napadacki fudbal
There is no good and evil,only power and those too week to seek it...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 sep 2010, 15:57

ovaj k"lautern igra odlicno evo protiv mainza vodi 0:1 podsjecaju me na hofenhaim prve sezone u bundesligi :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 sep 2010, 16:27

Kako Lakić trese mreže, ovo mu je već 4 gol u ovoj sezoni a sezona je još mlada, sjajan je Kaiserslaurten
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 sep 2010, 17:25

Mainz ponovo preokrenuo rezultat i došao do treće pobjede. :) ....Golove su postigli Bungert i Schurrle u periodu od 71' do 74'....Odličan je ovo tim, ja sam ih malo podcijenio pred početak sezone, ali izgleda da će ove sezone biti možda čak i bolji neg' lani...Ovaj Schurrle će biti strašan igrač, momak ima samo 19 godina i već je i Bayo ozbiljno zagrizao za njim. :x
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 sep 2010, 17:41

Ja sam prije sezone rekao da ce pored standardnih osam ekipa koje se bore za vrh biti jos tri "veoma opasne" ekipe po velike klubove, a da su to Mainz, Gladbach i Frankfurt. Ovo ostalo ukoliko zelis biti u vrhu moras pobjedjivati, naravno uz derbije s direktnim konkurentima, sto se pocelo i dokazivati u ova prva tri kola. Gladbach mrtav hladan uzme tri boda protiv Leverkusena i postigne onako sest golova, da bi nardeno kolo s 4-0 kod kuce izgubio od Frankfurta.

Inace pored HSV-a za kojeg navijam Mainz mi je uvijek bila draga ekipa i radujem se njihovom uspjehu. Kupili su moje simpatije nakon dva veoma teska i emotivna desavanja u "cvajti" kada su u posljednjim trenutcima ostali bez plasmana u Bundesligu, i time sto trenerima mladjih kategorija bez nekih vecih problema prepuste klupu prvog tima i to u veoma mladim godinama kao sto je bio slucaj s Kloppom, a sada s Tuchelom. Isto tako imaju kvalitetnog sportskog direktora Christiana Heidela koji je napravio odlicnu skolu fudbala i vecina igraca igra u prvom timu, koji od malih mogucnosti zajedno s trenerom napravi jednu odlicnu ekipu za njihove uslove. Iskreno bi volio kada bi Tuchel sljedece sezone preuzeo moj HSV. Izgleda da Mainz pored odlicnih igraca izbacuje i odlcne trenere.

Sto se tice trenera odgovorno tvrdim da ce sljedecih godina odlicne karijere napraviti Tuchel i Holger Stanislawski trener St.Paulija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2010, 17:59

Ted Mosby je napisao/la:Kako Lakić trese mreže, ovo mu je već 4 gol u ovoj sezoni a sezona je još mlada, sjajan je Kaiserslaurten
Sjajniji je Mainz.
Kaizer bi mogao lako popusiti i slijedecu tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2010, 18:02

Mainz je prosle sezone bio pravo osvjezenje lige, a evo i ove igraju na istom nivou. Ako se ne varam prosle godine su bili u borbi za Europu do samog kraja, a vec ove bi istu mogli izboriti. Imaju dosta mladih igraca, vrlo kvalitetnih sa naglaskom na Schurllea, koji opet ispoljava svoj talenat u velikim dozama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 sep 2010, 00:17

Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 sep 2010, 01:10

Omerbavarac je napisao/la:
1. Hoffenheim
2. HSV
3. Hannover
.
.
.
16. Wolfsburg
17. Schalke
18. Stuttgart
Ne znam sta podrazumijevas pod strasna? :roll:

Nemoj se plasiti,kada sam rekao strasna nije se podrazumijevalo losa po kvaliteti vec evo npr.Vukovi osvajaju trofej sljedece 2 sezone kanta za nabijanje,jedan Mainz,K`Lautern haraju,Borussia.M daje 6 golova u gostima a kod kuce fasuje 0-4,Borussia izgubi kod kuce od Leverkusena onda reda pobjeda,dok Leverkusen biva silovan od raznih Hannovera i Gladbacha....Pogled na samu tabelu trenutno :roll:

1 Hoffenheim
2 FSV Mainz 05
3 Hamburger SV
4 Hannover 96
5 1. FC Kaiserslautern
6 Borussia Dortmund
7 SC Freiburg
8 Bayer Leverkusen
9 Bor. Mönchengladbach

Cudna liga jare do jaja... :)
Chelsea F.C.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2010, 01:11

amerosm je napisao/la:Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.
Jah a Duizburga ni za glave. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 sep 2010, 01:48

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Izgleda u "cvajti" nakon tri odigrana kola polahko se pocinju iskritalizirati dva glavna favorita za Bundesligu, a to su Hertha i Augsburg. Hertha je danas na svom terenu bez vecih prblema dobila Bielefeld, dok je Augsburg veoma lagano rjesio gostovanje kod Bochuma. Inace moj glavni favorit za povratak u Bundesligu pored Augsburga, ekipa Fortune, je krenula lose u novu sezonu s cak tri uzastopna poraza. Dakle moje simpatije ove sezone u "cvajti" su na strani Fortune i Augsburga, gdje se nadam da ce ova dva tima direktno izboriti plasman u Bundesligu, a Hertha nek igra baraz protiv 16 ekipe iz Bundeslige.
Jah a Duizburga ni za glave. :roll:
Mislim da ce oni kao i Fuerth opet zakazati kada bude najpotrebnije. Augsburg je prethodnih godina radio ciljano i dovodio kvalitetna pojacanja, napravili novi stadion imaju odlicnu uprave i odlicne igrace i vec prethodne sezone su bili sreli za ulazak u Bundesligu. Fortuna je prosle godine uradila vise od ocekivanog i odmah zavrsila na poziciji broj cetiri, ove godine opet doveli kvalitetna pojacanja, i imaju sve uslove, no niko nije ocekivao ovakav start sezone. Hertha je pod moranjem da se vrati zbog raznih faktora i mislim da ce na kraju uspjeti jer za uslove "cvajte" imaju odlicne uslove i odlicne igrace. Takodjer mislim da ce Duisburg i Fuerth biti tu na poziciji cetiri i pet, ali da ce u odlucujucim trenutcima zakazati, a licno volio bi malo promjene u Bundesligi i malo tradicije. Kada se sjetim Fortune sredinom 90 tih u Bundesligi i naboja u utakmicama opet to pozelim, a Augsburg iz razloga sto nikad nisu igrali Bundesligu i imam osjecaja bili bi pravo osvjezenje kao Mainz kada je usao prvi put u istu. Dakle ja ovo gledam kroz simpatije, i malo kroz igracki kadar, ali po svemu top pet bi trebalo biti ovih pet spomenutih ekipa, gdje se nadam da ce ekipe koje ja simpatisem uci u Bundesligu.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 1 gost.