NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 01:33

Clutch je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Alem govori da je Kidd bolji all around, ali da je Steph bolji ukupno :? .
De Kawhi objasni mu ovu nejasnocu, bas sam ti juce ovo objasnio, evo ti prilike da koristis to znanje. :kafa:
Pa eto objasni ti, kako ce jedan igrac igrati 19 godina, od toga 17 na vrhunskom nivou, osvojio sve i svasta, na all time listama je u top 100, top 10, top 5, pravio razliku na oba kraja parketa, imao nevjerovatnu konstantu, a ovaj drugi ima 5 odlicnih sezona (poklonio sam mu eto jednu sezonu, mozda i 2)? Svi normalni argumenti su na strani Kidda. Ako govorimo o jednoj sezoni, onda je Curry bolji, ali ako govorimo o karijeri, pa nonsens je reci da je Curry bolji od nekog ko je toliko dugo trajao na vrhunskom nivou. Stice se dojam da je Kiddov prajm trajao 10-12 godina sto je cista perverzija i nesto sto se ne vidja tako cesto.

Jedno je porediti recimo Deron Williamsa iz prajma (kada je bio drugi najbolji PG ili ili u najgorem slucaju TOP 3 PG lige iz vremena Utah) i Paula iz prajma, pa da se kaze da je Deron bio bolji all around, a Paul ukupno. Medjutim, pricamo o HOF igracu i nekom ko je tek usao u prajm (za mene je eto 2 godine u prajmu).
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 15 jun 2016, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 jun 2016, 01:34

Clutch je napisao/la: De Kawhi objasni mu ovu nejasnocu, bas sam ti juce ovo objasnio, evo ti prilike da koristis to znanje. :kafa:
Pa u ovoj ti situaciji ne ide u korist jer
Kiddov playmaking/Curryev playmaking >>>>>>> Curryev šut/Kiddov šut

Da ne spominjem i ostale činioce od same odbrane pa dalje. Kidd je toliko dominantan playmaker u odnosu na Currya da ih je smiješno i porediti. A Curry jeste bolji šuter, ali ni blizu dovoljno da to poništi. Čak i da je Curry jači defanzivac nego što je Kidd opet bi (po tvojoj teoriji) Kiddov playmaking odnio pobjedu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 15 jun 2016, 01:35

Kawhi je napisao/la:
LeSa je napisao/la:Koliko v/nas je zaista gledalo Kidda u prajmu je prvo i osnovno pitanje kod ovakvih usporedbi.
Nema to neke pretjerane veze. Alem je jedan od starijih forumaša ovdje pa misli da je Kidd bolji.

A i danas je doba tehnologije pa se sve može naći. Uvjeren sam da @Epi i ja ne kaskamo puno za onim koji su pratili 80. ili 90.

Btw koliko je tebi godina? Stalno se ponavljaš kao da ti je 40, a nešto mi izgledaš kao da još ni 30. nisi napunio.

Ima to itekakve veze. Kladim se da je prosjek godina forumaša negdje oko 20, dakle u startu nelogično da isti komentarišu i uspoređuju Kidda sa bilo kojim igračem današnjice.
Gledanje reportaža sa YT i gledanje bezbroj utakmica nekog igrača u vrijeme kada je isti harao su nebo i zemlja, to ti je činjenica.
Po čemu ti izgledam, ne sjećam se da smo razmijenjivali selfie.
Ne brini se, pregurao sam iznad 30. Ne mogu da pišem mnogo o prime Birdu i sličnim igračima niti ćeš me ikada vidjeti da mnogo pametujem o tome a razlog je jasan kao dan.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 jun 2016, 01:36

adriano_leite je napisao/la: Alem govori da je Kidd bolji all around, ali da je Steph bolji ukupno :? .
Klay Thompson je bolji all around igrac od Hardena uvjek bio , ali nije bolji ukupno recimo, svatas? Mike Conley je bolji all around od Irvinga ali nije bolji ukupno, svatas?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 01:41

alemsa je napisao/la:
Klay Thompson je bolji all around igrac od Hardena uvjek bio , ali nije bolji ukupno recimo, svatas? Mike Conley je bolji all around od Irvinga ali nije bolji ukupno, svatas?
Shvatam i to sam naveo sa Deronom i Paulom, ali brate mili, lik je 17 sezona harao ligom, kako to moze proci nezapazeno??? Od tih 17 sezona bar 10 sezona je bio u prajmu, radio strasne stvari na oba kraja parketa, a Curry je 2-3-4 godine u prajmu i na vrhunskom nivou. Totalno nezahvalno poredjenje na taj nacin. Kidd nije imao toliko poena kao Curry, ali je po svim ostalim segmentima kosarkaske igre bio ispred Currya. Ne samo Currya, nego mnogih playmakera. Po meni je top 5 ikada. Magic, Stockton, Cousy, Thomas, nek se ugura i Frazier tu, Kidd ide odmah iza njih. Jednostavno covjek ima bolju karijeru po svim parametrima osim po broju poena.

Btw. Harden nije bolji od Klaya ni ukupno ni all around.

Prvobitno pitanje sam i prosirio:
adriano_leite je napisao/la:Mene zanima, kako je jedan bolji all around, a drugi je bolji ukupno? Fakat sam te izgubio u tom navodu. Volio bih da malo pojasnis tu izjavu.

Edit: da pojasnim pitanje, kako je to moguce, ako je Kidd pravio razliku na oba kraja parketa, dugi niz godina, a Curry ima 3,4 odlicne sezone. Ako ces porediti sezonu jednog sa sezonom drugog, ok, ali u pitanju je jedna sezona, a ne karijera, a na osnovu karijere se kaze koji je igrac bolji.

Mes Que Un Club!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 jun 2016, 01:47

alemsa je napisao/la:
Evo ja ću mu objasniti. Ako je igrač A dosta, dosta bolji od igrača B u 2-3 kategorije a igrač B malo bolji od igrača A u 4-5 kategorija igrač A je bolji od igrača B sveukupno a igrač B od igrača A all-round, jer veću razliku sveukupno prave npr. ove 2-3 kategorije jer je tu on dosta, dosta bolji od igrača B nego 4-5 kategorija u korist igrača B jer su tu razlike manje. A igrač B je bolji all-round jer je bolji u više kategorija.
Da bi bolje shvatio uzmi za primjer Curryja i Ronda.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jun 2016, 01:49

Kawhi je napisao/la:
Clutch je napisao/la: De Kawhi objasni mu ovu nejasnocu, bas sam ti juce ovo objasnio, evo ti prilike da koristis to znanje. :kafa:
Pa u ovoj ti situaciji ne ide u korist jer
Kiddov playmaking/Curryev playmaking >>>>>>> Curryev šut/Kiddov šut

Da ne spominjem i ostale činioce od same odbrane pa dalje. Kidd je toliko dominantan playmaker u odnosu na Currya da ih je smiješno i porediti. A Curry jeste bolji šuter, ali ni blizu dovoljno da to poništi. Čak i da je Curry jači defanzivac nego što je Kidd opet bi (po tvojoj teoriji) Kiddov playmaking odnio pobjedu.
Haha haj dobro
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 01:55

TheChief je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Evo ja ću mu objasniti. Ako je igrač A dosta, dosta bolji od igrača B u 2-3 kategorije a igrač B malo bolji od igrača A u 4-5 kategorija igrač A je bolji od igrača B sveukupno a igrač B od igrača A all-round, jer veću razliku sveukupno prave npr. ove 2-3 kategorije jer je tu on dosta, dosta bolji od igrača B nego 4-5 kategorija u korist igrača B jer su tu razlike manje. A igrač B je bolji all-round jer je bolji u više kategorija.
Da bi bolje shvatio uzmi za primjer Curryja i Ronda.
Samo mi reci da li je Kidd malo bolji defanzivac bio od Currya? Da li je bio malo bolji asistent od Currya? Da li je bio malo bolji kradljivac lopti od Curry? Da li je bio malo bolji razigravac od Currya? Da li je bio malo bolji skakac od Currya?

Mes Que Un Club!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 jun 2016, 02:02

adriano_leite je napisao/la: Shvatam i to sam naveo sa Deronom i Paulom, ali brate mili, lik je 17 sezona harao ligom, kako to moze proci nezapazeno??? Od tih 17 sezona bar 10 sezona je bio u prajmu, radio strasne stvari na oba kraja parketa, a Curry je 2-3-4 godine u prajmu i na vrhunskom nivou. Totalno nezahvalno poredjenje na taj nacin. Kidd nije imao toliko poena kao Curry, ali je po svim ostalim segmentima kosarkaske igre bio ispred Currya. Ne samo Currya, nego mnogih playmakera. Po meni je top 5 ikada. Magic, Stockton, Cousy, Thomas, nek se ugura i Frazier tu, Kidd ide odmah iza njih. Jednostavno covjek ima bolju karijeru po svim parametrima osim po broju poena.
Cuj neas Big O u top 5, haj.

Kako je nezahvalno kad vidis da je bolji, a nije da nea potporu uz to. Kako Reggie Miller kaze da je Drazen najbolji suter kojeg je on vidio (prije Stepha) a nije igro malo u NBA (malo ga gledo). I to kaze da je bolji i od njeg a ovaj prejaku karijeru imo. Ili kako Steph postade najbolji suter svih vremena u tih "nebtinih" nekoliko godina?
adriano_leite je napisao/la: Btw. Harden nije bolji od Klaya ni ukupno ni all around.
dobro

adriano_leite je napisao/la:Samo mi reci da li je Kidd malo bolji defanzivac bio od Currya? Da li je bio malo bolji asistent od Currya? Da li je bio malo bolji kradljivac lopti od Curry? Da li je bio malo bolji razigravac od Currya? Da li je bio malo bolji skakac od Currya?

Pa jeste bio TD mashina, kao i Rondo, ali ti TD's nisu razina jednog Westbrooka :wave:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 02:07

TheChief je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:@TheChief, tako mozes porediti najbolju sezonu jednog i najbolju sezonu drugog. Pricamo o ukupnoj karijeri koja je kod jednog trajala 19 sezona, kod drugog 7 sezona. Kidd ima vise vrhunskih sezona u karijeri nego sto je Curry uopste proveo u NBA. Kada se sastavlja all time lista, trebalo bi se gledati cjelokupna karijera, a ne najbolje sezone. Ako se gledaju najbolje sezone, to bi pojednostavljeno znacilo da je Anthony Davis vec sada jedan od najboljih ikada, a mislim da je to neozbiljno reci.
Ako mi možeš reći, šta misliš među koliko najboljih igrača lige je bio Kidd u tom periodu ?
U tom periodu je bio jako veliki broj odlicnih igraca, HOF igraca, mnogo vise nego ih ima danas, jer je ipak u pitanju 19 sezona. Od tih 19 sezona, prosjecno je bio top 3 i top 5 PG lige. Malo li je ;) . Njegovu snagu i velicinu kroz karijeru i uticaj na oba kraja parketa, ne mozes opisati prosjecnim brojkama. Kidd 10 asistencija Curry 8 asistencija, znaci Kidd malo bolji, a Kidd ima duzi niz takvih sezona nego je Curry u ligi. Kao sto ti rekoh, ako tako gledas, Anthony Davis je vec sada jedan od najboljih ikada.

S druge strane, u poredjenju s Curryem, pitam te, da li je bio malo bolji skakac? Malo bolji defanzivac? Malo bolji razigravac? Malo bolji asistent? Malo bolji kradljivac lopti?

@Aleme, totalno sam zaboravio Oscara, izvinjavam se, ali shvatas sta zelim da ti kazem. SLazemo se da se ne slazemo. Gdje bi Curry bio na toj tvojoj nekoj listi?

Mes Que Un Club!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 15 jun 2016, 02:08

Prvo poredjenja su vam u rangu poredjenja fudbalkih timova kada fol ppredas golman-golman, bek-bek, itd.. pa fol ko tu ima vise pobjednika je bolja ekipa :rol: :rol:
I VI tako, šut, playmaking, skokovi itd.. užasno glupo poredjenje jer ako ćemo se time voditi @kawai gdje da smjesti o cp3-a onda? Vasiona iznad je Parkera, a nešto se ne sjećam da se sa tim slazes?

Onda drugo Adriano ti uporbo poredis ih i uzimas kiddovu dugotrajnost i veliki broj sezona kao glavni argument? Ako već tako ppredis brate sacekaj 10godina pa ih onda uporedi? Jer onda 70% lige ispada iz svih kombinacija jer ima 4-5-6-7 tek sezona?

Jednostavno prvo poredjenje je užasno glupo, a drugo nema smisla jer ne možeš uzimat čitavu karijeru nekog igrača i trenutni staž drugog i da ti to argument bude jer i ovaj ce odograti još sezona, kakvih i koliko tek se treba vidjeti ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 jun 2016, 02:13

adriano_leite je napisao/la:

@Aleme, totalno sam zaboravio Oscara, izvinjavam se, ali shvatas sta zelim da ti kazem. SLazemo se da se ne slazemo. Gdje bi Curry bio na toj tvojoj nekoj listi?
E to cemo da vidimo, mnogi ce mu brojat dvije titule, ali ja mu ne mogu brojat titulu na ovaj nacin, osim ako ne pokida /zatvori game 6 ili 7 a i tad Boga mi guravo, da ima pravde Bron bi bio sampion ove godine a ne Steph koji ce dobit kredit za to, jer kroz nekoliko godina slabo ce ko pomenut da je odigro 2 od 6/7 tekmi u finalu na nivou, u tim poredjenjima nekim, samo ce se navest 2 titule, posebno ne dolikuje najboljem igracu svijeta, jer ti kad gledas Bronova (osim Dallasa), Kobijeva, Shaqova, Hakeemova, Duncanova (kad se smatro top 3 igracem lige itd.) finala, ovo je mizerno.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 02:16

JoseeMourinho je napisao/la:Prvo poredjenja su vam u rangu poredjenja fudbalkih timova kada fol ppredas golman-golman, bek-bek, itd.. pa fol ko tu ima vise pobjednika je bolja ekipa :rol: :rol:
I VI tako, šut, playmaking, skokovi itd.. užasno glupo poredjenje jer ako ćemo se time voditi @kawai gdje da smjesti o cp3-a onda? Vasiona iznad je Parkera, a nešto se ne sjećam da se sa tim slazes?

Onda drugo Adriano ti uporbo poredis ih i uzimas kiddovu dugotrajnost i veliki broj sezona kao glavni argument? Ako već tako ppredis brate sacekaj 10godina pa ih onda uporedi? Jer onda 70% lige ispada iz svih kombinacija jer ima 4-5-6-7 tek sezona?

Jednostavno prvo poredjenje je užasno glupo, a drugo nema smisla jer ne možeš uzimat čitavu karijeru nekog igrača i trenutni staž drugog i da ti to argument bude jer i ovaj ce odograti još sezona, kakvih i koliko tek se treba vidjeti ;)
Da li shvatas da ih nisam ja uporedio nego je @Epi rekao da je Curry sada all time great i vec sada bolji od Kidda? Slazes se s tim da je na vjecnoj listi Curry SADA ispred Kidda?

Samo to odgovori da ne idemo presiroko.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 02:28

alemsa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

E to cemo da vidimo, mnogi ce mu brojat dvije titule, ali ja mu ne mogu brojat titulu na ovaj nacin, osim ako ne pokida /zatvori game 6 ili 7 a i tad Boga mi guravo, da ima pravde Bron bi bio sampion ove godine a ne Steph koji ce dobit kredit za to, jer kroz nekoliko godina slabo ce ko pomenut da je odigro 2 od 6/7 tekmi u finalu na nivou, u tim poredjenjima nekim, samo ce se navest 2 titule, posebno ne dolikuje najboljem igracu svijeta, jer ti kad gledas Bronova (osim Dallasa), Kobijeva, Shaqova, Hakeemova, Duncanova (kad se smatro top 3 igracem lige itd.) finala, ovo je mizerno.
Brate nemoj bjezati od odgovora. Ako je po tebi Curry ispred Kidda, gdje bi bio jedan a gdje drugi na tvojoj vjecnoj listi igraca na poziciji PG TRENUTNO, SADA, U OVOM MOMENTU?

Mes Que Un Club!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 jun 2016, 03:23

adriano_leite je napisao/la: Brate nemoj bjezati od odgovora. Ako je po tebi Curry ispred Kidda, gdje bi bio jedan a gdje drugi na tvojoj vjecnoj listi igraca na poziciji PG TRENUTNO, SADA, U OVOM MOMENTU?
Pa ne mos govorit all time trenutno, mislim audiras na to namjerno al' nea smisla :mrgreen: Bolji igrac jeste, ako nastavi ovako ili priblizno, normalno da ce biti ispred Kidda na all time listi :kafa: Medjutim ako sutra prestane igrat kosarku onda je stvar durgacija. Isto kao Rose sto je bio na putu da bude all time great ali postade jedan od onih koji je unisten povredama.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jun 2016, 09:22

Dakle Kidd je "17 godina harao ligom jel". Prva netacna stvar. Kidd je bio odlican, vrhunski igrac, meni licno najbolji playmaker 2000ih ali 17 godina nije harao. Gledao sam Jasona Kidda u primeu i smatram da mi je ovo sto Curry radi zadnjedvije godine drasticno bolje od tog Kidda. Covjek je toliko dobar da je promijenio shvatanja kosarke, nacin igre, odbrane itd itd. Onda "Curryju trebaju jos 3-4 ovakve sezone da bude ispred Kidda i Iversona". Dakle covjeku trebaju 3-4 sezone koje su medju najboljim individualnim sezonama IKAD odigrarnim i kakve su ta dvojica ranije navedenih igraca mogli samo sanjati u svome primeu da bude bolji od njih ? Meni je to glupost. Kidd jeste uveo Netse u finale 2 puta ali na istoku koji je tada bio prepun ekipa gorih nego danasi bez prave i postene ekipe (do pojave Pistonsa). Ja npr vise cijenim Nashevo uvodjenje Sunsa u finale zapada 2010. protiv strasne konkurencije ili Nashova postignuca u Sunsima nego to u Netsima sto je Kidd radio. Kidd jeste bolji razigravac od Stepha ali naravno da nije tacan ovaj Kawhijev senzacionalizam po ko zna koji put. Stephov uticaj na napad i u utakmicama kad ga ne ide je ogroman. Steph je igrac kojeg se udvaja na 10 metara od kosa, kojeg se zna udvajat i bez lopte na izlasku iz blokova i kojeg je cak i pored tog svega vrlo cesto nemoguce cuvati. Steph 2. titulom sa ovim svim sto je vec pokazao i osvojio meni je defnitivno ispred Kidda. O Iversonu ne zelim raspravljati jer koliki god da se kult i mit Bozanstva stvorio oko njega, ja njega ne smatram toliko velikim koliko ga se ovdje smatra jer je on prvo i osnovno bio neefikasan volume scorer ogromnog srca i muda koje do neba postujem, ali da ga sad smatram boljim igracem nego sto ustvari jeste, ne pada mi na pamet. On je velik jer je dio pokreta, era sam za sebe, ali ga se nastoji prikazati boljim nego sto zapravo jeste.

Moja top 10 PG lista ikad:
1. Magic
2. Big O
3. Zeke
4. Stockton
5. Steph
6. Kidd
7. Fraizer
8. CP3
9. Nash
10. Parker

Btw lista je po tome koga smatram najboljim igracima, ne sta su ostvarili u karijeri. Steph ce vjerovatno napredovati do kraja karijere do 3. mjesta (ako ovako nastavi jel). Kidd jeste po nekom all time poredjenju ispred jer ima vise postignuca al meni je Steph bolji igrac nego sto je Kidd ikad bio.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 09:32

Izvini ali meni je ta lista strasna. Sa 3 vrhunske sezone covjek je top 5 PG ikad. Nekad se dobro moralo muciti da se udje u top 5 necega, imati konstantu a sad to vise nije slucaj. Znaci i nije cudno sto je ESPN-u 23. na all time listi ispred nekih ljudi ciji je prajm trajao duze nego Stephova karijera. Sad mi je sve jasno. Komotno treba i AD-a ugurati u top 50. Fantasticnu sezonu imao i drugu odlicnu. Cim bude trecu istu bio mozemo ga ispred Malonea staviti na All Time listi (tom izvrnutom logikom). All time, svih vremena, znaci nije bitna duzina i kvalitet karijere, nego bukvalno moze sutra Steph da ode na seriju operacija i nema ga nigdje narednih 10 godina i on je ispred Kidda na osnovu 3 sezone. Fakat strasno.

Edit: ispravio si, tj. dopunio zadnji pasus. Znas sta bi trebalo znaciti all time lista? Karijera kvalitet sve apsolutno. Koga smatras boljim igracem je jedno a all time lista je drugo gdje jedan ima vise sezona u prajmu nego drugi sezona u karijeri.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 15 jun 2016, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 jun 2016, 09:37

Adriano, ko je po tebi bolji igrač, T. Hardaway vs Irving?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2016, 09:40

Tracy3McGrady je napisao/la:Adriano, ko je po tebi bolji igrač, T. Hardaway vs Irving?
Tim. Pa nisam neozbiljan da nekog nakon jedne dvije tri sezone guram na all time liste a tek par godina u ligi covjek. Moze biti gori moze biti bolji to ce vrijeme pokazati kad zavrsi karijeru jednog dana.

Mes Que Un Club!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jun 2016, 09:43

Steph je u 2 sezone pokazao nivo o kakvom je Kidd mogao samo sanjati. Stephove sezone prije 2 odnosno 3 godine su bolje ili u rangu Kiddovih najboljih. Steph je poprilicno bolji igrac od Kidda i meni ce drugom titulom sa svim onim rekordima koje ima i 2 MVPa te jednom od najboljih individualnih sezona ikad biti ispred Kidda i po pitanju karijere. Kada neki igrac igra na ovakvom nivou na kojem je Steph odradio zadnje 2 sezone onda bas i ne mora igrati tako 10 godina da bi bio proglasen top 5 ikad na svojoj poziciji. Ja kazem da ako Steph odradi jos 4 ovakve sezone (znaci sezone kakve su igrali samo nekoliko igraca u historiji igre i ispred kojih su samo jedna LeBronova, jedna Wiltova i jedna Jordanova, statisticki gledano) onda ce biti za puno puuno vise domete od top 5 ikad na svojoj poziciji. Evo nek Steph osvoji ove godine drugu titulu, i u te naredne 4 godine koje odradi vrhunski dobije jos 2 MVPa i osvoji jos 2 titule. Recimo naravno. Koji je onda on na ukupnoj listi najboljih igraca ikad ? Meni je bez sumnje top 10.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.