FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jos kad bi neko znao reci u kolko sati ce se odrzati taj posljednji trening za ovu godinu bio bi jako zahvalan 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
TeroweNth je napisao/la:Stigli duxevi .
http://img577.imageshack.us/img577/2759/duks.jpg
http://img641.imageshack.us/i/01122010929.jpg/
40KM
da neznas mozda kad ce salovi doci ?? a dux je predobar

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Kerla je igr'o jer je oprostio dug od nekih 12 milja za ciste papire..al svakako papak klasicniotpravnik_vozova je napisao/la:Slažem se sa ovim, usput rus je bio odličan za nase uslove! Evo i za kerlu smo ispali levati samo takvi...Foliraju nas jbt da je potpisao ugovor, i onda nas frajer jednostavno ispali...Ne kontam kako i zašto je onda počinjao u prvih jedanaest kad se znalo da će otići i to za Dž.! Trebalo mu je sjebati formu maksimalno a ne ga gurati da igra dok neki igrači koji zaslužuju sveti dres sjede na klupi. Ovo ja ne kontam nikako da se pojedinci poigravaju sa Klubom a još im se ukazuje i pruža dodatna prilika da nas sjebu max??? Ma treba ovakve kao semir protjerati sa grbavice u startu tj. pitati ga hoćeš produžiti ugovor? Neću, e onda ga otjerati u 100 pm, što dalje od Želje!Admiral_TM87 je napisao/la:**** ga ljudi traze raskid ugovora jer nedobiju sansu uopste, i ovi mladici Pehilj Nikolic nisu zaigrali nikako i tako to ide potpises ga na 2 godine, prvu neigra uopste, onada zaigra ili ne zaigra kad mu istice ugovor i ode negdje bez obestecenja ili ode sto je nezadovoljan minutazom... Ja kontam Amara da oni nisu jos igracine, ali ako nedobiju sansu nece nikad ni biti, nemozes koristiti samo 12 13 igraca, naprimjer na Grbavici vodimo 8:0 i niko od njih nedobiva sansu...

1921-2011
E jeste vala naivni po pitanju transfera Kerle.Momak je trenutno najbolji Željin igrač,a možda
i najbolji igrač u PL.Pa jedini se on sigurno može prodati i zaraditi na njemu.Zvanično neće Željo
ništa zaraditi,ali neko u Želji hoće.Zato je i igrao.A ko je taj ili ti u Želji koji će zaraditi od tog
transfera nije teškl zaključiti.
i najbolji igrač u PL.Pa jedini se on sigurno može prodati i zaraditi na njemu.Zvanično neće Željo
ništa zaraditi,ali neko u Želji hoće.Zato je i igrao.A ko je taj ili ti u Želji koji će zaraditi od tog
Hajd prosvjetli nas majke tisaleboss je napisao/la:E jeste vala naivni po pitanju transfera Kerle.Momak je trenutno najbolji Željin igrač,a možda

1921-2011
To je naš balkanski biznis.Pričamo o ljubavi a radimo samo za sebe.I onda ne valja Kerla,nije
on naše dijete i slične gluposti.
Ma pusti ba, Mesic je bio povrijedjen a i forma mu je bila u padu nakon hapoela je izgubio samopuzdanje, nakon bogijeve povrjede ostali su nam gancev i kerla, brko je jednostavno bio prisljen da pusti kerlu da igra jer je pruzao dobre partije i pokazao se bolje od ganceva s tim da je vasilic tek stigao nit je uigran nit fizicki spreman kerla je bio logican slijed dogadjaja...Esii TM87 je napisao/la: Hajd prosvjetli nas majke ti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kakav bolan ballkanski biznis?Jeli ti znas cjelokupnu situaciju s Kerlom?saleboss je napisao/la:To je naš balkanski biznis.Pričamo o ljubavi a radimo samo za sebe.I onda ne valja Kerla,nije
1921-2011
Nebi on zaigrao da nije bilo interesa od transfera .Đaba se tješimo i tražimo opravdanje za ovaj
promašeni transfer ,promašeni iz klupske pozicije.Jedno je samo gola istina:MI ŽIVIMO ZA NJIH
A ONI ŽIVE ZA NAS !!!!
promašeni transfer ,promašeni iz klupske pozicije.Jedno je samo gola istina:MI ŽIVIMO ZA NJIH
A ONI ŽIVE ZA NAS !!!!
Hajd kad vec hoces KO bi zaigro umjesto njega?saleboss je napisao/la:Nebi on zaigrao da nije bilo interesa od transfera .Đaba se tješimo i tražimo opravdanje za ovaj
A ONI ŽIVE ZA NAS !!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nakon tvojih par postova ja se uvjeri da ti ne znas situaciju sa Kerlom...od samog pocetka,pa zato valjas gluposti 

1921-2011
-
- Kontakt:
Sigurno je da ima nesto tu, ne govorimo samo o kerli, ima tu raznih talova i zajebancija, ali evo popusili smo par puta na isti fazon, sad treba lagano vidjeti sto prije sa ovima kojima istice ugovor na kraju sezone a koji vrijede nesto ako nece potpisati ugovor suspenzija i gotovo nek pauziraju pola godine ako im se isplati, a mi traziti zamjene jer od ovih svakako nemamo nistasaleboss je napisao/la:To je naš balkanski biznis.Pričamo o ljubavi a radimo samo za sebe.I onda ne valja Kerla,nije
Znate šta, ako volite ovaj klub, svi zajedno ne dižimo prašinu ovako, neke stvari se ne mijenjaju preko noći, jedino možemo da izazovemo revolt igrača kojima je potreban mir. Svaki naš bivši igrač koji je našao angažman vani znači da vrijedi i da je prerastao ovu ligu, tako da je svako unižavanje lika i djela bespotrebna ljubomora. Ne zaboravimo da su nas zadužili svojim dobrim partijama i donosili mnogo radosti u naša srca. Pljuvanje i vrijeđanje naših velikana ne priliči navijačima najvećeg kluba u BiH. Umjesto toga ispratimo ih kao velikane, a ako dođu bolja vremena i za njih i za naš klub, vratiće nama i našem klubu kada i kako to bude moguće. Pa i ako se to ne desi, mi treba da se okrenemo sadašnjosti i budućnosti i stvaramo jakog Želju sa onim što imamo, onim što dolazi i da jačamo sve naše segmente kluba, upravu, stručni i igrački pogon.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Srednje sam visine(180 cm) i imam nekih 76kg i po nekim kriterijima trebala bi mi valjda XL dukserica,ali ova današnja roba je katastrofa što se tiče brojeva nekada mi je L taman,nekada XL,a nekada i XXL
.Pošto bi na slijepo kupovao moram ovaku glupost pitati nemojte mi zamjeriti. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- spielführer_21
- Kontakt:
Nisi li ti navijač sarajeva, šta glumiš sad?saleboss je napisao/la:Nebi on zaigrao da nije bilo interesa od transfera .Đaba se tješimo i tražimo opravdanje za ovaj
A ONI ŽIVE ZA NAS !!!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Heheheehhspielführer_21 je napisao/la:Nisi li ti navijač sarajeva, šta glumiš sad?saleboss je napisao/la:Nebi on zaigrao da nije bilo interesa od transfera .Đaba se tješimo i tražimo opravdanje za ovaj
A ONI ŽIVE ZA NAS !!!!

Ja kontam zbog cega lik mlati praznu slamu

1921-2011
potpisKrvotok je napisao/la:Znate šta, ako volite ovaj klub, svi zajedno ne dižimo prašinu ovako, neke stvari se ne mijenjaju preko noći, jedino možemo da izazovemo revolt igrača kojima je potreban mir. Svaki naš bivši igrač koji je našao angažman vani znači da vrijedi i da je prerastao ovu ligu, tako da je svako unižavanje lika i djela bespotrebna ljubomora. Ne zaboravimo da su nas zadužili svojim dobrim partijama i donosili mnogo radosti u naša srca. Pljuvanje i vrijeđanje naših velikana ne priliči navijačima najvećeg kluba u BiH. Umjesto toga ispratimo ih kao velikane, a ako dođu bolja vremena i za njih i za naš klub, vratiće nama i našem klubu kada i kako to bude moguće. Pa i ako se to ne desi, mi treba da se okrenemo sadašnjosti i budućnosti i stvaramo jakog Želju sa onim što imamo, onim što dolazi i da jačamo sve naše segmente kluba, upravu, stručni i igrački pogon.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Demagogija čista! Od riječi do riječi, čuj kerla velikan e jes' al u qrcu! Velikan je što je ispao picketina ona najveća, jer je gledao samo svoj interes a Želju ko ****...Jel' zbog toga možda velikan, ne rise svega ti!Krvotok je napisao/la:Znate šta, ako volite ovaj klub, svi zajedno ne dižimo prašinu ovako, neke stvari se ne mijenjaju preko noći, jedino možemo da izazovemo revolt igrača kojima je potreban mir. Svaki naš bivši igrač koji je našao angažman vani znači da vrijedi i da je prerastao ovu ligu, tako da je svako unižavanje lika i djela bespotrebna ljubomora. Ne zaboravimo da su nas zadužili svojim dobrim partijama i donosili mnogo radosti u naša srca. Pljuvanje i vrijeđanje naših velikana ne priliči navijačima najvećeg kluba u BiH. Umjesto toga ispratimo ih kao velikane, a ako dođu bolja vremena i za njih i za naš klub, vratiće nama i našem klubu kada i kako to bude moguće. Pa i ako se to ne desi, mi treba da se okrenemo sadašnjosti i budućnosti i stvaramo jakog Želju sa onim što imamo, onim što dolazi i da jačamo sve naše segmente kluba, upravu, stručni i igrački pogon.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
O Kerli više ne treba trošiti riječi, jer je Kerla potvrdio ono što je većina Željinih navijača znala, Kerla je IZDAO Želju, ne jednom, nego više puta. KERLA=PAPAK. Željo je nemjerljivo dao više Kerli, nego Kerla Želji. Još jednom KERLA=PAPAK. Idemo dalje Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bas tako!!! PAPAK PRAVIavlami97 je napisao/la:O Kerli više ne treba trošiti riječi, jer je Kerla potvrdio ono što je većina Željinih navijača znala, Kerla je IZDAO Želju, ne jednom, nego više puta. KERLA=PAPAK. Željo je nemjerljivo dao više Kerli, nego Kerla Želji. Još jednom KERLA=PAPAK. Idemo dalje Željo je šampion.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 3 gosta.