Cartman?
Protiv Argentine prijateljsku kad smo igrali, ja sam bio na tekmi i ko je vec snimao kad god su trebali snimati selektora Piplica je bio u kadru. Ljudi bili ubijedeni da nam je on selektor.BaDa12 je napisao/la:Na jednoj od zadnjih utakmica, grafičari su i predstavili Tomu kao selektora.
Beethoven i Haydn se sad prevrću u grobu.rishaaa je napisao/la:Evo za našeg brata Virtuala,morao sam ovo postaviti na You Tube,da vidi da se u Beču ne sluša samo MC YANKOBio je to sunčan dan u Beču,samo za Virtu i Argona u HD-u
Op op op idemo UžiĆkoooorishaaa je napisao/la:Evo za našeg brata Virtuala,morao sam ovo postaviti na You Tube,da vidi da se u Beču ne sluša samo MC YANKOBio je to sunčan dan u Beču,samo za Virtu i Argona u HD-u
[youtube][/youtube]
Taj protok ti je u Kini.Juventinisimo je napisao/la:...fali samo bolji protok prema napadu...
A zar ima sta da valja u toj Kini...Virtu4l je napisao/la:Taj protok ti je u Kini.Juventinisimo je napisao/la:...fali samo bolji protok prema napadu...
Cestitke, polako preuzimas ulogu najveceg trola foruma. Nije mala stvar, mozes da budes ponosan.Juventinisimo je napisao/la:Kada je Pape protiv Kipra naredio strogi napad...ispalo je kako je ispalo..prokisnjavalo sa svih strana..katastrofa..
Protiv Walesa je uradio odlican takticki potez...pojacao defanzivu...igrao bez krila...uradio ono sto je trebao da uradi...da pokrije najkriticniji dio...
Ne mogu da shvatim,kako ne vidite da nam u odbrani fali tri standardna igraca..![]()
Jeste li uopste svjesni koliko treba vremena da se sve to uigra...to je tesko uigrati u timu,gdje se trenira svaki dan,o reprezentaciji da i ne govorim...igra li ko od vas fudbala?? Jeste li ga ikada igrali??
Imamo jako los protok lopte prema Dzeki i Vedi...sasvim razumljivo...treba to uigrati,i treba vremena za to..
Ljudi,nama fali Miske koji je bio alfa i omega,preko kojeg je sve islo..to se promjenilo i to treba uigrati...nije ovo FIFA 2015 pa da ide preko joysticka...![]()
Pjanic(24),Besic(22),Susic(22),Prcic(20),Cimirot(21),Hajrovic(23),Visca(24)....Lulic(28),Medo(29)...ljudi,ne ide nista preko noci...treba vremena da se to uigra i funkcionise...mi imamo vezni red za narednih 8-10 godina...momcima treba vremena i razumijevanja...
Prizeljkujete neke taktike koje su u ovome trenutku nemoguce...odbrana nam je desetkovana...to se u ovome trenutku MORA pojacati...zgusnutim veznim redom,a kako drugacije?? Protiv Kipra je puhalo sa svih strana i desilo se ono sto se desilo...
Da smo igrali sa jednim napadacem...pljuvali bi Papeta kako je izasao kukavicki,a treba nam pobjeda...pa bi pljuvali tog jednog napadaca,trazeci onoga drugog...Da je igrao lijevo Visca...pljuvali bi i tog drugoligasa..
Vi umislili da smo mi neka velesila i da sve utakmice treba sa po pet razlike da deremo...danas svako igra fudbal ...snove snivajte i ne mijesajte ih sa stvarnoscu...
Imamo posjed lopte,imamo pasove...fali samo bolji protok prema napadu...nadoci ce i to...ovi momci to mogu...
Odlucio je da potuce retardiranu bebuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cestitke, polako preuzimas ulogu najveceg trola foruma. Nije mala stvar, mozes da budes ponosan.Juventinisimo je napisao/la:Kada je Pape protiv Kipra naredio strogi napad...ispalo je kako je ispalo..prokisnjavalo sa svih strana..katastrofa..
Protiv Walesa je uradio odlican takticki potez...pojacao defanzivu...igrao bez krila...uradio ono sto je trebao da uradi...da pokrije najkriticniji dio...
Ne mogu da shvatim,kako ne vidite da nam u odbrani fali tri standardna igraca..![]()
Jeste li uopste svjesni koliko treba vremena da se sve to uigra...to je tesko uigrati u timu,gdje se trenira svaki dan,o reprezentaciji da i ne govorim...igra li ko od vas fudbala?? Jeste li ga ikada igrali??
Imamo jako los protok lopte prema Dzeki i Vedi...sasvim razumljivo...treba to uigrati,i treba vremena za to..
Ljudi,nama fali Miske koji je bio alfa i omega,preko kojeg je sve islo..to se promjenilo i to treba uigrati...nije ovo FIFA 2015 pa da ide preko joysticka...![]()
Pjanic(24),Besic(22),Susic(22),Prcic(20),Cimirot(21),Hajrovic(23),Visca(24)....Lulic(28),Medo(29)...ljudi,ne ide nista preko noci...treba vremena da se to uigra i funkcionise...mi imamo vezni red za narednih 8-10 godina...momcima treba vremena i razumijevanja...
Prizeljkujete neke taktike koje su u ovome trenutku nemoguce...odbrana nam je desetkovana...to se u ovome trenutku MORA pojacati...zgusnutim veznim redom,a kako drugacije?? Protiv Kipra je puhalo sa svih strana i desilo se ono sto se desilo...
Da smo igrali sa jednim napadacem...pljuvali bi Papeta kako je izasao kukavicki,a treba nam pobjeda...pa bi pljuvali tog jednog napadaca,trazeci onoga drugog...Da je igrao lijevo Visca...pljuvali bi i tog drugoligasa..
Vi umislili da smo mi neka velesila i da sve utakmice treba sa po pet razlike da deremo...danas svako igra fudbal ...snove snivajte i ne mijesajte ih sa stvarnoscu...
Imamo posjed lopte,imamo pasove...fali samo bolji protok prema napadu...nadoci ce i to...ovi momci to mogu...![]()
![]()
Da Bog da ti Susic preuzeo Juventus tvoj jednog lijepog dana.
Da...ma ti samo obrati paznju na generale poslije bitke i obavezno na postove tipa:DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Cestitke, polako preuzimas ulogu najveceg trola foruma. Nije mala stvar, mozes da budes ponosan.![]()
![]()
Da Bog da ti Susic preuzeo Juventus tvoj jednog lijepog dana.
Pa uzeli su bod Armeniji...uspijeh je to da DICKOM i to Advocaatom...na Bosanski prevedeno...Cunin advokat...Virtu4l je napisao/la:'ogare, provaljen si...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.