Pogadjas sut za produzetke protiv Cavsa, 44 poena, trener te izbacuje u produzecima i ubacuje minutu prije kraja. Ekipa gubi 7 razlike.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Mene draftovali Pacersi ?geoxx je napisao/la:Guzis neku ekipu 25 razlike, trener te ne odmara, igras svaku minutu. Svaki put.
Pogadjas sut za produzetke protiv Cavsa, 44 poena, trener te izbacuje u produzecima i ubacuje minutu prije kraja. Ekipa gubi 7 razlike.
Imaš tamo u GM-roster Pise contract extension pa nekima možeš, a nekima na kraju sezoneBassha je napisao/la:Pozz![]()
Danas sam krenuo da igram NBA 2K14 pa bi mi je potrebna jedna inf
ovako krenuo sam igrati " THE ASSOCIATION " , pa me zanima kako tu produziti ugovor igracu .
Moze odg i na pp
Hvala unaprijed
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93479" onclick="window.open(this.href);return false;jopaa7 je napisao/la:Ima gdje za skinuti najnoviji roster updateMislim na ovo gdje su Dragic-Miami, Kanter-Okc i sl
Slobodno postavi ili posalji na pmJoseMourinho je napisao/la:Igral još ko uvijek ovog NBA??
Ne može mi 15ka pa sam ovom dodo početnu grafiku 15-ke neke scoreborde i medsov roster![]()
sad sredjujem malo roster ne svidja mi se kako je on minute stavio, pa ako ko bude htjeo mogu postaviti (stavit cu minute od ove sezone kakve su i bile)
Hoce biti nesto od ovoga?JoseMourinho je napisao/la:Haj kad napravim postavit cu, hoću da sredim bar ove playoff timove da igraju igrači koliko trebaju, pa za koji dan dok sredim stavit cu link
Poslije ovog Donnie ce izbrisati svaki vid NBA simulacije s racunara.geoxx je napisao/la:Drugu sezonu poderem citav playoff sa nekih 26 poena po utakmici i finale pogotovo ali opet izaberu mrtvog Isaiaiaiha Thomasa sa cak 15 poena i 3 asistencije po mecu.
Sutra bi ovo trebao navečer završit, ostalo mi još koju ekipu rotaciju sredit, danas neću stic pa cu sutraJoseMourinho je napisao/la:Sredio 20 timova još mi ostalo ovih 10 najgorih, za dan dva cu to
JoseeMourinho je napisao/la:Sutra bi ovo trebao navečer završit, ostalo mi još koju ekipu rotaciju sredit, danas neću stic pa cu sutraJoseMourinho je napisao/la:Sredio 20 timova još mi ostalo ovih 10 najgorih, za dan dva cu to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.